Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Wed May 31, 2023 6:36 pm
Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject: Re: HCM Politehnica Timisoara
PostPosted: Mon Feb 03, 2020 11:46 am 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 5:46 pm
Posts: 276
Etapa a 16-a:

POLITEHNICA TIMISOARA - Potaisa Turda = 24 - 25 ( 12 - 11 )


Meci de mare lupta!
SCM POLI - HC POTAISSA 24-25 final, dupa 12-11 la pauza
O partida extrem de echilibrata decisa de ultima faza, in care fostul jucator polist Milos Dragas a marcat golul victoriei...
Timisoara s-a aparat extraordinar, portarul Tcaciuc depasind bariera psihologica de 10 parade. Pe ofensiva combinatiile au mers mai greu la inceput, dar incet incet finalizarile nu s-au lasat asteptate. Dupa primele 20 de minute, Poli a trecut la conducere si putea sa-si conserve un minim avantaj, daca ar fi marcat macar un gol in ultimele minute, la 24-23. Din pacate, nu s-a intamplat asa.. Mai mult, Turda a beneficiat de un 7m discutabil in penultimul minut, in urma caruia Fenici a primit dubla eliminare. Lovitura de gratie a venit in ultimele 30 de secunde, la aruncarea lui Dragas.
Marcatori Poli: Somlea 9, Marjanovic 4, Cimpan 4, Fenici 3, Paius 1, Milosevic 1, Irimescu 1, Baican 1. La Turda, Ghita 6, Thalmaier 5, Dragas 5.


DECLARAȚII DUPĂ SCM POLI – POTAISSA
Horațiu Gal, antrenor Potaissa Turda: ”Sunt nemulțumit de jocul echipei noastre, am făcut cam 20 de greșeli neforțate și ratări, putem spune că am fost norocoși că am luar cele trei puncte. În ciuda accidentărilor echipei bănățene, știam că își va vinde scump pielea, dar se pare că noi am gestionat mai bine finalul de joc și am reușit să ne impunem!”
Vasile Rușeț, director SCM Timișoara: ”Felicit echipa timișoreană pentru modul cum a luptat și cum a abordat meciul, chiar și pe antrenorii noștri, care din cauza arbitrajului au avut niște ieșiri care în mod normal nu ar trebui să existe în timpul unui meci, dar încerc să le găsesc și lor scuze. Meciul a fost destul de bun, din punctul nostru de vedere, am întâlnit o echipă foarte bună a Turdei, dar care a venit aici cu tot arsenalul. Nu insinuez că au încercat direct, prin arbitraj, să influențeze rezultatul, dar ceea ce am văzut ca manieră de arbitraj, nu cred că am văzut de ani buni, de când vin la sala Constantin Jude și vin la 99% din meciuri. Astăzi am pierdut pe multe greșeli grave de arbitraj, pe un arbitraj extrem de prost! De la începutul până la sfârșitul meciului au avut o tendință de a arbitra, pe care nu aș vrea să o calific. Cert este că am văzut cu toții greșelile grave și când am fost conduși și când am fost în avantaj pe tabela de scor. Înainte de a veni aici, l-am sunat pe domnul președinte al FRH, Alexandru Dedu, comunicându-i că luni trimitem o adresă la Federație, în care vom protesta în legătură cu arbitrajul. Vreau să vă informez că noi nu vom intra în licitații de arbitraj, preferăm să investim în handbal, sportivi și în fenomenul sportiv. Nu vom licita arbitraje niciodată! Acesta va fi sensul comunicatului, protestului, asdresei, pe care o vom trimite la Federație! ”


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HCM Politehnica Timisoara
PostPosted: Thu Feb 13, 2020 10:52 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 5:46 pm
Posts: 276
Etapa a 17-a:

EGAL EROIC PE TERENUL CAMPIOANEI!
DINAMO BUCUREȘTI - SCM POLITEHNICA = 23-23 final, după 8-12 la pauză


