Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Sun Oct 01, 2023 8:52 pm

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cupa RO | CSC Ghiroda v. Politehnica | 21 oct. | ora 14:30
PostPosted: Sun Oct 18, 2020 10:50 pm 

Image

Profile  

Post subject: Re: Cupa RO | CSC Ghiroda v. Politehnica | 21 oct. | ora 14:
PostPosted: Wed Oct 21, 2020 5:02 pm 

Ce meci! Am atât de multe chestii de reproșat și aplaudat, că nu știu pe care să pun accentul :lol: .

Profile  

PostPosted: Wed Oct 21, 2020 5:23 pm 

Nu mai am inimă în piept... Dăruită lui Mircea în minutul 90!

Profile  

PostPosted: Thu Oct 22, 2020 6:41 am 

mircea wrote:
Ce meci! Am atât de multe chestii de reproșat și aplaudat, că nu știu pe care să pun accentul :lol: .

De reprosat DSP-ului ca nu tratateaza echidistant situatii pandemice identice sau ai fost nervos cand ai vazut starea gazonului din Ghiroda? :D
Sper din tot sufletul ca nu avem accidentari dupa ce am jucat pe terenul acela jalnic.

Profile  

PostPosted: Thu Oct 22, 2020 12:05 pm 

Nu mă interesează aspectul ăsta, ambele echipe au jucat pe același teren, iar persoanele pozitive au lipsit de pe teren pentru ambele formații. Vorbesc strict de joc. Dacă mă întrebai după 20 de minute ce se va întâmpla, îți spuneam ca batem la vreo 3 diferență. Apoi a venit ieșirea după fluturi a lui Fișteag și totul a luat-o la vale. Am marcat golul 2 cu noroc și ne-am urcat în autocar să plecăm acasă, crezând că ne-am calificat încă din minutul 25. Ne-o călărit Ghiroda din toate direcțiile, iar noi, am avut câteva zvâcniri pe contre, dar și alea le-am ratat de parcă aveam 8-0 și ne permiteam. Am văzut intervenții pentru care am chiuit de bucurie, alternate cu bâlbe de-mi venea să-mi dau cu lingura de lemn peste ochi. De exemplu: pasă superbă pentru Axente care pleacă pe contră și are și prim planul până în careu, unde în loc să împingă mingea spre poartă, se încurcă într-o tentativă de dribling, suficient cât să piardă mingea. Fundașul lor trimite ca disperatul înspre aut/corner și vine Vasile și intră în el ca TGV-ul. Stupid, extrem de întârziat și pentru care eu i-aș fi dat galben. În loc să batem noi aut/corner, se dă fault în atac, trimite Gârlea lung, minge prelungită spre Bâte, care marchează. 2-2. Poftim carusel de emoții, indignare, mirare și descumpănire.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ]