Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Sun Oct 01, 2023 10:57 pm

Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Sorin Brîndescu - antrenor principal
PostPosted: Tue Apr 04, 2017 6:00 pm 

Sorin Brîndescu
Appointed: Dec 2, 2014

Profile  

Post subject: Remus Datcu - preparator fizic
PostPosted: Tue Apr 04, 2017 6:02 pm 

Remus Datcu

Profile  

Post subject: Re: Sorin Brîndescu - antrenor principal
PostPosted: Tue Jun 13, 2017 11:34 am 

Stimă şi jos pălăria, domn profesor!
Sper că drumurile noastre nu se despart şi rămâne în organigrama clubului.
----------------------------------------------
http://www.druckeria.ro/politehnica-tim ... -jumatate/

Politehnica Timișoara se desparte de antrenorul Sorin Brîndescu după doi ani și jumătate

A preluat echipa din Liga a IV-a, după un tur pe care l-a terminat pe primul loc, dar în care simțea din plin respirația Ripensiei în ceafă. A reșit să închege o formație cu o constanță de metronom, care a obținut titlul în „D” după un retur cu 16 victorii consecutive. A urmat promovarea în Liga a III-a, după un baraj cu Voința Lupac, în care zarurile fuseseră deja aruncate încă din meciul tur. După doar un an petrecut în eșalonul terț, echipa și-a câștigat dreptul de a juca în Liga a II-a, cu o promovare sărbătorită cu două runde înaintea finalului. A reușit apoi să mențină echipa pe linia de plutire în „B”, după un sezon obositor, plin de provocări, în care problema retrogradării nu s-a mai pus din a treia etapă a sezonului de primăvară. Vorbim despre Sorin Brîndescu, care în calitate de antrenor principal a reușit să o scoată pe Politehnica din peisajul rustic al eșaloanelor județene și să o ducă până în anticamera primului eșalon.

Sorin Brîndescu renunță la funcția de antrenor principal după doi ani și jumătate. În toată această perioadă, a condus echipa de pe bancă în 85 de meciuri oficiale, având un bilanț pozitiv: 49 de victorii, 9 remize și 27 de înfrângeri. A reușit două promovări consecutive, o realizare care nu e la îndemâna oricărui tehnician. A menținut apoi echipa în „B”, fără mari emoții pe final de campionat, într-un sezon de acomodare pentru conducere, staff tehnic și fotbaliști cu rigorile unei competiții cu serie unică la nivel național.

Iată cifrele lui Sorin Brîndescu în calitate de antrenor al Politehnicii:

2014/2015 (L4)
Campionat: 17 meciuri (16 victorii, 0 remize, 1 înfrângere);
Baraj: 2 meciuri (1 victorie, 1 înfrângere);
Cupa României: 2 meciuri (1 victorie, 1 înfrângere);

2015/2016 (L3)
Campionat: 28 meciuri (20 victorii, 1 remiză, 7 înfrângeri);

2016/2017 (L2)
Campionat: 34 meciuri (10 victorii, 8 remize, 16 înfrângeri);
Cupa României: 2 meciuri (1 victorie, 1 înfrângere);

TOTAL: 85 meciuri (49 victorii, 9 remize, 27 înfrângeri)

Sorin Brîndescu activează în cadrul clubului Politehnica din ianuarie 2013. În primii doi ani, a ocupat funcția de manager sportiv, în perioada în care pe banca tehnică s-a aflat Paul Codrea. După plecarea fostului internațional, s-a înhămat la munca de antrenor principal, pe care a început-o în decembrie 2014. După patru ani și jumătate de colaborare, conducerea Druckeria i-a propus lui Sorin Brîndescu un nou rol în organigrama clubului, acela de coordonator al Centrului de Copii și Juniori, o propunere pe care tehnicianul o studiază în aceste zile.

Politehnica Timișoara se află în aceste zile în negocieri avansate cu un nou tehnician, care urmează a fi anunțat în următoarele zile. În cei cinci ani de existență a proiectului clubului universitar în actuala formulă, echipa a fost condusă de trei tehnicieni: Antonio Foale (tur 2012/2013), Paul Codrea (2013-2014) și Sorin Brîndescu (2014-2017).