O primă repriză foarte bună a violeților, pe terenul campioanei! Apărarea a avut un rol esențial, atât pe semicercul propriu cât și prin intervențiile portarului Babasafari, care a și marcat din poartă în poartă. SCM Poli a avut un avans maxim de 5 goluri, scor 8-3 în min 22. Dinamo nu a înscris vreme de 12 minute în mijlocul primei părți.
În repriza a doua, Dinamo s-a apropiat la un gol diferență, dat Timișoara a rezistat cu acel avantaj minim până cu două minute înainte de final. Egalarea a venit la 23-23, iar în ultimele 120 de secunde niciuna dintre echipe nu a mai marcat. Fenici a tras echipa după el, iar în poartă Tcaciuc a scos câteva mingi în momente foarte importante. Pentru Dinamo, portarul Saeid a apărat cinci aruncări de la 7 metri în repriza a doua.
Marcatorii Politehnicii în acest meci au fost Fenici 5, Milosevic 5, Șomlea 5, Marjanovic 3, Baican 2, Cîmpan 2, Babasafari 1. La Dinamo, Asoltanei a marcat de 7 ori (6 goluri din aruncări de la 7 metri), iar Nantes Campos de 5 ori.
Antrenorul Pero Milosevic a stat în spatele băncii tehnice, la remiza de azi cu Dinamo, din cauza faptului că a avut viza medicală depășită și nu a dorit să riște pierderea meciului. Tehnicianul muntenegrean a avut cuvinte de apreciere la adresa jucătorilor alb-violeți și a adăugat că și-ar fi dorit ca echipa să se întoarcă acasă cu toate punctele: ”Pot spune că am fi meritat chiar victorie, pentru că tot timpul am fost în avantaj și am jucat bine. Defensiva noastră contra celor de la Dinamo a funcționat perfect și pentru al treilea an la rând plecăm neînvinși de pe terenul lor. Nu e ușor să joci cu doar trei oameni în prima linie a apărării, cum a fost cazul lui Fenici, Milosevic și Baican; am fi avut nevoie de mai mulți băieți, așa cum am făcut anul trecut. Când însumăm toate aspectele, inclusiv ultima fază din care puteam să înscriem, cred că puteam să și câștigăm, așa cum am fi meritat să câștigăm și la Minaur ori cu Turda acasă.
Îmi felicit jucătorii pentru lupta pe care au arătat-o! Am primit doar opt goluri în prima repriză contra unei echipe puternice de Liga Campionilor, iar asta spune multe. Avem un sistem fenomenal de apărare, dar din păcate nu-l putem folosi permanent pentru că nu avem jucători la schimb. Trebuie remarcat și atacul în meciul de azi, chiar dacă au fost unele minusuri în anumite momente.”


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HCM Politehnica Timisoara
PostPosted: Thu Feb 13, 2020 10:53 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 5:46 pm
Posts: 276
Etapa a 18-a:


SCM POLI - CSM FAGARAS 32-27 final, dupa 15-15 la pauza


Victoria s-a conturat în ultimul sfert de oră, odată cu intervențiile lui Tcaciuc și acțiunile ofensive finalizate mai ales de Sadoveac, Marjanovic și Milosevic. Poli a dejucat și marcajul om la om asupra lui Fenici și Sadoveac; pe parcursul ultimelor minute, au intrat Trif, Enculescu și Fodorean.
Gruparea bănățeană i-a oferit cadou această victorie căpitanului ei, Cristi Fenici, care azi și-a serbat ziua de naștere!
Marcatorii în întâlnirea de azi:
SCM Politehnica: Sadoveac 9, Milosevic 7, Marjanovic 7, Șomlea 3, Cîmpan 3, Fenici 2, Baican 1.
CSM Făgăraș: Constantinescu 7, Ungureanu 5, Ștefan 4, Ragot 4, Capotă 2, Mateoniu 2, Turcu 1, Dedu 1, Vancea 1.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HCM Politehnica Timisoara
PostPosted: Mon Feb 24, 2020 9:55 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 5:46 pm
Posts: 276
Etapa a 19-a:

CSM Focsani 2007 - POLITEHNICA TIMIȘOARA = 21 - 20 ( 12 - 8 )


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HCM Politehnica Timisoara
PostPosted: Thu Feb 27, 2020 11:25 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 5:46 pm
Posts: 276
Etapa a 20-a:


POLITEHNICA TIMISOARA - CSM Vaslui = 36 - 27 ( 18-15 )


Timișorenii au învins clar formația moldoveană într-un meci în care echilibrul a durat doar 20 de minute. Violeții s-au desprins grație defensivei de pe semicerc și intervențiilor portarilor; Babasafari a avut 5 mingi în prima repriză, iar Tcaciuc alte 5 intervenții și un gol marcat din poartă în poartă. Pe final de întâlnire, au fost introduși și tinerii jucători ai grupării de pe Bega, Trif și Enculescu reușind să și înscrie câte un gol. Principalii marcatori ai Politehnicii au fost Marjanovic cu 11 goluri și Baican cu 5, iar la vasluieni Kadkevich a punctat de 7 ori.
Antrenorul bănățenilor, Pero Milosevic a analizat meciul ”la cald”: ”Am mers puțin câte puțin, nu ne-a fost ușor în primele 20 de minute, dar meciul durează 60 de minute și l-am jucat destul de bine. Am controlat jocul, am făcut și bune și rele, dar în repriza a doua ne-am apărat mai bine și am atacat de pe ambele părți și de pe pivot, sunt mulțumit de modul cum am jucat. În prima repriză a apărat Babasafari, în cea de-a doua Tcaciuc, apoi au intrat și au dat gol doi dintre tinerii noștri, Trif și Enculescu, păcat că Fodorean nu a dat și el un prim gol pentru echipă, dar o luăm puțin câte puțin și joia viitoare ne așteaptă un meci foarte tare la CSM București. Nu va fi doar acesta, pentru că apoi vine Constanța. Sunt mulțumit de eficiența pe faza ofensivă; au mai fost greșeli, dar la final rezultatul e pozitiv.”


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HCM Politehnica Timisoara
PostPosted: Thu Mar 05, 2020 8:42 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 5:46 pm
Posts: 276
Etapa a 21-a:

CSM BUCUREȘTI – SCM POLITEHNICA = 28-19 ( 13-11 )
O primă repriză începută bine de bănățeni, care au condus și la 3 goluri diferență, scor 6-3 pentru ei în min 11; apoi gazdele au echilibrat situația și au ajuns să aibă și avantaj. Aproape de pauză a fost mult echilibru cu câte un gol în față pentru una sau alta dintre echipe. În inferioritate numerică, CSM-ul a marcat de două ori consecutiv și a făcut diferența la jumătatea întâlnirii.
La reluare, tot bucureștenii au fost mai inspirați, avându-l și pe ex-polistul Ludovic Varo în poartă cu o evoluție remarcabilă. De la 18-13, Timișoara a revenit la 18-15, însă a fost ultima perioadă mai bună pentru echipa de pe Bega. CSM București s-a distanțat la 10 goluri pe tabelă (28-18), în ultimele 5 minute, când ambele tabere au trimis pe teren foarte mulți tineri.
Marcatorii Politehnicii au fost Sadoveac 7, Marjanovic 3, Șomlea 2, Baican 2, Fenici 1, Cîmpan 1, Milosevic 1, Irimescu 1, Neamțu 1. La CSM București, Georgievski a marcat 7 goluri.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HCM Politehnica Timisoara
PostPosted: Sun Mar 08, 2020 1:48 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 5:46 pm
Posts: 276
Etapa a 22-a:

POLITEHNICA TIMIȘOARA - AHC Dobrogea Sud = 23 - 21 ( 9 - 11 )


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group