Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Wed May 31, 2023 7:12 pm

Post new topic Reply to topic  [ 89 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next
Author Message
 Post subject: Donatii POLI
PostPosted: Mon Jan 22, 2018 1:03 pm 

In urma rezumatului de la AGA am observat o scadere a veniturilor in turul sezonului actual vs anul trecut - in special la partea de carduri, donatii si materiale promotionale
Nu stiu daca/cat o sa ajute un astfel de gest, dar cred ca suntem destui suporteri pe acest forum care ne putem permite o donatie in plus (in afara cardului de membru cotizant, donatiile de la meciuri, etc) - mai ales in aceasta perioada cand clubul nu poate beneficia de incasari din bilete, etc
pana la urma orice suma ajuta,indiferent de valoarea ei, daca se aduna de la cateva sute (de ce nu,mii de donatii)..asa ca arunc eu manusa, sper "sa o ridice" cat mai multi

PS: rog adminii sa mute disuctia/topicul oriunde ar considera ei ca e necesar si ajuta
PPS: poate o astfel de camapanie initiata/continuata si pe pagina de facebook ar ajuta - sunt totusi peste 40 de mii oameni care "ne plac", si daca reusim ca doar 10% din ei sa doneze ceva se pot aduna niste sume care sa conteze

Hai POLI!

Attachments:
poli.jpg
poli.jpg [ 17.23 KiB | Viewed 20209 times ]
 Profile  

Post subject: Re: Donatii POLI
PostPosted: Mon Jan 22, 2018 2:24 pm 

Politehnica iti multumeste pentru donatie!

ziceai de promovarea ideii pe facebook. tu cum ai prezenta-o?

Profile  

PostPosted: Mon Jan 22, 2018 3:12 pm 

POLI SUNTEM NOI – mai mult decat un slogan

Suntem o comunitate de peste 40 de mii doar aici, in lumea “virtuala”, dar noi credem ca mult mai multi in lumea reala. Ce mai credem noi? Suntem convinsi ca un club puternic si sanatos se bazeaza in primul rand pe suporteri si pe sustinatori!
V-ati (te-ai) gandit ce ar insemna un « mic » gest facut de fiecare dintre noi (lunar) ? Un simplu calcul ne arata ca daca fiecare dintre noi ar contribui lunar cu doar 5 lei, am asigura clubului un buget (suplimentar) de peste 200 000 de lei in fiecare luna, anual asta ar insemna peste 2.5 milioane de lei, adica mai mult de 500 de mii de euro.
Poate e « mic » ca suma acest gest, dar te asiguram ca valoarea lui este MARE iar sloganul POLI SUNTEM NOI (toti) si-ar arata astfel puterea si in fapta!

Va(te) asteptam alaturi de noi! Poti sa contribui la bugetul clubului tau prin donatii in conturile x y z si/sau prin http://www.sspolitehnica.ro/shop/

PS : eventual as face in momentul lansarii si un bilant cu ce s-a strans deja (daca reusim sa adunam ceva de pe forum) cu numarul de donatii primite si suma totala la care s-a ajuns, astfel incat sa vada si restul cati se implica si ce poate sa insemne efortul asta - iar apoi poate un update periodic la cateva zile/saptamanal sa se vada impactul

I dont know, nu-s chiar un « mester » al cuvintelor.. :)

Profile  

PostPosted: Mon Jan 22, 2018 4:37 pm 

Nu e rea ideea lui interr.
Dar toata procedura trebuie sa se organizeze pe facebook pentru ca pe forum suntem cateva zeci de persoane, atat.
Eventual o noua pagina special dedicata acestui program de marketing. Ok, eu as vedea in felul urmator: saptamanal/de doua ori pe luna sa fie prezentata o lista cu persoanele care au donat in perioada respectiva (poate fi impusa suma fixa, gen 5 lei), iar la sfarsit sa existe o tragere la sorti prin care 2-3 persoane sa castige diverse materiale promotionale, chiar si o intalnire cu un jucator.
Daca la meciuri avem "cutia pentru echipa", pe facebook/forum/site se poate forma "cutia online pentru echipa". De ce nu?
Absurd? Poate, dar macar mi-am expus punctul de vedere.

