deiutzu wrote:
Mikesh , atâta timp cât rosenblum e în club , cociu , iacob și opria mișună ca spectatori de onoare....... Nu va merge treaba . Am zis de 1000 de ori ca anul trecut dacă Alexa avea cojones , aveam șanse sa promovam . Acum se fute echilibrul precar pe care începeam sa îl capătăm...dar vine balsa , vukoje , plumbuitu și alte ciurucuri de liga a 3a . Gerbi care începuse sa marce și alerga enorm de mult sta pe banca ca să joace balsa ala . Ești înalt, nu câștigi nici un duel la cap , și mai e și lent. Baaaaa , luați-l pe Fagetan , sau la Lajos îs 1000 mai buni ca asta.... Juuuur . Și e și leșinat pe teren . Dar atâta timp cât noi suporterii nu avem un cuvânt de spus , asta e rezultatul . Concluzia ? Ne ducem pe pula.....
Din pacate trebuie sa-ti dau dreptate. Mi-as fi dorit sa fie altfel. Sper sa se traga concluziile corecte la final de sezon, dar in interesul lui "Poli"!
Cum am mai scris, egal cum se termina acest sezon, raman linga "Poli" si nu lovesc in ea, precum am citit in multe comentarii ale unora pe facebook. Le inteleg supararea, dar unii chiar vomita pe "Poli". Asta nu e mentalitatea mea. E si greu in Timisoara. Nu ai stadion. Nu ai sustinere. Dar fara rezultate nu vin nici platitori si nici investitori. Platitor e una, fan e alta.
Asupra lui Alexa nu ma mai pronunt. Mi-am zis parerea de el ca antrenor la "Poli". Poate ca nu a fost "inspirat" cand trebuia. Ca jucator l-am apreciat foarte mult.
Cu "Poli" mereu si peste tot!