Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Thu Jun 08, 2023 9:08 am
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Acțiuni sociale - lictații pe forum
PostPosted: Wed Oct 02, 2019 7:31 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Apr 04, 2017 4:15 pm
Posts: 622
sspolitehnica.ro/politehnica-echipa-comunitatii-licitatie-pentru-andrei-gerber/
--------
Politehnica - echipa comunității | Licitație pentru Andrei Gerber

Image

De-a lungul anilor, Politehnica Timișoara s-a dedicat comunității locale prin acțiuni menite să ajute și să amelioreze traiul de viață al celor suferinzi și lipsiți de soartă.

Suntem un club diferit, susținem și răspundem pozitiv de fiecare dată inițiativelor sociale întreprinse de diverse cluburi sau organizații, și dorim să reamintim cu deosebită plăcere câteva proiecte sociale:

• Acțiunile de Crăciun care au acoperit o marte parte a regiunii Banat, ajutând prin materiale și alimente familii care trăiesc în condiții insalubre și greu de imaginat;
• „Sub cerul liber” - evenimentul unic din România care este destinat persoanelor fără adăpost;
• „Împreună pentru Timişoara” - meci caritabil de rugby, fotbal şi football tag, între Politehnica Timișoara și echipa de rugby a orașului nostru, la vremea respectivă denumită RCM Timișoara. Acest eveniment s-a derulat în vederea strângerii de fonduri pentru înfiinţarea Centrului de Zi „Copii şi Zâne”, de care vor beneficia micuţii cu tulburări din spectrul autismului, sindromului Down sau a altor dificultăţi de adaptare;

• „Pentru Sergiu Iorgovan” – eveniment pentru fostul atacant al clubului nostru care a suferit în anii trecuți de o boală gravă. Politehnica Timișoara, Druckeria, Peluza Sud Timișoara, CFR Timişoara, Liberty Salonta și mulți alți fotbaliști au contribuit financiar la turneul organizat de clubul nostru în sala „Constantin Jude” în anul 2015;

• suntem singurul club de fotbal din România care participă în fiecare sezon la CAFE Week of Action (Centre for Access to Football in Europe). CAFFE este o organizație din Marea Britanie care militează pentru accesul persoanelor cu dizabilități pe stadioanele de fotbal, iar anual, timp de o săptămână, unește cluburile de fotbal care răspund pozitiv la această acțiune, răspândind necesitatea persoanelor defavorizate din punct de vedere fizic sau mental de a participa la meciurile de fotbal (Politehnica se enumără printre Juventus, Bayern Munchen sau Dinamo Kiev);
• „Împreună pentru Kassandra” a fost un eveniment caritabil care a avut ca principal scop strângerea de fonduri financiare pentru operațiile pe care le-a suferit Kassandra Rotariu, fiica fostului jucător al clubului nostru.

Prima persoană beneficiară acestei serii de licitații: Andrei Heinrich Gerber

Andrei Heinrich Gerber, tânărul în vârstă de 30 de ani, este un fan înfocat al Politehnicii Timișoara și un susținător aprig al proiectului nostru.

În ciuda dizabilității locomotorii de care suferă și a faptului că este o persoană dependentă de scaun rulant, a fost și este în continuare prezent la foarte multe meciuri de acasă, chiar și în deplasare. Inevitabil l-ați văzut alături de mama lui la meciuri pe pista stadionului „Știința” sau „Dan Păltinișanu”, îmbrăcat în tricoul alb-violet, și, mai mult ca sigur, pentru o clipă v-ați manifestat considerația față de devotamentul lui.

Pentru susținerea de care avem parte din partea lui Andrei, Politehnica Timișoara a decis ca din 2 octombrie 2019 până 6 octombrie 2019 (ora 17:00), tricoul cu numărul 13 al lui Cristian Scutaru să fie scos la licitație pentru Andrei.

_________________
"Am ajuns să ne bată movii cu Bilia!"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acțiuni sociale - lictații pe forum
PostPosted: Wed Oct 02, 2019 7:38 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Apr 04, 2017 4:15 pm
Posts: 622
Am creat un topic special pentru licitatii deoarece in urmatoarele saptamani demaram ceva fain dpdv comunitar/social si am adaugat in lista de optiuni pentru donat si comentariul pe forum.

Asa ca, daca doriti sa ajutati oameni faini defavorizati sau diverse ONG-uri care desfasoara activitati sociale in Timisoara, va rog sa scrieti suma aici. Multumesc.
--------
Later:
Pentru orientare, avem 1.200 lei pe facebook.

