Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Wed May 31, 2023 6:54 pm

Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cafeneaua Sportivă Timişoreană
PostPosted: Mon Oct 16, 2017 8:55 pm 

Image

wrote:
O parte din eroii partidei de ieri vin în fața voastră pentru o discuție liberă în cadrul tradiționalei Cafenele Sportive Timișorene! Ne vedem la Club D'arc Timisoara alături de Baietii in Ghete, vă așteptăm să îi felicitați, întrebați, motivați :)

Profile  

Post subject: Re: Cafeneaua Sportivă Timişoreană
PostPosted: Thu Oct 26, 2017 3:16 pm 

ASU Poli şi-ar putea pierde antrenorul. Andone e pe lista unui club din Liga 1: "Va fi o promovare pentru mine dacă voi ajunge acolo"

ASU Politehnica ar putea rămâne fără antrenor după ce evoluţia ascendentă pe care echipa timişoreană a avut-o de când şi-a schimbat banca tehnică a atras atenţia mai multor conducători din fotbalul românesc. Alb-violeţii sunt pe locul 7 în campionat şi au părăsit Cupa României după ce abia au fost învinşi cu 1-0 de ACS Poli. Bogdan Andone (42 de ani) şi stafful său tehnic sunt pe lista conducătorilor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, după ce echipa din Liga 1 s-a despărţit în această săptămână de antrenorul Valentin Suciu.

Zvonurile au ajuns şi la urechile antrenorului Politehnicii, însă acesta spune că, deocamdată, nu a fost contactat de niciun oficial de la Sepsi. Andone nu ar spune nu preluării echipei din Liga 1.

"Eu sunt sub contract şi nu m-a contactat nimeni. Sub bucuros că se vehiculează numele meu la o echipă de Liga 1. Va fi o promovare pentru mine dacă voi ajunge acolo. Sepsi este o echipă foarte bine organizată, din punctul meu de vedere, cu un lot foarte bun de jucători. Liga 1 e Liga 1, normal că mi-aş dori. Ăsta e targetul meu, să antrenez în Liga 1", a spus, pentru Liga2.ro, Bogdan Andone.

În cariera sa de antrenor, Bogdan Andone a fost principal la două cluburi: Olimpia Satu Mare, în sezonul trecut al Ligii 2, şi ASU Politehnica Timişoara, acum.

Sepsi OSK a rămas fără antrenorul Valentin Suciu, cel care a preluat echipa din Liga a 4-a şi a promovat-o până în Liga 1, după eliminarea de marţi din Cupă în faţa Craiovei, scor 0-2. În campionat, clubul din Sfântu Gheorghe se află pe locul 12 după 15 etape jucate, cu 11 puncte, la patru de ultima poziţie, ocupată de Juventus Bucureşti. În ultimele cinci meciuri, Sepsi a reuşit doar un egal, restul de patru partide fiind înfrângeri.

Antrenorul echipei ASU Poli era încă cu gândul la meciul de ieri pierdut cu ACS Poli, scor 0-1. "Îmi pare rău că nu am reuşit ieri să ne calificăm. Am făcut un meci foarte bun din punctul meu de vedere. În campionat suntem în obiectiv, locurile 1-10. Deocamdată lucrurile sunt ok", a mai declarat Andone.

Echipa suporterilor timişoreni a evoluat de la egal la egal cu prim-divizionara ACS Poli, fiind aproape de egalare în minutele de final ale întâlnirii de pe stadionul "Dan Păltinişanu". În acest prim meci Andone a trimis din primul minut pe teren patru jucători Under 21, cu toate că era obligat de regulament să utilizeze doar unul. Cosmin Dur-Bozoancă, Radu Motreanu, Deian Sorescu şi Ionuţ Coadă au fost titulari în faţa lui Croitoru, Artean sau Vaşvari. Unicul gol a fost reuşit în minutul 52 de togolezul Camaldine Abraw.

http://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/asu-poli-si-ar-putea-pierde-antrenorul-andone-e-pe-lista-unui-club-din-liga-1-va-fi-o-promovare-pentru-mine-daca-voi-ajunge-acolo-16790435

-------
Era undeva de inteles sa se ajunga si aici. Vom vedea ce o fi...
Ce m-a surprins pe mine in articol (si nu am observat ieri, la meci) e ca noi ieri am jucat cu 4 juniori. :shock:

Profile  

PostPosted: Thu Apr 19, 2018 8:11 am 

Image

Cafeneaua sportivă - invitaţi Poli 2002

3:4 pe bătrânul Păltinișanu, cu UTA. 4:3, tot acolo, cu Alba Iulia. Un 0:1 de poveste în Ghencea. Un 2:3 de uitat cât mai repede, cu Dinamo, acasă. Rezultate nebune ale unor ani nebuni. Iar aceste rezultate nu puteau fi aduse decât de niște nebuni. Nebuni frumoși, plini de pasiune și de dragoste față de publicul care etapă de etapă lua cu asalt stadionul pentru a-i vedea la lucru.