Profile  

PostPosted: Mon Jan 22, 2018 5:09 pm 

ideia e buna, hai sa vedem ce zice si restul lumii de pe forum, poate reusim sa formulam o varianta care sa atraga lumea sa doneze.

Profile  

PostPosted: Tue Jan 23, 2018 8:38 pm 

Si eu sunt de acord cu idea lui interr. Si nu cred ca trebuie sa fie nimeni mester al cuvintelor pentru acest plan. O idee venita din suflet si incarcata cu atata energie trebuie sustinuta neconditionat. Pana la urma platind recurent, luna de luna, 10 lei chiar nu inseamna mare lucru pentru (aproape) nimeni. Legat de text puteti lasa varianta initiala, vorbit cu un mester al cuvintelor (imi place vorba asta :) ) sau gasit o alta idee, nu conteaza.. numai ca trebuie inceputa cumva. Si cred ca noi toti ar trebui sa venim cu idei despre cum putem atrage si mai multi bani/interes/oameni pentru binele echipei noastre. Suntem atat de aproape si trebuie sa fim mandri de anii acestia..si asta nu e tot..Cei mai frumosi ani sunt cei ce vor veni.

Profile  

PostPosted: Tue Jan 23, 2018 9:47 pm 

Ideea lui Interr e foarte buna!
O practic din 2012, de la inceputul proiectului. Am inceput cu 15 euro lunar (liga a V-a) si am tot urcat stacheta cu fiecare promovare, constient fiind de faptul ca si cheltuielile cresc.
Pe langa asta am mai donat, din cand in cand, si alte sume.
Am facut-o din pasiune pentru "Poli" si din dorinta ca povestea "Poli" sa continue si sa bucure si generatiile viitoare.
Suma lunara nu conteaza. Fiecare sa doneze cat ii permite buzunarul. Important e ca visul sa continue!
Haideti, "Poli" are nevoie de noi si noi de ea!

"Poli" e parte din viata mea. Ea e speranta, credinta si iubire!
Cu "Poli" mereu si peste tot!

Profile  

PostPosted: Tue Jan 23, 2018 10:22 pm 

confirm, mikesh e cel mai constant membru cotizant din 2012 :mrgreen:

Profile  

PostPosted: Wed Jan 24, 2018 2:51 pm 

Ideea e foarte buna insa cred ca intampina o problema legata de un mare defect al omului (romanului?): LENEA sau COMODITATEA.
Pentru cei cu Online banking, probabil este destul de usor sa faca donatii lunare. Atunci cand isi platesc gazul, sau curentul sau chiria, daca mai aloca 5 minute pot transfera 10, 15, 50 de lei catre Poli.

Pentru ceilalti, daca s-ar putea face cumva un soi de plata recurenta, care sa nu implice multe actiuni ale omului, sunt sigur ca ar fi foarte multi doritori sa participe. Ceva de genul sa iti redirectioneze automat din salariu o anumita suma catre un alt cont. Din pacate aici s-a ajuns cu comoditatea. Sunt absolut sigur ca multa lume nu face aceste donatii din comoditate. Drumul la banca, completarea formularelor de pe acolo, statul la coada etc le creeaza discomfort. Ganditi-va daca nu ati merge voi cu cutia la "botul calului" daca ati strange aceeasi suma, in timpul meciurilor. Cred ca aceeasi situatie se aplica si aici. Ar trebui gasita o solutie sa le oferim oamenilor "la botul calului" posibilitatea de a dona. :D

Profile  

PostPosted: Wed Jan 24, 2018 8:00 pm 

De pe facebook:

Politehnica Timișoara Tricoul oferit de clubul nostru, licitația e momentan la 550 lei.

Deoarece nu am facebook, as dori sa licitez de aici, daca e voie...
200 euro.

Multumesc!

"Poli" e parte din viata mea. Ea e speranta, credinta si iubire!
Cu "Poli" mereu si peste tot!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 89 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next