m0rtar0 wrote:
ne cerem scuze inca o data, am discutat cu cei care se ocupa de shop, a fost greseala lor, o sa plateasca ei transportul, nu e nevoie sa trimiti extra pentru asta
Si totusi am s-o fac. Acesti oameni sint voluntari si asta e de apreciat. Nu le port pica. Sint oameni, ca si mine, si pot gresi neintentionat. Nu vreau sa dea bani din buzunar pentru asta. Mai ales ca sint voluntari si fac aceasta munca din pasiune, sacrificandu-si si din timpul liber. Sintem o familie si avem acelasi singe. Avem nevoie de fiecare dintre ei. Nu sint multi. Sa nu-i pedepsim.
O fac cu placere. La Amazon si alte concerne, n-as avea mila. Plateste concernul si nu angajatul, tratat ca un sclav.
Te rog frumos, transmite-le acestor oameni minunati acest mesaj.
Am mare respect pentru munca lor, chiar daca se mai intampla mici greseli. Fara voluntari, nu am fi ajuns unde sintem acum.
E pacat ca am pierdut oameni valorosi pe acest drum greu si spinos, cum ar fi Zoli si fata de la banca (nu-mi vine numele acum in minte, dar era cu cutia pentru echipa pe Stiinta si am bagat 20 euro in cutie la meciul memorabil cu Lupac. Am intilnit-o si la meciul cu Deva, in C, unde m-a atentionat de Patrick Peter. L-am interpelat pe germana, dar nu a inteles nimic, chiar daca are nume nemtesc.

Am facut si o poza cu el. Baiatul asta pe unde mai e?). Poate sint si altii care nu mai sint, dintr-un motiv sau altul. E pacat. In loc sa fim din ce in ce mai multi, sintem din ce in ce mai putini. Sau ma insel? M-as bucura.
Numai bine!