Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Wed May 31, 2023 8:20 pm

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Next
Author Message
 Post subject: Discuţii generale Politehnica Timişoara
PostPosted: Thu Jun 29, 2017 10:53 am 

Astăzi, 29 iulie 2017, de la ora 19:00, în Amfiteatrul 151 al Facultăţii de Mecanică din cadrul UPT, are loc Adunarea Generală a Membrilor Cotizanţi.

Profile  

Post subject: Re: Discuţii generale ASU Politehnica Timişoara
PostPosted: Fri Jun 30, 2017 1:11 pm 

Se va trimite si un sumar al discutiilor si deciziilor ?

Profile  

PostPosted: Fri Jun 30, 2017 1:12 pm 

http://www.pressalert.ro/2017/06/sustin ... ica-si-au/

ASU Politehnica, obiectiv mai ambițios decât cel anunțat inițial. Cum arată planurile suporterilor pentru ediția 2017-18 și câți bani s-au cheltuit în primul sezon de Liga a II-a

De Cornel Biholari - Iun 30, 2017

ASU Politehnica și-a stabilit un obiectiv mai ambițios. Foto: Gabriel Brezeanu Ieri seară a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Cotizanți ai Politehnicii din B. Dacă la nivelul conducerii nu vor fi modificări esențiale, Sebastian Novovic neavând concurență la alegerile pentru șefia Druckeriei, în schimb, ambițiile pentru sezonul 2017-18 au crescut. ”Băieții în ghete” vor avea ca obiectiv atingerea primelor opt locuri în Liga a II-a iar bugetul clubului e de așteptat să crească. ASU Politehnica nu exclude ca în viitor să acceseze și fonduri publice în condițiile modificării ”Legii sportului”. Bugetul clubului pentru sezonul trecut a fost de doar circa 350.000 euro. Susținătorii lui ASU Poli au pus oficial pe hârtie datele primului sezon în B. În cadrul adunării de ieri s-a făcut inclusiv bilanțul financiar pentru sezonul trecut, dar și ce presupune noul campionat. Deși ceilalți membri cotizanți au fost invitați să depună un plan pentru club cu care să candideze la șefia AST Druckeria – asociație care a preluat managementul clubului Univ. Politehnica – nu a apărut niciun astfel de dosar, astfel că Sebastian Novovic a fost unic candidat. ”S-a discutat despre raportul financiar, despre ce a mers bine, ce nu a mers bine sezonul trecut. Și ce ne propunem în sezonul viitor. Nu s-a primit niciun plan de organizare a clubului. Am fost votat președinte și urmează să fac echipa de trei vicepreședinți și un secretar”, a declarat Sebastian Novovic pentru PRESSALERT.ro. Sașa Moza, Silvian Radosav și Ema Cernescu au fost și ar putea fi în continuare vicepreședinți iar Adrian Serețan secretar. Bani privați, dar nu se spune nu fondurilor publice Printre planurile pentru nou sezon să numără bineînțeles și creșterea bugetului. Vechiul și noul președinte Druckeria a explicat și de ce ASU Poli nu a depus dosar pentru concursul de proiecte pentru obținere de finanțare de la Primăria Timițoara. ”Nu am depus pentru că aveam ceva restanțe la acea vreme la stat pentru folosirea stadionului Dan Păltinișanu. Dar dacă va fi noua lege a sportului vom depune și la Primărie și la CJT proiecte. A fost un punct discutat, strict pentru ce ține de organizarea logistică, echipamente, deplasări… nu vom susține salarii sau prime, îndemnizații, din bani publici. Dar vrem să accesăm fonduri pentru dezvoltarea clubului, în limitele legii, dezvoltarea Centrului, asigurarea celor mai bune condiții pentru copii, să crească și să joacă la