Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Wed May 31, 2023 6:51 pm

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Author Message
 Post subject: Re: Discuţii generale Politehnica Timişoara
PostPosted: Wed Sep 30, 2020 12:40 pm 

Astazi la Digi Matinal, nou primar al Timisoarei declara ca, va face tot ce ii sta in puteri ca Poli Timisoara sa renasca.
Suna bine :)

Profile  

PostPosted: Tue Oct 06, 2020 11:42 pm 

Azi a implinit nea Imi Dembroschi 75 de ani. De ce nu am făcut o simpla postare cu ocazia zilei de naștere?
Si asa nu avem grija de eroii noștri, nu ne amintim decat atunci când mor. De ce nu am putut face macar atat?
Tot ne plângem ca nu avem idoli. Azi am pierdut ocazia sa ii aratam ce importanta are pentru clubul nostru.

Profile  

PostPosted: Mon Nov 09, 2020 5:28 pm 

Am picat cu FC Universitatea 1948 in Cupa Romaniei.
Ca fapt divers, am fost la o extragere distanta sa intalnim Uta in acest tur al cupei.

Profile  

PostPosted: Wed Nov 11, 2020 1:50 pm 

Penibil!! Pe modelul miticesc.

https://www.banatulazi.ro/desi-pe-podium-asu-politehnica-schimba-antrenorul-pleaca-benga-vine-alexa/

Profile  

PostPosted: Wed Nov 11, 2020 2:15 pm 

wtf

Goana dupa promovare incepe sa nasca monstrii. Nu sunt un fan al jocului prestat de echipa, dar REZULTATELE lui Tavi sunt de necontestat.
Ce se intampla daca nu promovam cu Alexa? Isi ia jucariile si pleaca? Sper sa nu o "miticim" acum doar de dragul mirajului primei divizii.

Profile  

PostPosted: Wed Nov 11, 2020 2:46 pm 

Desi am macanit de la inceput de Benga , rezultatele au fost f. bune cu el . Acum , nu putem stii ce discutii au fost in momentul in care a venit Dan . Poate a zis vin , dar voi fi antrenor ...nu stim noi detaliile astea . Poate noi cautand noi finantari , am dat de Dan si prietenul lui ...
Va fi interesant de vazut daca va putea imbunatati ofensiva ( personal nu cred ca avem jucatorii necesari ) , pt ca defensiv stam f. bine .

Oricum felicitari lui Tavi pt. tot ce a facut , bafta lui Dan !!!

Profile  

PostPosted: Wed Nov 11, 2020 4:02 pm 

Hai sa fim seriosi, eu de-abia am asteptat sa dispara Benga.

1. Pt. ca anul trecut sustinea ca "fara el clubul asta dispare"... Hai serios...
2. Pt. ca a pregatit terenul pt. o infrangere, ca lui nu ii convenea ca trebuie sa jucam ca sa nu pierdem cu 3-0 ulterior. (Am castigat, si brusc a devenit meritul lui)
3. Pt. ca a luat doar 3 puncte in ultimele 3 meciuri, din care putea lua cel putin 6.
4. Pt. ca desi "iubeste" clubul, a cerut sa primeasca salariul pe inca cateva luni EDIT:ca si compensatie (nu in avans), desi stie situatia financiara de la club...
5. Pt. ca a tratat de sus intregul staff tehnic de cand a venit...
6. Pt. ca in aroganta lui credea ca el tine vestiarul...

Profile  

PostPosted: Fri Nov 27, 2020 11:26 am 

Anonimus wrote:
Hai sa fim seriosi, eu de-abia am asteptat sa dispara Benga.

1. Pt. ca anul trecut sustinea ca "fara el clubul asta dispare"... Hai serios...
2. Pt. ca a pregatit terenul pt. o infrangere, ca lui nu ii convenea ca trebuie sa jucam ca sa nu pierdem cu 3-0 ulterior. (Am castigat, si brusc a devenit meritul lui)
3. Pt. ca a luat doar 3 puncte in ultimele 3 meciuri, din care putea lua cel putin 6.
4. Pt. ca desi "iubeste" clubul, a cerut sa primeasca salariul pe inca cateva luni EDIT:ca si compensatie (nu in avans), desi stie situatia financiara de la club...
5. Pt. ca a tratat de sus intregul staff tehnic de cand a venit...
6. Pt. ca in aroganta lui credea ca el tine vestiarul...

Si ar mai fi, dar nu mai conteaza. Cei din conducerea clubului sunt convins 1921% ca tot ce fac, fac pentru binele acestuia chiar daca uneori pare ca nu e asa. Haide Poli!

Profile  

PostPosted: Fri Dec 04, 2020 10:07 pm 

La mulți ani celor născuți în 4 Decembrie!

Profile  

PostPosted: Sat Apr 24, 2021 9:41 pm 

Mi se pare ca cedati mult prea usor munca voastra de ani de zile in mainile altor oameni. Echipa in momentul acesta pare a fi jucaria lui Alexa. Poate ma insel, acestea sunt zvonurrile si imi pare rau ca asa se vad lucrurile din exterior. Poate ca daca echipa mergea bine, nimanui nu-i pasa in mainile cui sunt fraiele echipei. Poate...
Se zvoneste ca Mera e out, nu e pe placul antrenorului. Sunt multe persoane care spun ca “am uitat” unde eram in urma cu ceva timp si acum ne batem la baraj. Unii uita ca Mera ne-a tinut defensiva cativa ani, a contribuit foarte mult la parcursul bun al echipei si mai mult decat atat ne bazam pe Mera si in atac fiind golgeterul nostru la unmomentdat daca nu ma insel, iar fara loviturile lui de cap unde eram? Acum nu mai e bun, poate e batran, poate prea vocal, dar este unul din singurii oameni din istoria acestui club de care ne putem aminti cu placere, poate unul din cei mai onorabili jucatori ai nostri de la inceputul proiectului.
Nu m-ar deranjeaza insa daca Munteanu, Popovici, Cioinac, Casado vor fi out!

Am tot auzit “se uita prea repede tot”, chiar si Alexa declara ca “suporterul isi doreste, ca echipa sa castige intodeauna”. Nu sunt de acord!
Suporterul isi doreste ca echipa sa joace fotbal nu sa il mimeze. Evident nu putem castiga fiecare meci, dar macar sa joci in asa fel incat sa poti iesi cu capul sus de pe teren, iar cand ai o zi mai proasta suporterul intelege, dar cand ai vreo 10 meciuri toate la fel de proaste atunci suntem nemultumiti. Dupa atatea jocuri proaste prestate de echipa, putem spune ca nu noi, suporterii, am uitat ce s-a realizat in ultimul an ci voi (jucatori, conducere) ati uitat ce s-a realizat in toti anii astia iar acum stricati tot. Echipa nu a jucat atat de rau nici in primul sezon de L2.

Cred ca se va produce un mare divort club - suporteri.
Daca echipa se duce in jos, este din cauza ca nu mai ascultati vocea suporterilor de ceva timp desi inca pretindeti ca este echipa suporterilor.
Ori tineti de comunitatea asta mica dar devotata de polisti care este alaturi de echipa din 2012, ori ramane doar druckeria, cativa suporteri cu legaturi prin club si cativa optimisti incurabili.

Cred ca ar trebui o evaluare mai ampla a tuturor, jucatori, antrenori, conducere sa vedem unde s-a gresit. Cand lucrurile nu merg bine inseamna ca ceva, undeva, cineva a gresit. Trebuie sa constatam si sa constientizam ca am gresit, apoi sa rezolvam problema.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18