Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Wed May 31, 2023 7:35 pm

Post new topic Reply to topic  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Stadion "Dan Păltinişanu"
PostPosted: Fri Dec 15, 2017 9:48 am 

Apropo de Cluj Arena, noile tarife:
- meci în CR, L1 sau L2 - 9000€
- meci în L3 sau mai jos - 1000€
- antrenament meciuri internationale, 3600€/oră
- concerte, festivaluri, spectacole și întruniri religioase - 15000 lei/zi
- dacă ai chef de un meci pe cluj arena cu prietenii, 6000 lei / oră.
La astea se mai adaugă utilitățile, desigur.

Deci, de va promova (foarte posibil), U Cluj va juca prin parcuri sau pe la nunți.

Profile  

PostPosted: Fri Dec 15, 2017 10:46 am 

daca vor sa ajute echipa, vor micsora preturile. si la noi a fost o situatie similara si acum sunt mai mici.

Profile  

PostPosted: Fri Dec 15, 2017 12:06 pm 

Nu știu dacă le vor mai micșora, pentru că numai ce le-au mărit din cauză că la vechile tarife, firma ce administra stadionul a intrat în faliment.

Profile  

PostPosted: Tue Jan 09, 2018 2:28 pm 

trist a ajuns orasul asta :|

Timisoara Saracens pleaca la Cluj pentru returul cu Batumi

Bănățenii nu vor avea parte de un retur de calitate al celor de la Timișoara Saracens în drumul spre Challenge Cup. Pentru a evita ruşinea de anul trecut, când echipa a pierdut la masa verde partida cu Stade Francais, din cauza terenului îngheţat de pe „Dan Păltinişanu”, echipa a ales să susţină partida retur cu Batumi la Cluj.
Nu vor să treacă din nou prin ruşinea terenului îngheţat de pe „Dan Păltinişanu”! Timişoara Saracens a decis ca partida retur cu Batumi să se desfăşoare pe Cluj Arena.
Echipa are de susţinut o dublă manşă cu georgienii de la Batumi, prima partidă având loc pe 13 ianuarie, în deplasare. Returul programat pe 20 ianuarie ar fi trebuit să fie susţinut pe „Dan Păltinişanu”. Pentru a evita apariţia problemelor din sezonul trecut, când terenul îngheţat de pe arena timişoreană a dus la pierderea partidei din Challenge Cup cu Stade Francais, clubul timişorean a decis ca meciul să aibă loc pe Cluj Arena. Deşi terenul timişorean are o instalaţie de încălzire a gazonului, aceasta nu este funcţională, nefiind conectată la reţeaua electrică.

Profile  

PostPosted: Tue Jan 09, 2018 3:01 pm 

Deci într-un an de zile cei de la CJT nu au găsit metoda legală prin care un electrician să o lege la rețea. Asta sau n-au avut bani să plătească electricianul.

Profile  

PostPosted: Thu Feb 22, 2018 5:22 pm 

Stadionul Dan Paltinisanu ar putea deveni amintire. Din vara, CJ Timis vrea sa-l inchida definitiv
Publicat la: 22 February 2018 | în Consiliul Judeţean Timiş, Ultima ora | de Otilia Galescu

Câteva luni: atât ar mai putea juca ACS Poli pe Stadionul „Dan Păltinișanu”. CJ Timiș, proprietarul arenei, este foarte aproape s-o închidă definitiv. Călin Dobra spune că nimeni nu-și poate asuma responsabilitatea pentru producerea unor eventuale incidente cauzate de starea proastă a stadionului. Peluza Sud este deja interzisă publicului.

În decembrie 2017, consilierii județeni au votat un proiect referitor la începerea procedurilor privind dezvoltarea unui complex sportiv, pe actualul amplasament de la „Dan Păltinișanu”, cu reabilitarea stadionului vechi sau demolarea lui și construirea unuia nou, pe structură metalică și acoperit. Proiectul a fost aprobat, deși liberalii au votat împotrivă. Conform proiectului de hotărâre, este vorba de un studiu de oportunitate, nu unul care să decidă demolarea stadionului, ci să le ofere o perspectivă asupra situației actuale a arenei „Dan Păltinișanu”. La vremea respectivă, liberalii au oferit ca alternativă darea în administrare a stadionului către Primăria Timișoara, care s-ar fi angajat să facă investiții masive. Între timp, din cauza stării avansate de degradare, Peluza Sud a fost închisă, pentru că administratorii stadionului au decis să nu-și asume niciun risc legat de siguranță.