Poli… Când vor ieși normele pentru noua lege vom studia”, a mai spus Sebastian ”Mihalcea” Novovic. În sezonul trecut ASU Politehnica a avut venituri de 295.000 euro, bani strânși prin mai multe modalități, sponsorizări, bilete, card-urile membrilor cotizanți, donații, merchandising. De asemenea condițiile oferite de UPT pot fi apreciate că au fost undeva în jurul valorii de 65.000 de euro (antrenamente la Baza 2 Poli, terenul Știința, autocar, etc.). ”În total au fost 350-360.000 euro venituri și tot atât cheltuieli. Suntem acolo și asta demonstrează că se poate, nu avem nicio datorie”, adaugă ”Mihalcea”. Pentru noul sezon se dorește un salt din toate punctele de vedere. ”Ne propunem să atragem o sumă mai mare spre 500.000, 450.000 euro. Am pus totul pe hârtie, știm unde putem lucra să atragem mai mulți bani. Din sponsorizări în total, nu neapărat de la unul singur, din bilete, de la membri cotizanți, se pot face mult mai mulți bani. Nu ne dorim o infuzie de capital dintr-o parte. Atâta timp cât suntem organizați ne putem vedea de treabă. E clar că și nivelul salarial e important, dar nu îl vom crește cu mult, îl creștem inteligent… Vrem să creștem numărul membrilor cotizanți. Îi încurajăm pe toți să vină alături de noi, să nu stea deoparte”, a conchis liderul suporterilor. 440 de membri cotizanți a avut ASU Poli în sezonul trecut. Anul acesta clubul își dorește să depășească numărul de 600 de ”socios”. Rețeta financiară poate fi îmbunătățită și prin organizarea mai multor meciuri pe ”Dan Păltinișanu”. Obiectiv mai ambițios, cantonament până la urmă în țară, posibil amical cu Petrolul Deși inițial la ASU Poli s-a anunțat ca obiectiv locurile 1-10 pentru noul sezon, după întâlnirea de ieri a fanilor s-a stabilit că doar accesul în prmele opt echipe din B va fi satisfăcător. De asemenea, o altă modificare e legată de locația cantonamentului. Deși s-a vorbit de Serbia sau Slovenia, ca variante pentru pregătire, în cele din urmă și echipa pregătită de Bogdan Andone va poposi în județul Brașov. ”Primele opt locuri e obiectivul discutat. Suntem în discuții cu mai mulți jucători și chiar în aceste zile vom concretiza sperăm noi transferuri. Lotul va fi definitivat la începutul săptămânii viitoare, vom ști cu cine vom pleca în cantonament. Va fi probabil în țară, la Săcele, în județul Brașov. Încercăm inclusiv un amical cu Petrolul, dar mai sunt lucruri de pus la punct. Ne-am dorit să avem toate condițiile, teren disponibil. Până la urmă stilul de joc al echipelor de aici îl vom întâlni în campionat”, a precizat ”Mihalcea”. ASU Poli va disputa mâine, de la ora 10.00, primul amical al verii în compania Unirii Jimbolia, grupare care evoluează în Campionatul Județean (Liga a V-a). Miercuri alb-violeții întâlnesc Avântul Periam iar sâmbăta viitoare (8 iulie) pe Timișul Șag. Toate jocurile de dinaintea stagiului centralizat se vor disputa pe arena ”Știința”.

Profile  

PostPosted: Mon Aug 14, 2017 2:13 pm 

Stie cineva de ce nu s-a renuntat la Galan si Telescu DUPA ce am fi avut cu cine sa-i inlocuim? Stim cu totii ca apararea a fost un punct foarte slab sezonul trecut, dar totusi mai bine sa ai pe cineva pe acel post decat absolut nimic!

Profile  

PostPosted: Mon Aug 14, 2017 2:30 pm 

Telescu si-a dorit sa plece. doar la Galan s-a renuntat pentru ca Andone cauta un fundas central de picior stang.