_________________
"Am ajuns să ne bată movii cu Bilia!"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acțiuni sociale - lictații pe forum
PostPosted: Wed Oct 16, 2019 11:06 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Apr 04, 2017 4:15 pm
Posts: 622
sspolitehnica.ro/politehnica-echipa-comunitatii-licitatie-beneficiar-fundatia-pentru-voi/
---------
POLITEHNICA – ECHIPA COMUNITĂȚII | LICITAȚIE – BENEFICIAR: FUNDAȚIA “PENTRU VOI”

Image

Suntem solidari cu semenii noștri care sunt vitregiți de soartă, iar faptele și acțiunile din trecut vorbesc de la sine.

La începutul lunii octombrie 2019 vă informam asupra faptului că departamentul de social-media din cadrul Politehnicii Timișoara va demara pe parcusul a 3-4 săptămâni o serie de licitații caritabile menite să sprijine financiar persoane suferinde și ONG-uri care au ca principală activitate ajutorarea persoanelor cu handicap.

Prima persoană beneficiară a fost suporterul polist, Andrei Heinrich Gerber, care în pofida dizabilității locomotorii de care suferă și a faptului că este o persoană dependentă de scaun rulant, a fost și este în continuare prezent la foarte multe meciuri de acasă, chiar și în deplasare. Tricoul cu numărul 13 purtat de Cristian Scutaru a fost scos la licitație în perioada 2 octombrie 2019 – 6 octombrie 2019, fiind adjudecat de Vicențiu Eustache Ciocâldău la prețul de 300 lire sterline. Menționăm că Vicențiu a decis ca tricoul lui “Scuti” care i se cuvenea să îi fie oferit cu semnătura de rigoare destinatarului licitației, Andrei Gerber Heinrich.

Deoarece impactul avut de prima etapă din această serie de licitații caritabile a fost impresionant, și vă suntem recunoscători pe acest considerent, Politehnica – echipa comunității a decis să continue pe acest făgaș.

Fundația “Pentru Voi”- beneficiară a acestei serii de licitații

Fundația “Pentru Voi” oferă servicii sociale pentru 200 de adulţi cu dizabilităţi intelectuale şi familiile acestora din Timişoara şi împrejurimi.

Serviciile dezvoltate de Fundatie in premiera pentru Romania au devenit ulterior model de bună practica la nivel est- european. Astfel, „Pentru Voi” a creat primul centru de zi pentru adulti cu dizabilitati intelectuale din Romania, primul serviciu de angajare asistata, prima locuinta protejata, primul centru respiro pentru acest grup de persoane.

În cei 23 de ani de activitate Fundaţia „Pentru Voi” a descoperit oamenii din spatele etichetei: „handicapaţi şi debili mintali”, a creat un final fericit pentru poveştile lor de viaţă.

Având în vedere aceste argumente, Politehnica Timișoara a decis fără urmă de reținere ca în perioada 16 octombrie 2019 – 20 octombrie 2019 (ora 17:00) tricoul cu numărul 14 al căpitanului nostru, Ioan Mera, să fie scos la licitație pentru cei care nu râmăn pasibili când se pune problema de drepturile persoanelor cu dizabilități, Fundația “Pentru Voi”.

Cum pot să ajut în această cauză?

Persoana care va câștiga licitația, primește în schimb tricoul jucătorului polist semnat și cu un mesaj de mulțumire personalizat. Menționăm că tricoul lui Ioan Mera va fi oferit câștigătorului în maxim 14 zile.

Licitația se va desfășura prin următoarele mijloace:

• comentarii la postare pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter);

• mesaj privat pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter);

• postare pe forumul Druckeria: www.forum.druckeria.ro.

Politehnica – echipa comunității
--------
Daca doriti sa sprijiniti aceasta actiune sociala, va rog sa postati aici. Multumesc.

_________________
"Am ajuns să ne bată movii cu Bilia!"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acțiuni sociale - lictații pe forum
PostPosted: Mon Nov 04, 2019 12:54 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Apr 04, 2017 4:15 pm
Posts: 622
sspolitehnica.ro/politehnica-echipa-comunitatii-licitatie-pentru-minorul-zlatan-nicolin/

POLITEHNICA – ECHIPA COMUNITĂȚII | LICITAȚIE PENTRU MICUL ZLATAN NICOLIN

Image

Solidaritatea față de semenii noștri aflați în nevoie ne caracterizează, iar prin inițiativa intitulată Politehnica – echipa comunitățiidorim să vă aducem la cunoștință cazul unui micuț polist care are nevoie de ajutorul nostru, al celor din #familiaviolet.

