Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Wed May 31, 2023 7:13 pm

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
Author Message
 Post subject: Re: Discuţii generale ASU Politehnica Timişoara
PostPosted: Sat Jul 27, 2019 9:22 am 

Mereu am ținut echipamentul 2 ani după care l-am reînnoit. Echipamentul curent ar mai avea un sezon la dispoziție.

Profile  

Post subject: Re: Discuţii generale ASU Politehnica Timişoara
PostPosted: Wed Sep 11, 2019 12:33 am 

Am fost la meciul de cupa Ghiroda-Ripensia. Am vazut un jucator care mi-a placut extraordinar de mult. A alergat tot meciul ca un apucat, a marcat, a recuperat, a sutat, a driblat, a muscat din adversar. Sunt convins ca-l cunosc foarte multi, sau au auzit de el. E vorba despre Mancas!

Profile  

Post subject: Re: Discuţii generale Politehnica Timişoara
PostPosted: Wed Sep 11, 2019 4:44 pm 

El a fost si remarcatul lui Pelici.

Profile  

PostPosted: Tue Sep 17, 2019 7:39 pm 

sspolitehnica.ro/prezentarea-centrului-de-copii-si-juniori-politehnica-timisoara-2/
---------

wrote:
PREZENTAREA CENTRULUI DE COPII ȘI JUNIORI – POLITEHNICA TIMIȘOARA

Image

Centrul de Copii și Juniori – Politehnica Timișoara reprezintă mândria clubului nostru și satisfacția că viitorii fotbaliști au fost și sunt crescuți din punct de vedere profesional și uman în urma unor principii solide.

Te așteptăm sâmbătă, înainte de Politehnica Timișoara v. CSM Reșița, la ora 15:30 pe stadionul „Știința” pentru a face cunoștință cu fiecare grupă din Centrul de Copii și Juniori – Politehnica Timișoara. Poliștii cei mici au nevoie de susținerea tuturor. În următorii ani, ei vor fi băieții care ne vor purta pe culmi înalte. Poli suntem noi!

#unclubdiferit

Suntem a 17-a academie de fotbal din tara (peste CFR, Uta, U Cluj, U Craiova etc.), doua grupe in topul Elitelor, si ar fi fain ca sambata, inainte de meciul cu Resita, sa fim cat mai multi pe Stiinta. Haide!

Profile  

PostPosted: Wed Nov 27, 2019 12:04 am 

Razvan Burleanu wrote:

FRF distribuie plăţile de solidaritate de la UEFA către mai multe cluburi pe criteriul academiilor de copii şi juniori. Decizia pentru 2019 este ca aceste plăţi de solidaritate să se distribuie în mod egal cluburilor participante în Liga I, motivul fiind cel legat de predictibilitate.
Din 2020, plăţile de solidaritate de la UEFA pentru cluburile care nu participă în grupele competiţiilor europene se vor împărţi în mod egal primelor 20 de cluburi profesioniste care se vor clasa în urma certificării academiilor de copii şi juniori. Ne-am fi dorit ca aceste plăţi să meargă şi către cluburi cu activitate exclusivă de copii şi juniori, dar nu se poate, plăţile sunt destinate cluburilor profesioniste. Prin cluburi profesioniste se înţeleg cluburile din primele trei eşaloane. Ne vom asigura că aceste plăţi de solidaritate vor merge exclusiv la nivel de copii şi juniori şi că în acelaşi timp vor produce o valoare adăugată.

Ne ajuta cumva? Avem vreo sansa sa primim ceva de aici anul viitor?

Profile  

PostPosted: Sat Dec 28, 2019 6:48 pm 

Dros a fost convocat la naționala mare a Moldovei pentru amicalul cu Suedia, care se va juca pe 9 ianuarie, la Doha!

https://fmf.md/ro/news/jucam-amical-cu-suedia-selectionerul-firat-anuntat-lotul

Profile  

PostPosted: Sun Mar 08, 2020 1:15 pm 

https://www.agerpres.ro/sport-intern/2020/03/08/cluburile-si-federatiile-sportive-finantari-de-pana-la-20-000-de-euro-pentru-proiecte-de-promovare-a-sportului-feminin--461665?fbclid=IwAR3B8P-cVX9a_20425HT7dnduLN_gAiXJA_V6LbJceH6HwIzsUOxIJRCkEk

Profile  

PostPosted: Thu Jul 23, 2020 9:54 am 

make_clickable_callback(MAGIC_URL_FULL, '', 'https://debanat.ro/2020/07/proiectul-de-modernizare-a-stadionului-stiinta-primeste-bani-de-la-bugetul-de-stat_301786.html', '', ' class="postlink"')

Noroc deplin pentru fanii clubului ASU Politehnica Timişoara. Stadionul pe care joacă echipa lor favorită va deveni unul de prima mănă, iar finanţarea modernizării „Ştiinţa” va fi acoperită de la bugetul de stat.

Nu vorbim despre un proiect nou, ci despre acelaşi anunţat de Universitatea Politehnica Timişoara în urmă cu mai mulţi ani. Din păcate, de atunci nu s-a făcut absolut nimic, deşi lucrările erau programate să înceapă de mai mult timp.
Acum, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației s-a aprobat extinderea și modernizarea Bazei Sportive nr. 1 a Universității Politehnica Timișoara – clădiri cu 2, respectiv 3 etaje, am aflat de la Cătălin Iapă, secretarul de stat trimis să reprezinte administraţia timişoreană la Ministerul Dezvoltării.
Construcția va fi una atipică, va avea două terenuri de sport pe acoperiș, la etajul al III-lea, alături de o cafenea cu terasă. Investiția în valoare de 49 de milioane de lei a fost aprobată în Consiliul Interministerial de Avizare a Lucrărilor Publice de Interes Național și Locuințe și va fi finanțată din bugetul Ministerului Educației Naționale. Terenul pe care se vor realiza construcțiile are peste 5000 metrii pătrați, iar lucrările de construcții vor dura 36 de luni.
Se vor construi 2 terenuri de sport cu vestiare proprii, sală de fitness, gradene pentru spectatori, spații pentru deservirea activităților sportive aferente terenului adiacent: vestiare, grupuri sanitare, sală de conferințe, cabinet medical, locuri de parcare pentru autoturisme și autocare, spații tehnice și de întreținere a clădirii și o cafenea cu terasă.
În acest moment, pe „Ştiinţa” îşi desfăşoară meciuirile pe teren propriu formaţia de liga a doua ASU Politehnica Timişoara.

Profile  

PostPosted: Wed Sep 16, 2020 9:14 pm 

50.000 pe facebook!!!
La cat mai multi inainte!

Profile  

PostPosted: Thu Sep 17, 2020 9:17 am 

Nu chiar. :)
48.786 de aprecieri

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next