Profile  

PostPosted: Sun Aug 27, 2017 10:46 pm 

Remember, 5 years ago

http://m.prosport.ro/fotbal-intern/victoria-de-la-leucusesti-city-de-la-deplasarile-de-la-manchester-si-stuttgart-la-farmecul-ligii-a-v-a-doamne-unde-am-ajuns-super-foto-9987269

Profile  

PostPosted: Wed Aug 30, 2017 12:12 pm 

Politehnica a împrumutat un portar de la Viitorul! Cosmin Dur-Bozoancă, un sezon în alb-violet

Cosmin Dur-Bozoancă a efectuat, în această dimineață, primul antrenament alături de Politehnica Timișoara
Politehnica Timișoara continuă să se întărească, în aceste ultime zile ale perioadei de mercato din Liga a II-a. Alb-violeții și-au asigurat serviciile unui portar de mare perspectivă, Cosmin Dur-Bozoancă, împrumutat până la finele acestui sezon de la Viitorul Constanța.

Cosmin Dur-Bozoancă s-a născut la 15 februarie 1998 la Brașov și a fost format la Academia Gheorghe Hagi. E considerat unul dintre cei mai talentați portari produși la școala de fotbal a întemeiată de fostul decar al echipei naționale. În ultimele sezoane, a activat la echipa secundă a Viitorului, care până în această vară și-a desfășurat activitatea în Liga a III-a. A făcut parte, de asemenea, din lotul pe care Viitorul Constanța l-a utilizat în ultimele două ediții ale UEFA Youth League, competiție echivalentă cu Champions League la nivel juvenil. Cosmin Dur-Bozoancă a fost și internațional de juniori a României, având în trecut convocări la reprezentativa U17.

Cosmin Dur-Bozoancă a ajuns aseară la Timișoara, iar în această dimineață a efectuat primul antrenament sub comanda lui Bogdan Andone. El va deveni al treilea goalkeeper din lotul alb-violeților, alături de Markos Gakos și Emanuel Fișteag.

În altă ordine de idei, Politehnica așteaptă încheierea problemelor birocratice în ceea ce-l privește pe fundașul sârb Borislav Topic. Acesta va fi legitimat odată cu rezolvarea situației sale de către Serviciul de Imigrări.

Fotbaliștii Politehnicii se pregătesc, în această săptămână, de un nou meci pe propriul teren. Sâmbătă, de la ora 17:00, alb-violeții vor întâlni, pe arena „Știința”, pe CS Mioveni, într-un joc din cadrul etapei a 6-a a campionatului ligii secunde.

http://www.druckeria.ro/politehnica-imp ... lb-violet/

Profile  

PostPosted: Fri Sep 15, 2017 4:05 pm 

Citit pe facebook:

Cu ocazia concursului pentru găsirea unei noi denumiri a Druckeria 360, câștigătorul a ținut să doneze tricoul semnat de “Băieții în Ghete” pentru o cauză nobilă.

Din acest moment, deschidem licitația pentru un tricou semnat de jucătorii noștri, în urma căreia suma câștigată să fie redirecționată în beneficiul lui Nicolae Cârstov (Elicopter).

Licitația se va încheia duminică, 17.09.2017 la ora 19.21, ora României. Vă rugăm să postați în secțiunea de comentarii a acestui anunț suma pe care o licitați.

Vocile și sufletele să le unim!
Kein automatischer Alternativtext verfügbar.

Nu am facebook, asa ca nu pot licita.
Daca e in regula, oferta mea o depun aici: 250 euro.

Multumesc si mult succes!

"Poli" e parte din viata mea. Ea e speranta, credinta si iubire!
Cu "Poli" mereu si peste tot!

Profile  

PostPosted: Fri Sep 15, 2017 5:09 pm 

e ok, anuntam oferta ta de pe contul echipei.

multumim!

Profile  

PostPosted: Sat Sep 16, 2017 9:41 am 

Eu va multumesc.
Multumesc si domnului Dorin Drăguțoiu pentru gestul nobil al dansului de-a dona
tricoul castigat pentru o cauza nobila!
Soarta poate lovi pe oricare din noi si e un sentiment deosebit sa stii ca nu esti lasat singur cu ea
si in voia ei.

Oferta mea a fost depasita, asa ca plusez spre binele domnului Nicolae Cârstov:

350 euro

Numai bine!

"Poli" e parte din viata mea. Ea e speranta, credinta si iubire!
Cu "Poli" mereu si peste tot!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Next