Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Wed May 31, 2023 7:31 pm

Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: HCM Politehnica Timisoara
PostPosted: Tue Nov 05, 2019 9:11 pm 

Etapa a 8-a:

HC Vaslui = POLITEHNICA TIMISOARA = 28 - 24 ( 13 - 11 )

SCM Politehnica Timișoara a pierdut jocul restanța, din etapa a 7-a a Ligii Naționale, pe terenul celor de la CSM Vaslui, cu scorul de 28-24. Și la pauză conduceau tot gazdele cu 13-11.
În start de meci, violeții au avut 3-0 după aproape 90 de secunde, dar moldovenii au egalat până în min 8, scor 3-3. Bănățenii au mai avut inițiativa până în min 20, după care vasluienii au preluat conducerea și și-au construit un avantaj pe care nu l-au mai cedat până la finalul întâlnirii. Marcatorii Politehnicii în acest joc au fost: Sadoveac 9, Dragas 3, Pribanic 3, Marijanovic 3, Cîmpan 3, Milosevic 1, Fenici 1, Năstăsie 1.

Profile  

PostPosted: Sat Nov 09, 2019 9:48 pm 

Etapa a 9-a:
HC Dobrogea Sud Constanta - POLITEHNICA TIMISOARA = 29 - 22 ( 12 - 13 )

Profile  

PostPosted: Tue Nov 19, 2019 9:29 pm 

Etapa a 10-a:

HC Buzau - POLITEHNICA TIMISOARA = 22 - 25 ( 14 - 12 )

Profile  

PostPosted: Wed Nov 20, 2019 10:16 pm 

Etapa a 11-a:

POLITEHNICA TIMISOARA - HC Calarasi = 23 - 22 ( 10 - 12 )

Profile  

PostPosted: Thu Nov 28, 2019 7:52 pm 

Etapa a 12-a:

CSM Resita - POLITEHNICA TIMISOARA = 18 - 28 ( 6 - 13 )

pressalert.ro

Handbaliştii alb-violeţi au legat victoriile în Liga Naţională după startul de sezon ezitant. SCM Politehnica s-a impus cu 28-18 în sala „Cenuşăresei” CSM Reşiţa. În urma acestui rezultat elevii lui Pero Milosevic au ajuns la cinci victorii obţinute în campionat din 12 meciuri disputate. După succesul de „afară” la Buzău şi cel de acasă cu Dunărea Călăraşi, Poli şi-a adjudecat conform aşteptărilor cele trei puncte puse în joc pe Bârzava. Nou promovata din Reşiţa, totodată şi ultima clasată, cu doar o victorie în acest sezon, a fost condusă clar încă din prima parte. La pauză scorul a fost 13-6 pentru Marjanovic şi compania.

Printre marcatori s-a numărat şi portarul Babasafari. În partea secundă ecartul a crescut iar pe final s-a ajuns la zece goluri diferenţă, prima dată după golul lui Filip Marjanovic, care a stabilit o diferenţă clară înregistrată şi la final. SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 8 golrui, Dragas 6, Cîmpan 3, V. Milosevic 3, Trif 2, Fenici 2, Năstăsie 2, Babasafari 1

SCM Poli a acumulat 17 puncte, având acum o linie de clasament echilibrată, cu cinci succese, două remize şi cinci înfrâng.eri. Timişorenii ocupă momentan o poziţie de mijlocul clasamentului (7). În etapa viitoare, ultima din tur, alb-violeţii vor primi vineri, 6 decembrie, vizita celor de la CSM Bacău.

Profile  

PostPosted: Fri Dec 06, 2019 8:57 pm 

Etapa a 13-a:

POLITEHNICA TIMISOARA - CSM Bacau = 25 - 21 ( 11 - 13 )

Profile  

PostPosted: Mon Dec 09, 2019 9:06 pm 

Cupa Romaniei, optimi de finala:

HCM Pitesti - POLITEHNICA TIMISOARA = 17 - 32 ( 9 - 17 )

Profile  

PostPosted: Thu Dec 12, 2019 9:41 pm 

Etapa a 14-a, prima a returului:

POLITEHNICA TIMISOARA - steaua bucuresti = 34 - 29 ( 17 - 15 )

Victorie în ultimul meci acasă, în 2019!

