Amadeus wrote:
cu bani doar din vinzari de bilete nu poti spera la mai mult...
Asta e adevarat, din moment ce nu ajungi sa mai vinzi nici macar 500 - 800 bilete de meci. Ar trebui vandute meci de meci cel putin 5.000 de bilete. Dar de unde daca nu mai sint atatia polisti? Multi au murit, altii s-au luat dupa Robu, iar altii au renuntat, neputandu-se identifica cu nici una din cele doua echipe. Am mai pierdut cel putin 1.000 din 2012 incoace. Ce se intampla cu "Poli" e trist, dar reflecta mizeria de zeci de ani a societatii in general, iar fotbalul nu face exceptie.
Eu am sa continui sa ajut aceasta echipa, din convingere ca e urmasa de drept a vechii "Poli", indiferent de ce si cum. Am constiinta impacata ca am ajutat tot timpul "Poli" de cand am indragit-o, mai ales si in mod special din 2012 incoace. Nu am putut altfel. Nu as fi dormit linistit noaptea.
Fiecare polist ar trebui sa se intrebe cat mai valoreaza pentru el aceasta echipa si ce e pregatit sa faca pentru ea. Chestie de mentalitate.
PS: luni trimit iar bani pe contul Druckeriei pentru 32 de bilete la meciul cu Rapid.
O fac pentru "Poli", nu pentru antrenori sau jucatori vremelnici.
"Apa trece, pietrele raman." Apa sint antrenorii, jucatorii. Pietrele sintem noi si "Poli"!