La Tribuna Oficială, precum şi la Tribuna 2, pentru evaluarea consecinţelor care ar putea urma din cauza fisurii verticale observate pe faţadă şi a crăpăturilor din asfaltul de coronament, se impune să se urmărească în timp comportarea de ansamblu a rambleului, gradenelor şi a construcţiilor prin masurători topometrice periodice, în vederea elaborării proiectelor de consolidare (…) Gradenele tribunelor din incinta stadionului prezintă cele mai multe degradări, din cauza clasei de beton necorespunzătoare şi a vechimii stadionului, degradările fiind cele mai pronunţate în zona de Sud a stadionului (…) Gradenele trebuie refăcute complet în acele zone, deoarece au suferit degradări iremediabile. Toate scările de acces trebuie refăcute, având în vedere că s-au tasat diferenţiat şi sunt foarte degradate, punând în pericol siguranţa spectatorilor şi a personalului din incintă.

Raport de expertiză asupra Stadionului „Dan Păltinișanu”

Președintele CJ, Călin Dobra, are acum o veste și mai proastă: închiderea vechiului stadion este foarte aproape. „Situația este extrem de delicată. Stadionul «Dan Păltinișanu» este construit în anii 60 și nu se află într-o stare prea bună. Se degradează pe zi ce trece. Cred că în vara acestui an va trebui să luăm decizia nu tocmai plăcută de a închide activitatea pe stadion. Trebuie să ne asumăm acest lucru. Nu e o decizie ușoară, dar, până la urmă, răspunderea este în curtea CJ Timiș, care este proprietarul stadionului. Este vorba, mai presus de orice, de siguranța celor care participă la diverse evenimente și nu cred că e dispus să-și asume nimeni această responsabilitate”, explică Dobra. Ce se va întâmpla cu Poli? „Așa cum au făcut și alte echipe, clubul va trebui să găsească un alt stadion, care să fie omologat și să îndeplinească toate condițiile de siguranță. Repet, nu e o decizie ușoară, însă siguranța este cea mai importantă. Am transmis o adresă la Primăria Timișoara, dar nu am discutat decât tangențial pe această temă”, a mai spus șeful CJ.

Conform lui Dobra, nu se pune problema ca, până la vară, să se facă reparații la stadion. „Nu cred că se mai justifică investirea unor sume atât de mari în reparații. Ce trebuie noi să facem acum este să găsim cât mai rapid o sursă de finanțare pentru construirea unui nou stadion, pe amplasamentul celui actual”, ne-a mai precizat președintele CJ. Acesta admite că nu are, în prezent, nicio o variantă concretă de finanțare pentru ridicarea unei noi arene. Stadionul „Dan Păltinișanu” are o suprafață totală de 55.423 mp, din care 38.193 mp suprafață construită. Are în prezent o capacitate de 32.821 locuri pe scaune și o instalație de nocturnă de 1.456 lucși. În 1963, când a fost construit, avea o capacitate de 40.000 de locuri. Stadionul este în proprietatea Județului Timiș din anul 2002 și, până în 2008, a fost renovat de mai multe ori. De ce nu s-a făcut niciodată o reabilitare masivă, care să includă și consolidări, este altă discuție…

https://debanat.ro/2018/02/stadionul-da ... 15898.html

Profile  

PostPosted: Thu Feb 22, 2018 6:14 pm 

se poate darama pe portiuni, nu trebuie inchis de tot. se darama peluza sud si T2 si se refac, apoi cealalta juamtate. la cati spectatori sunt in ultimii ani e loc suficient sa se faca pe etape.

Profile  

PostPosted: Fri Feb 23, 2018 9:25 am 

marcele , nu ai inteles nimic ...

vine vorba ca noi , psd-isti mai nou ...am vorbit cu cei de la CL sa inchida stadionul ca sa nu aiba recasu unde juca .

si asa sa se desfiinteze ...

pe zi ce trece sunt convins ca unii oameni au fost toata viata idioti si nu doar de acum cativa ani ....dar eu am fost tampit si nu mi-am dat seama ....

Profile  

PostPosted: Fri Feb 23, 2018 11:53 am 

E o mare prostie modul in care actioneaza CJT. Stadionul este in administratia lor, ei ar trebui sa fie responsabili de reparatiile de amenajare. Bine ca acum un an cereai sume exorbitante pentru cei care vroiau sa-l utilizeze, si acum vrei sa-l darami.
Pai ce administrare ai facut tu?

Plus, nu poti lua o stafel de decizie fara sa oferi alternative . Se stia ca probabil va veni acest moment, nimeni nu a fost interesant de rezolvarea problemei.
OK, spune ca-l darami, dar atunci hai cu un plan pe 5 ani cum sa faci stadion nou, centru sportiv...whatever.
Da la noi pula planificari. Suntem o tara guvernata prin ordonante de urgenta si decizii luate dupa cum bate vantul.

Profile  

PostPosted: Fri Feb 23, 2018 12:51 pm 

sigur asteapta vreunu de-al lor sa ia terenu ...

ce planificari vrei in romanica ??? la noi se face totul in functie de interes .

nu era mai bine sa asculte primatu de noi in 2012 ? ne uneam toti pt. un stadion ? si jucam cu juniorii ?

asa ii trebuie , sa joace la severin in plm .

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next