Până la prezentarea propriu-zisă, avem plăcerea să vă reamintim succesul primelor două serii de licitații pentru care vă suntem recunoscători:

1. Andrei Heinrich Gerber, tânărul în vârstă de 30 de ani, suporter alb-violet convins, este dependent de scaunul rulant, iar noi, Politehnica Timișoara, nu am putut rămâne pasibili la suferința lui și am decis fără urmă de reținere să îl susținem financiar în campania Politehnica – echipa comunității. Tricoul fundașului nostru central Cristian Scutaru a fost adjudecat de Vicențiu Eustache Ciocâldău la prețul de 300 lire sterline. Menționăm că druckerul stabilit în Anglia a decis ca tricoul lui “Scuti” care i se cuvenea să îi fie oferit cu semnătura de rigoare destinatarului licitației, Andrei Gerber Heinrich.

2. Fundația “Pentru Voi”, care militează pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi de dezvoltare, a fost a doua beneficiară a acestei campanii sociale. Tricoul căpitanului Ioan Mera a fost revendicat de către Daniel Georges în schimbul sumei de 1.600 RON, sumă care a fost redirecționată în totalitate Fundației “Pentru Voi”.
Zlatan Nicolin – beneficiarul acestei serii de licitații

În cele ce urmează vă prezentăm cazul micului Zlatan Nicolin. Întrucât situația este extrem de delicată, am decis ca efortul din partea noastră să fie unul substanțial. La propunerea unui suporter al Borussiei Mönchengladbach am luat legătura cu Ianis Hagi care a fost încântat de inițiativa noastră și a fost de acord să ne ofere tricoul lui de la KRC Genk pentru licitație.

Vă invităm să citiți textul emoționant al familiei Nicolin în care se descrie cu lux de amănunt situația delicată în care se află micuțul Zlatan:

„Bună, noi suntem Karina, Radoslav, Lana și Zlatan Nicolin. Și, ca orice altă familie, avem povestea noastră. Frumoasă, ce-i drept, însă presărată cu multe încercări și apăsări: băiețelul nostru a fost diagnosticat încă din pântec cu ureterohidronefroză congenitală bilaterală, grad 3/4. Sună complicat și dureros; asta am simțit și noi, la aflarea veștii. Din această cauză, s-a intervenit de urgență, pe când Zlatan avea doar 8 zile de viață. I s-a făcut o ureterostomie bilaterală, lucru care avea să-l ajute mai departe, dar au urmat o serie de infecții,complicații, zile de spitalizare… Zlati al nostru a trecut peste toate, zâmbitor. După un an și trei luni, a fost dus din nou în sala de operații, pentru reimplantarea ureterelor. Timp de două luni, totul a decurs normal, ca mai apoi starea de sănătate să i se deterioreze, rinichiul stâng fiindu-i slăbit de o hidronefroză cu reflux de gradul 5. Medicii fac tot ce le stă în putință pentru a-i salva rinichiul. Iar noi, ca părinți, încercăm să facem tot ce e omenesc posibil, pentru a-i oferi viața pe care o merită. 
O șansă la mai bine se întrezărește la o clinică din afara țării, dar, pentru a face acest pas, avem nevoie de sprijin financiar. Nu-i ușor să ceri ajutor, ce-i drept, dar, în fața unor astfel de provocări, orice portiță, orice mână întinsă ne întărește și ne dă putere. Vă mulțumim din suflet, încă de pe acum, tuturor celor care doriți să vă implicați în povestea noastră. 
#obligatoriuînainte”


Cum pot ajuta? Cum licitez?

Persoana care va câștiga licitația, primește în schimb tricoul lui Ianis Hagi semnat și cu un mesaj de mulțumire personalizat plus un fular alb-violet din partea clubului nostru.

Licitația va avea loc în perioada 4 noiembrie – 10 noiembrie 2019 (ora 17:00), începe de la suma de 200 RON și se va desfășura prin următoarele mijloace:
• comentarii la postare pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter);
• mesaj privat pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter);
• postare pe forumul Druckeria: www.forum.druckeria.ro;
• donații extra pot fi efectuate și prin transfer bancar; beneficiar ACS ASU Politehnica Timisoara, cont IBAN: RO85BRDE360SV89755053600, deschis la BRD Group Societe Generale – vă rugăm să menţionaţi „pentru Zlatan”.

Împreună demonstrăm că sintagma „Poli suntem noi!” este mai puternică ca niciodată.

_________________
"Am ajuns să ne bată movii cu Bilia!"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acțiuni sociale - lictații pe forum
PostPosted: Sun Jul 19, 2020 4:43 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 15, 2017 3:43 pm
Posts: 323
De pe site:
"Tabloul realizat de Flavius Ivan este intitulat “Vara”..."