Prima repriză a fost dominată de alb-violeți, care au avut în câteva rânduri și patru goluri avantaj. Steaua și-a revenit aproape de pauză, când diferența a scăzut la un singur gol, însă bănățenii au marcat la ultima fază. Scenariul a continuat și în partea a doua, când trupa de pe Bega a fost la conducere pe tabelă, Steaua a încercat să egaleze, dar portarul Tcaciuc a fost cel mai inspirat component al Politehnicii cu paradele sale și cu un gol marcat din poartă în poartă.
Marcatorii timișorenilor au fost: Pribanic 8, Sadoveac 8, Dragas 7, Marjanovic 5, Fenici 4, Cîmpan 2. La Steaua, cele mai multe goluri le-a marcat Gabriel Florea 6.
La final, antrenorul Pero Milosevic a remarcat forma bună a echipei sale pe final de sezon și intervențiile lui Tcaciuc din repriza secundă: ”Sunt foarte bucuros pentru o victorie în fața unei formații precum Steaua, deși în prima repriză am ratat trei șanse de a ne desprinde la 10-5. În repriza a doua am schimbat apărarea și unele lucruri pe faza ofensivă, iar Cristi Tcaciuc ne-a fost de mare ajutor, în partea a doua. Când nu am mai fost exacți în atac, el apăra mingile adversarilor și ne oferea, din nou, posibilitatea să dăm gol. E foarte important că am reușit cinci victorii consecutive în campionat. Puteam să avem mai mult în această toamnă, însă din păcate am scăpat șapte puncte, care ne-ar fi putut ține mai sus în clasament. Suntem într-o formă sportivă tot mai bună și putem părea ghinioniști acum că se termină meciurile de campionat.”
Portarul Cristian Tcaciuc a vorbit, după meci, despre revenirea lui între buturile bănățene: ”Vin după o perioadă foarte lungă de indisponibilitate și mă bucur foarte mult că am revenit cu o victorie foarte importantă acasă, alături de public. Mi-a fost foarte foarte greu să stau deoparte, am muncit apoi doar cu gândul că mă voi întoarce pe terenul de handbal și să-mi ajut colegii. Sper să continuăm cu victoriile, cel puțin acasă, pentru că acestea sunt foarte importante. ”

Profile  

PostPosted: Mon Dec 16, 2019 12:07 pm 

Cupa Romaniei, sferturi de finala:

CS Magnum Botosani - POLITEHNICA TIMISOARA = 21 - 24 ( 10 - 12 )

AL TREILEA Final Four LA RÂND!

Bravo, băieți!
SCM Politehnica Timișoara s-a calificat pentru al 3-lea sezon la rând între cele mai bune patru echipe ale Cupei României. Duminica, la Botoșani, violeții au învins formația locală CS Magnum cu 24-21 (12-10). Favoriții noștri și-au creat un avantaj, pe care l-au conservat pe tot parcursul întâlnirii și au adus o nouă bucurie în sportul timișorean. Marcatorii Politehnicii în acest joc au fost Marjanovic 7, Cîmpan 5, Fenici 5, Pribanic 3, Milosevic 2, Dragas 1, Trif 1. La Magnuma, cele mai multe goluri le-a marcat fostul jucător al timișorenilor din deceniul trecut, Cristian Adomnicăi 5; el a fost urmat de Lazurca și Stoian cu câte 4.
Antrenorul Pero Milosevic și-a felicitat jucătorii pentru rezultatele excelente din cele mai recente două luni ale lui 2019: ”Mă bucur foarte mult că am încheiat cu o nouă calificare în turneul Final Four al Cupei, după un meci desfășurat într-o sală plină cu public entuziast al gazdelor. Nu a fost o victorie la multe goluri diferență, pentru că s-a simțit și oboseala unui drum lung de 12 ore. Nu l-am putut folosi pe Marius Sadoveac cu o inflamație la brațul stâng, dar am introdus tinerii în meci și ne-am putut impune. E o perioadă remarcabilă ca rezultate, cu cinci victorii la rând în campionat și trei în Cupă, ținând cont de situația în care ne găsim. Am obținut ceva ce clubul nu a avut de mult timp - o a treia prezență la rând într-un turneu în care se luptă pentru un trofeu. Au fost promisiuni că vom organiza și noi un turneu de Cupa României; cred că merităm din plin.
Dorința mea pentru Crăciun este ca toți băieții să rămână la echipă, iar pentru Anul Nou ca Timișoara să facă totul pentru a aduce acest turneu aici. Suntem finaliști și câștigători în ultimii doi ani și cred că merităm. Ne-am dori unul sau doi jucători în plus, pentru a obține o performanță în Cupa României și în Liga Națională.
La final de an, îi felicit încă o dată pe jucători pentru această perioadă frumoasă pe care am parcurs-o în aceste săptămâni, cu cinci victorii de campionat și trei de Cupă într-o situație extrem de dificilă!”

facebook.com/scmpolitehnica/

Profile  

PostPosted: Sat Feb 01, 2020 8:13 pm 

Etapa a 15-a:

Minaur Baia-Mare - POLITEHNICA TIMISOARA = 33 - 31 ( 14 - 13 )

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next