Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Wed May 31, 2023 2:16 pm

Post new topic Reply to topic  [ 48 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Ştiri sezonul 2017 - 2018
PostPosted: Tue Dec 12, 2017 3:02 pm 

iar nu si-a luat asta pastilele :oops:
suntem condamnati sa nu se faca ceva calumea in acest oras. citeam pe alt forum ca si aeroportul e tot mai rau, nu se face nimic, nu are nimic concret pentru dezvoltare si tot mai multi ne-o iau in fata.

Declarația a fost vom demola Stadionul „Dan Păltinișanu” și vom face un nou stadion. Evident că nu îl face CJT, îl face CNI, dacă tot o să se facă. Dar întreb eu, nu e păcat, dacă noi tot nu avem stadioane în orașul nostru? Echipa de rugby joacă unde joacă, întreb eu nu e păcat să demolăm Stadionul „Dan Păltinișanu?”, a declarat Robu astăzi, în cadrul conferinței de presă de la primărie.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2017/12/veste ... din-timis/

Profile  

PostPosted: Tue Dec 12, 2017 4:55 pm 

Face pe dracu sa-i ia pe toti!
Sportul in Timisoara a ajuns ultima grija! Nu mai intereseaza pe nimeni ca fotbalul se joaca pentru nimeni, ca rugby se joaca in namol, ca handbal, volei, baschet se calca unii pe altii in singura sala din oras (si aia veche de jde ani), ca polo nu mai exista!
Se bat in declaratii si atat! De facut ceva...pauza! Dar la dat din pizda aia de gura sunt artisti toti!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Profile  

PostPosted: Wed Dec 13, 2017 5:48 pm 

chiar, nu avem un topic despre stadionul DP ?\

sincer , desi am crescut pe DP, iubesc gramada aia de betoane dar cred ca solutia pe termen lung ar fi sa se faca ceva nou
ras si refacut pe modelul Craiova
sau cel mult pastrat partial si refacut pe modelul Leipzig daca se poate dpdv tehnic

NU renovat/recosmetizat pe actuala structura

Profile  

PostPosted: Wed Dec 13, 2017 6:04 pm 

sincer, mie personal mi se pare ca un stadion de 3000 de locuri e suficient pentru sporturile din oras. hai, 5000 dar sunt generos. stiu ca trebuie sa te gandesti in perspectiva, ca nu faci in fiecare an un stadion dar cred ca unul mic s-ar face mai repede pentru ca ar fi mult mai ieftin.

Profile  

PostPosted: Wed Dec 13, 2017 8:23 pm 

Ba chiar se poate face ceva etapizat. Gen 5000 pe toate laturile, acoperit, dar cu posibilitate de extindere.

Profile  

Post subject: Stadion "Dan Păltinişanu"
PostPosted: Wed Dec 13, 2017 9:52 pm 

Mutăm aici discuţiile legate de stadionul DP.

Profile  

PostPosted: Thu Dec 14, 2017 11:11 am 

m0rtar0 wrote:
sincer, mie personal mi se pare ca un stadion de 3000 de locuri e suficient pentru sporturile din oras. hai, 5000 dar sunt generos. stiu ca trebuie sa te gandesti in perspectiva, ca nu faci in fiecare an un stadion dar cred ca unul mic s-ar face mai repede pentru ca ar fi mult mai ieftin.

si eu sunt de parere ca unul de 10k ar fii de ajuns o lunga perioada. imi puneam speranta ca macar Stiinta sa aibe un 5000 acum la "modernizare", dar si acolo sunt alte interese.

Profile  

Post subject: Re: Stadion "Dan Păltinişanu"
PostPosted: Thu Dec 14, 2017 11:58 am 

trebuie sa fim realisti. oamenii nu mai sunt atat de interesati de fotbal ca acum 10 ani. probabil ca sunt de vina conditiile de pe stadioane, nivelul fotbalului jucat dar sunt doar cateva mii de potentiale persoane ar veni regulat la stadion.

Profile  

PostPosted: Thu Dec 14, 2017 1:57 pm 

3000 e putin
strict obiectiv, azi ar fi suficient un stadion de cca 10-15000
avem exemple la Arad (in lucru) si la Ploiesti

daca ne uitam in urma la ce aveam cu ani in urma, se poate sa fie nevoie de 25000 daca avem putin noroc si se "ridica" nivelul fotbalului in oras

daca se face prea mare - va fi o gaura in care sa se pompeze bani non stop mai ales in lipsa performantei sportive. se vede clar la Cluj sau cu Arena Nationala. Au fost gandite aiurea si pierd bani:
- la Cluj e mare, cu pista, singurele evenimente non-sportive sunt la Untold si rar concerte.
- la Bucuresti e facut prost si anual se reface gazonul - bani care nu se acopera cu toate concertele care se tin acolo

daca se face mic, costul pe loc ( per seat) e mai mare. si e mai greu sa organizezi alte evenimente care pot aduce bani.
in concluzie : un stadion de dimensiuni medii dar care se poate extinde usor. si proiectat cu mare atentie pentru a se putea organiza cat mai multe tipuri de evenimente extra - sportive si culturale

Profile  

PostPosted: Thu Dec 14, 2017 5:20 pm 

FARA PISTA :mrgreen:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 48 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next