Nu am facebook, twitter, etc...
Licitez aici, daca e permis.
Ofer 300 de euro pentru tablou. Pentru Iulius!

Multa sanatate si putere, Iulius!

_________________
Timisoara, "Leaganul fotbalului romanesc", batjocura clasei politice!

"Poli" e parte din viata mea. Ea e speranta, credinta si iubire!
Cu "Poli" mereu si peste tot!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acțiuni sociale - lictații pe forum
PostPosted: Mon Jul 20, 2020 10:13 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Apr 04, 2017 4:15 pm
Posts: 622
Salut, Otmar!
Ai postat la momentul oportun (cu 17 minute inainte de finalul licitatiei :) ) si ai obtinut tabloul deoarece in sectiunea de comentarii pe retelele de socializare s-a licitat o suma mai mica, respectiv 1.000 lei.
Multumim frumos! Il stim cu totii pe Iulius, am dat mana de n-ori cu el la meciuri si merita toata sustinerea noastra.
Stima!

_________________
"Am ajuns să ne bată movii cu Bilia!"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acțiuni sociale - lictații pe forum
PostPosted: Mon Jul 20, 2020 4:55 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 15, 2017 3:43 pm
Posts: 323
Ma bucur mult ca am obtinut acest tablou si il ofer lui Iulius in semn de respect pentru ce a facut pentru "Poli".
Sper sa-i poarte noroc si sa se bucure de el. E tare frumos si imi place foarte mult! Felicitari domnului Flavius Ivan!
Am mai donat aceeasi suma pe contul euro al doamnei Rosca la inceputul lunii.
Ma rog lui Dumnezeu ca Iulius sa revina cat de curand printre noi.
Lupta Iulius!

PS: Pe ce cont sa trimit banii? E bun cel pe care il folosesc lunar, cel al Druckeriei?
Sanatate la toata lumea!
Cu "Poli" mereu si peste tot!

_________________
Timisoara, "Leaganul fotbalului romanesc", batjocura clasei politice!

"Poli" e parte din viata mea. Ea e speranta, credinta si iubire!
Cu "Poli" mereu si peste tot!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acțiuni sociale - lictații pe forum
PostPosted: Tue Jul 21, 2020 10:17 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Apr 04, 2017 4:15 pm
Posts: 622
Cel mai simplu e sa virezi banii in contul de euro al doamnei Rosca. Nu ne mai complicam prin terte variante.

Beneficiară: Roșca Brîndușa-Silvia
Cont euro: RO34BTRLEURCRT0200453301
Banca Transilvania
SWIFT/ BIC: BTRLRO22

Unul pentru toti si toti pentru POLI!

_________________
"Am ajuns să ne bată movii cu Bilia!"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acțiuni sociale - lictații pe forum
PostPosted: Tue Jul 21, 2020 7:56 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 15, 2017 3:43 pm
Posts: 323
Perfect.
Multumesc Claudiu!
Maine virez banii.

Cu "Poli" mereu si peste tot!

_________________
Timisoara, "Leaganul fotbalului romanesc", batjocura clasei politice!

"Poli" e parte din viata mea. Ea e speranta, credinta si iubire!
Cu "Poli" mereu si peste tot!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acțiuni sociale - lictații pe forum
PostPosted: Sun Nov 15, 2020 9:22 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Apr 04, 2017 4:15 pm
Posts: 622
CU TOȚII PENTRU CHRIS! LICITAȚIE PENTRU UN TÂNĂR FOTBALIST ALB-VIOLET

Image


Chris Bugariu, tânăr fotbalist la grupa de 2007, are nevoie de ajutorul nostru, fiind diagnosticat cu o boală ce necesită o intervenție chirurgicală complicată și costisitoare în străinătate. În consecință, pornim două licitații pentru tricourile semnate de Marius Marin, jucător în Serie B la Pisa Sporting Club: sspolitehnica.ro/pentru-chris.

Regulamentul complet îl puteți consulta pe site-ul oficial. Alte modalități de a îl susține prin donații pe Chris:
• cont lei: RO85BRDE360SV89755053600
• cont EUR: RO72BRDE360SV08285013600 – swift BRDEROBU
• beneficiar: ACS ASU Politehnica Timisoara; mențiunea: pentru Chris
• revolut – 0723951775

Mulțumim tuturor. Chris, fii tare! Suntem alături de tine!

#unclubdiferit #pentruChris

_________________
"Am ajuns să ne bată movii cu Bilia!"


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group