Profile  

Post subject: Foşti membrii ai staff-ului administrativ
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 12:10 am 

Foşti membrii ai staff-ului administrativ

Profile  

Post subject: Bogdan Andone - antrenor principal
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 12:12 am 

Bogdan Androne

Profile  

Post subject: Re: Bogdan Andone - antrenor principal
PostPosted: Tue Mar 13, 2018 3:22 pm 

http://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/exclusiv-egalul-cu-clinceni-a-tulburat-serios-apele-la-asu-politehnica-ce-se-decide-in-sedinta-de-marti-si-ce-au-facut-sefii-clubului-in-ultimele-zile-17057529

De la mademoiselle DELIU citire:

wrote:
12.03.18 PROMOVAREA INVOCATĂ ÎN ULTIMELE CONFERINŢE DE PRESĂ S-A CAM DUS PE APA SÂMBETEI
EXCLUSIV | Egalul cu Clinceni a tulburat serios apele la ASU Politehnica. Ce se decide în şedinţa de marţi şi ce au făcut şefii clubului în ultimele zile
Începutul de sezon cu puncte risipte tulbură apele la ASU Politehnica. Potrivit surselor Liga2.ro, meciul terminat la egalitate, sâmbătă, cu Academica Clinceni (2-2) a fost ultimul cu Bogdan Andone pe banca tehnică, iar despărţirea de antrenorul principal se va oficializa marţi, după o şedinţă care are un rol mai mult formal. De asemenea, este posibil ca Andone să nu fie singurul care va pleca de la gruparea timişoreană.

După meciul cu Clinceni, Andone a şi dat o declaraţie foarte laconică, semn că lucrurile nu mai sunt roz. Clubul are, de obicei, şedinţe marţi, iar după primul antrenament de după cele două zile libere date jucătorilor urmează o astfel de întâlnire. Informaţiile noastre sunt ca Andone, nemulţumit de rezultatele din primele două etape din 2018, a anunţat că doreşte să plece imediat după meciul cu Academica, deşi nu a anunţat acest lucru în scurtul interviu acordat presei.

Contactat telefonic duminică, Andone nu a mai vorbit de o posibilă plecare: ”Nu ştiu nimic, eu, marţi, am antrenament la ora 16:30. Eu sunt la Bucureşti, nu ştiu de nicio şedinţă. Le-am dat băieţilor două zile libere pentru că jucăm luni la Mioveni”.

Totuşi, nu se ştie cine va fi la antrenamente de miercuri, mai ales că după ce Andone le-a spus că pleacă, cei din club negociază deja cu doi posibili antrenori.

Sursele Liga2.ro spun că Andone nu va pleca singur de la ASU Poli, ci şi cu ”secundul” Gabriel Vochin, dar şi antrenorul cu portarii Mihai Şteţca. Rămâne de văzut dacă organizatorul de competiţii Aurelian Băbuţan va rămâne, întrucât s-a discutat, la un moment, despre păstrarea lui, chiar dacă Andone ar pleca.

Tensiunile nu au apărut doar în ultimele zile. În ultima vreme au fost discuţii contradictorii între conducere şi staff, având la bază declaraţiile dure date de antrenor după meciul cu Chindia, dar nu numai. Totuşi, cel care a vorbit despre plecare a fost Andone, şi nu este exclus să se fi răzgândit, deşi, în acest moment, semnalele sunt ca rămânerea lui la Timişoara e o chestiune de tot mai puţine ore.

În primul meci oficial din 2018, ASU Poli a pierdut pe teren propriu cu Chindia. În urma remizei cu Academica Clinceni, echipa timişoreană a rămas pe locul 7, cu 37 de puncte. Bănăţenii vor juca luni, pe 19 martie, de la ora 18:00, la CS Mioveni.

Articol scris de Anda DELIU

Ce e sambure de adevar de aici ?
Noi care nu suntem atat de apropiati de club, conducere, ne mai orientam si din presa online plina de subiectivism si "pelangasubiectism".

Profile  

PostPosted: Wed Mar 14, 2018 12:31 pm 

blonda stelista incurca borcanele ....cu promovarea ....in al 3-lea an se ataca promovarea .
bineinteles ca daca se poate , nu se da nimeni la o parte .

Profile  

PostPosted: Thu Mar 15, 2018 12:51 am 

deiutzu wrote:
blonda stelista incurca borcanele ....cu promovarea ....in al 3-lea an se ataca promovarea .
bineinteles ca daca se poate , nu se da nimeni la o parte .
Aha. Ar fi fost bine să le încurce.... Ptiu! :(

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Profile  

PostPosted: Tue Jun 04, 2019 2:39 pm 

Clau1921 wrote:
Bogdan Androne

neinteresant
https://www.sport.ro/liga-1/bogdan-andone-la-fcsb-becali-nu-a-putut-sa-il-ia-pe-sumudica-dar-se-multumeste-cu-cumnatul-lui-cine-este.html?fbclid=IwAR1g8uAHGLvMCvNhbmGso9fyRoLeeyNc4xxQQH_hUH197q3Sq6NlnAzcT14

Profile  

PostPosted: Tue Aug 13, 2019 9:25 pm 

In aceasi nota dar mai “adanc”: Dusan Uhrin noul antrenor al lui dinamo

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ]