interr wrote:
In urma rezumatului de la AGA am observat o scadere a veniturilor in turul sezonului actual vs anul trecut - in special la partea de carduri, donatii si materiale promotionale
Nu stiu daca/cat o sa ajute un astfel de gest, dar cred ca suntem destui suporteri pe acest forum care ne putem permite o donatie in plus (in afara cardului de membru cotizant, donatiile de la meciuri, etc) - mai ales in aceasta perioada cand clubul nu poate beneficia de incasari din bilete, etc
pana la urma orice suma ajuta,indiferent de valoarea ei, daca se aduna de la cateva sute (de ce nu,mii de donatii)..asa ca arunc eu manusa, sper "sa o ridice" cat mai multi
PS: rog adminii sa mute disuctia/topicul oriunde ar considera ei ca e necesar si ajuta
PPS: poate o astfel de camapanie initiata/continuata si pe pagina de facebook ar ajuta - sunt totusi peste 40 de mii oameni care "ne plac", si daca reusim ca doar 10% din ei sa doneze ceva se pot aduna niste sume care sa conteze
Hai POLI!
Mai sus e primul mesaj de pe acest topic. Parca acum e mai rau ca atunci, anul Domnului 2018.
L-am "dezgropat" pentru ca are si acum actualitate. Atunci erau 40 de mii de "ne plac" pe facebook, iar acum sint peste 52 de mii. Cati la suta din ei sustin "Poli"? Ar fi foarte bine vreo 10%, dar in realitate ma indoiesc ca mai sint 1%.
Multumesc lui Interr pentru acest mesaj si topicul pe care l-a deschis!
Mesajul lui Interr pune punctul pe "i" si arata problematica de dupa 2012. Eu de atunci sustin neconditionat acest proiect din convingere ca e drumul cel corect. Imi pare rau de cei care s-au lasat amagiti de un primar inconstient si iresponsabil. S-a vazut dezastrul proiectului "Robu". Un proiect cladit pe oportunitate, fara baza reala. "Back to the roots", a fost atunci imboldul pentru mine sa propag acest drum si sa fiu alaturi de acest proiect. Pacat ca nu mai exista pe acest forum o arhiva care sa ateste cine a fost pro si cine a fost contra. Dar nu ne mai ajuta cu nimic. Din fericire, toata lumea polista, nu va uita rolul jucat de un primar, preocupat doar de propriul orgoliu, sacrificand un simbol cladit in zeci de ani de munca, sacrificiu si persecutii comuniste si postcomuniste.
Datoria noastra e, sa nu ne dam batuti, sa nu privim in jos. Dimpotriva, fruntea sus si pumnul strans. Adevaratele caractere se vad in timpuri grele. Ele, caracterele, sint diamante nepretuite si nu le gasesti pe drum sau la orice colt de strada.