Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Wed May 31, 2023 8:06 pm

Post new topic Reply to topic  [ 82 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: Știri sezonul 2021 - 2022
PostPosted: Tue Jun 21, 2022 12:01 am 

Unul mai bun decat Dragan, care nu se pricepe la fotbal, nu avem? L-am vazut de cateva ori si la emisiunea lui Octavian Stancioiu. Si un absolvent de liceu din anii 70-90 se exprima mai clar si coerent, fara balbaieli la tot pasul.
Rosenblum inca mai ocupa un post caldut?
Bine ca am gasit antrenor, dar nu stim in ce liga si cu ce jucatori vom evolua in noul sezon (treceti cu vederea greselile de ortografie din articolul "jurnalistului"):

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-s-a-inteles-cu-bogdan-andone-cred-ca-la-momentul-actual-e-cea-mai-buna-alegere-motivele-pentru-care-clubul-inca-nu-si-a-anuntat-in-mod-oficial-noul-antrenor-19235342

FRF, o organizatie de rasul curcilor. Nu e in stare sa gestioneze cum trebuie campionatele aflate sub aripa ei. Modul de desfasurare a Ligii 2 si 3 e o catastrofa. Infrastructura la fel. Nu e de mirare in ce hal a ajuns fotbalul carpatin, din moment ce te bate si Montenegro cu 3:0 la tine acasa:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-mai-aproape-de-ramanerea-in-liga-2-academica-clinceni-a-fost-sanctionata-din-nou-inclusiv-cu-retrogradarea-in-categoria-inferioara-si-mai-are-mai-putin-de-o-lun-19235356

Iubesc "Poli". "Poli" nu are nevoie sa profite de necazul altora ca sa ramana in Liga 2. Daca mai avem mandrie si sintem "un club diferit", acceptam "rusinea". Am retrogradat sportiv cu un lot bun, dar cu un management prost. Bagatorii de seama din afara terenului ar trebui sa-si ia palaria si sa-si incerce norocul prin cazinouri, la table, la carti, la pariuri sau la biliard. Jocul de sah nu ar trebui sa-l incerce, ar fi prea pretentios si nici nu ar curge banul asa de usor si indestulator in buzunare.
Sa auzim de bine!

"Poli" e parte din viata mea. Ea e speranta, credinta si iubire!
Cu "Poli" mereu si peste tot!

Profile  

PostPosted: Thu Jun 23, 2022 4:01 pm 

am scapat de iacob si de roze....

mai ramane cociu dar ala se pare ca e bine infipt ....dar poate poate ....

Mera e director tehnic , nu mai joaca , si a semnat cu noi Silviu Pana de la Petrolul , mijlocas central .

Personal l-am vazut in vreo 2 meciuri si mi-a placut .

Profile  

PostPosted: Tue Jun 28, 2022 3:58 am 

deiutzu wrote:
am scapat de iacob si de roze....

Bun, doi pasi mari inainte!

Profile  

PostPosted: Wed Jun 29, 2022 2:41 pm 

am si eu o intrebare ....

Mera si Scuti am inteles ca au fost fortati sa se pensioneze .....dar Bocsan primeste prelungire de contract ?

sa le spuna cineva ca ca el :lol: sunt la Lajos la minifotbal cu zecile .....ba muuuuult mai buni si mai ieftini .

am belit p..... anul asta ....

Profile  

PostPosted: Wed Jun 29, 2022 6:34 pm 

Motiu unde e ??
Sper ca Bocsan e pt. solutia de tusa/avarie. Ca titular poate fi inlocuit oricand de orice jucator cu maxim 2 ani experienta in L3. Faza de la Brasov e antologica….

Profile  

PostPosted: Wed Jun 29, 2022 9:31 pm 

Grok wrote:
Motiu unde e ??
Sper ca Bocsan e pt. solutia de tusa/avarie. Ca titular poate fi inlocuit oricand de orice jucator cu maxim 2 ani experienta in L3. Faza de la Brasov e antologica….

Motiu in ziua reunirii lotului a anuntat clubul ca el pleaca in concediu pentru 10 zile ... cred ca asta spune totul despre cat de mult ii pasa de fotbal si de POLI ...

Profile  

PostPosted: Thu Jun 30, 2022 8:55 pm 

Inconștient....

În alta ordine de idei , Padure e la Slobozia .

Profile  

PostPosted: Sat Jul 02, 2022 9:55 pm 

Am și eu o întrebare . Cine a avut strălucita idee sa ii pensioneze pe Mera și pe Scuti ?????????????

Profile  

PostPosted: Thu Jul 14, 2022 1:39 pm 

2-1 pt Poli cu slovenii .

1 Gol sut de la 25 m cred , faza cursiva ....a urcat un fundas , a pasat , a preluat cineva , s-a intors si a sutat la poarta .
2 Gol din corner centrat la coltul lung , a dat cu capul tot la coltul lung .

Ambele goluri frumoase , parca avem 1 viteza in plus fata de sezonul trecut .

Profile  

PostPosted: Tue Jul 19, 2022 1:03 am 

Nu stiu ce sa cred...
Sintem amatori sau profesionisti...
Cum se explica situatia lui Doru Andrei? I-am dat sanse sa se afirme si Voluntariul il poate lua gratis? Ceva pute...ori la noi, ori la jucator...
Daca noi (clubul) am gresit, cine e raspunzator de situatie? Afara cu toti incompetentii. Daca au gresit sa-si ia palaria. Nu avem nevoie de oameni care pagubesc clubul in mod constient sau inconstient.
Inteleg si pe jucator ca vrea la mai bine. Nu am nimic impotriva, dar sa primim si noi o suma rezonabila pe el. I-am dat sanse sa se afirme, dar nu e corect sa profite el si altii pe spinarea noastra.
Sper sa primim dreptate si sa-l tinem pe tusa pina in 2025, cand ii expira contractul.
Cine e urmatorul jucator pe care-l pierdem a moaca?
La ce ne mai foloseste Academia mult laudata cand zboara jucatorii spre alte zari si noi nu avem nici un folos?

Alta veste proasta, dar nu ma mira. Timisoara nu e in stare de nimic. Doare cumplit:
https://www.pressalert.ro/2022/07/stadion-buziasului-tabara/

"Poli" e parte din viata mea. Ea e speranta, credinta si iubire!
Cu "Poli" mereu si peste tot!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 82 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next