Politehnica Timisoara - forumul suporterilor
https://forum.druckeria.ro/

La Liga
https://forum.druckeria.ro/viewtopic.php?f=31&t=157
Page 1 of 1

Author:  Clau1921 [ Mon Apr 10, 2017 10:23 am ]
Post subject:  La Liga

La Liga

Author:  mircea [ Thu Aug 16, 2018 2:52 pm ]
Post subject:  Re: La Liga

Primera Division se mută peste Ocean. Un meci din fiecare sezon se va disputa în SUA

Primera Division devine primul campionat din Europa în care un meci va fi organizat anual în afara Europei. Spaniolii vor duce o partidă pe sezon în SUA, după modelul brevetat de americani, care duc în fiecare sezon meciuri de NBA la Londra, de NFL la Toronto şi Mexico City şi de MLB la Tokyo.

Informaţia a fost confirmată chiar de preşedintele ligii spaniole, Javier Tebas.

"Marile ligi americane se joacă peste tot în lume, aşa că deci nu şi-ar programa şi La Liga un meci în SUA?", a spus Tebas.

La Liga a semnat o înţelegere pe 15 ani cu Revelent Sports, firma care organizează cel mai puternic turneu amical al verii, International Champions Cup, pentru a duce fotbalul spaniol în SUA.

Miami este cea mai probabilă destinaţie pentru primul meci din istoria Primerei Division ce se va disputa peste Ocean, care va avea loc, cel mai probabil, în 2019. În respectivul meci ar urma să fie implicată şi o "echipă mare" din La Liga.

Supercupa Spaniei s-a disputat în premieră în afara ţării duminică, atunci când Barcelona a învins-o cu 2-1 pe Sevilla în Maroc, la Tanger, oraş care a mai găzduit în ultimii ani şi Supercupa Franţei.

Italienii au programat două Supercupe în SUA, la New Jersey, în 1993 şi 2003. În acelaşi oraş american s-a disputat şi Supercupa Franţei, în 2012.


La meleardele lor, tot e foame de bani... :roll:

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/