Mi se pare ca cedati mult prea usor munca voastra de ani de zile in mainile altor oameni. Echipa in momentul acesta pare a fi jucaria lui Alexa. Poate ma insel, acestea sunt zvonurrile si imi pare rau ca asa se vad lucrurile din exterior. Poate ca daca echipa mergea bine, nimanui nu-i pasa in mainile cui sunt fraiele echipei. Poate... Se zvoneste ca Mera e out, nu e pe placul antrenorului. Sunt multe persoane care spun ca “am uitat” unde eram in urma cu ceva timp si acum ne batem la baraj. Unii uita ca Mera ne-a tinut defensiva cativa ani, a contribuit foarte mult la parcursul bun al echipei si mai mult decat atat ne bazam pe Mera si in atac fiind golgeterul nostru la unmomentdat daca nu ma insel, iar fara loviturile lui de cap unde eram? Acum nu mai e bun, poate e batran, poate prea vocal, dar este unul din singurii oameni din istoria acestui club de care ne putem aminti cu placere, poate unul din cei mai onorabili jucatori ai nostri de la inceputul proiectului. Nu m-ar deranjeaza insa daca Munteanu, Popovici, Cioinac, Casado vor fi out!
Am tot auzit “se uita prea repede tot”, chiar si Alexa declara ca “suporterul isi doreste, ca echipa sa castige intodeauna”. Nu sunt de acord! Suporterul isi doreste ca echipa sa joace fotbal nu sa il mimeze. Evident nu putem castiga fiecare meci, dar macar sa joci in asa fel incat sa poti iesi cu capul sus de pe teren, iar cand ai o zi mai proasta suporterul intelege, dar cand ai vreo 10 meciuri toate la fel de proaste atunci suntem nemultumiti. Dupa atatea jocuri proaste prestate de echipa, putem spune ca nu noi, suporterii, am uitat ce s-a realizat in ultimul an ci voi (jucatori, conducere) ati uitat ce s-a realizat in toti anii astia iar acum stricati tot. Echipa nu a jucat atat de rau nici in primul sezon de L2.
Cred ca se va produce un mare divort club - suporteri. Daca echipa se duce in jos, este din cauza ca nu mai ascultati vocea suporterilor de ceva timp desi inca pretindeti ca este echipa suporterilor. Ori tineti de comunitatea asta mica dar devotata de polisti care este alaturi de echipa din 2012, ori ramane doar druckeria, cativa suporteri cu legaturi prin club si cativa optimisti incurabili.
Cred ca ar trebui o evaluare mai ampla a tuturor, jucatori, antrenori, conducere sa vedem unde s-a gresit. Cand lucrurile nu merg bine inseamna ca ceva, undeva, cineva a gresit. Trebuie sa constatam si sa constientizam ca am gresit, apoi sa rezolvam problema.
_________________ Mor cu Poli de gat!
|