Te-ai întrebat vreodată cum s-a trăit victoria din Ghencea în teren? Cum ne-a furat Burloiu și de-abia a mai ieșit viu de pe stadion? Te-ai gândit vreodată cum a fost pentru jucători să inaugureze nocturna stadionului?

Vino în această seară alături de noi la Cafeneaua Sportivă, o acțiune cu o tradiție de aproape 10 ani. O discuție liberă despre fotbal, în fața unei cafele sau a unei beri. În fața voastră vor veni eroii de acum mai bine de 15 ani, pentru a povesti despre meciurile pe care le-au jucat, despre Poli - așa cum e ea în prezent, despre derby-ul cu UTA care se apropie cu pași extrem de rapizi ...

Intrarea la eveniment este liberă, se vor putea achiziționa bilete de intrare pentru POLI - unica iubire ❖ Generația '02 vs. Generația '18, precum și materiale promoționale special dedicate partidei amicale. Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Profile  

PostPosted: Tue Jul 24, 2018 3:04 pm 

Image

wrote:
#Vineri seara avem întâlnire cu istoria! Începând cu ora 18:30 vă așteptăm la Sala Polivalentă de la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara pentru o ediție cu totul și cu totul specială a Cafenelei Sportive Timișorene, eveniment de tradiție intrat în cel de-al 12-lea an de existență.

În fața poliștilor vin domnii Iosif Lereter și Nicolae Diminescu, ultimii supraviețuitori ai formației de legendă a Științei Timișoara, ce cucerea Cupa României în urmă cu 60 de ani. Vom avea o sesiune de discuții savuroasă, plină de amintiri ale unor vremuri de mult uitate în care la Timișoara se iubea cu adevărat, și nu se discuta aproape deloc.

Alături îi vom avea și pe alți sportivi de excepție ce au făcut cinste culorilor alb-violet și sportului universitar, în diferite discipline sportive. O întâlnire ce nu trebuie ratată de nici un suporter adevărat al Politehnicii! Ne vedem acolo!

Profile  

PostPosted: Tue Aug 07, 2018 11:10 am 

Image

wrote:
Diseară reîncepem tradiția Cafenelelor Sportive Timișorene!

Cafeneaua Sportivă e un eveniment de tradiție organizat de AST Druckeria ce intră în al doisprezecelea an de activitate. De-a lungul timpului numeroși fotbaliști, antrenori sau conducători ai Politehnicii au venit în fața suporterilor pentru o discuție liberă, fără presă și fără perdea, în fața unui pahar de bere.

Invitații speciali din această seară sunt antrenorul principal al Politehnicii, domnul Cosmin Petruescu, precum și jucătorii Marvin Schieb și Gelu Velici, care vor veni să analizeze startul de sezon pentru Poli și perspectivele clubului în perioada următoare.

O întâlnire ce nu trebuie ratată de către orice polist adevărat! Ne vedem cu începere de la ora 19:21 la terasa Docks (Spl. Tudor Vladimirescu 16-A, lângă Facultatea de Medicină)!

Intrarea la eveniment este liberă, iar în cadrul acestuia se vor putea face înscrieri de membri oficiali pentru 2018. Mai multe detalii pe www.sspolitehnica.ro/membri-oficiali

Profile  

PostPosted: Fri Sep 21, 2018 2:10 pm 

Image

wrote:
Cafeneaua Sportivă Timișoreană revine astăzi cu o ediție specială, integrată în proiectul Memoriile cetății / Timișoara = Poli! Astfel, de la 19:21, în Calea Lipovei, la intersecția cu Str. Sf. Apostoli Petru și Pavel, vor veni la întâlnirea cu suporterii emblematicul nostru antrenor Toni Foale precum și fundașul de fier, Bogdan Nicolescu!

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru o discuție informală despre starea echipei dar și despre trecutul și viitorul Politehnicii!

#memoriilecetatii #TM2021 #unclubdiferit

Profile  

PostPosted: Sun Sep 08, 2019 7:55 pm 

Image

wrote:
Vino și tu marți, 10 septembrie, cu începere de la ora clasică, 19:21, la Cafeneaua Sportivă Timișoreană pentru o discuție liberă cu noul antrenor al echipei noastre, respectiv legenda Politehnicii Timișoara, Mugur Gușatu.

Aveți posibilitatea să interacționați la o bere cu cel care s-a dedicat complet blazonului nostru sfânt. Povești din anii ’90, perspectivele de viitor ale clubului nostru, toate vor fi discutate amical cu Guși-gol. Vă așteptăm!

#unclubdiferit

Profile  

PostPosted: Mon Aug 23, 2021 3:29 pm 

Image

Cafenea sportivă | Invitat: Dorin Toma

Marți, 24 august, ora 19:21, ne revedem la o Cafenea Sportivă Timișoreană. Întâlnirea va avea loc la River's Tale (spl. Tudor Vladimirescu 16A, Timișoara).

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ]