Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Wed May 31, 2023 6:50 pm

Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: MotoGP
PostPosted: Mon Mar 19, 2018 10:26 am 

Milanezu1921 wrote:
Wow! Cred ca a fost o cursa foarte faina, n-am apucat sa vad cursa, dar timpii dintre locul 1 si locul 2 spun multe.

Poftim diferența între primii doi. :)
Magnifică poza!

Image

Profile  

PostPosted: Sun Apr 08, 2018 11:00 pm 

ce nebunie a fost azi in Argentina. Mare "caracter" MM ...

Image

Profile  

PostPosted: Mon Apr 09, 2018 8:47 am 

De foarte multi ani urmaresc cu atentie sporita tot ce inseamna Moto GP. De la antrenamente, calificari, teste, performantele motocicletelor pe diferite circuite, pana la prognoze in weekendul etapei sau la cv-urile mecanicilor. Dar dupa ce am vazut in acest weekend, imi e sila de toti factorii de decizie din competia asta.
1. E inadmisibil sa recurgi la un asemenea start! Pai ce faci, il defavorizezi pe Miller care a fost singurul pilot care a optat pentru pneuri de uscat in detrimentul pilotilor care au decis in ultima faza sa schimbe si ei cauciucurile?! De ce au fost repusi pe grila cu 3 randuri in spate cand puteau bine-mersi sa plece toti de la boxe? Ganditi-va ca Miller ar fi avut din pole position un avantaj de cel putin 40 de secunde daca pilotii care au schimbat pneurile in ultimul moment ar fi plecat de pe linia boxelor. Asa, australianul a beneficiat doar de 2-4 secunde. Si totusi, exista un precedent pe acest tip de cursa, vezi Germania 2014 -> https://youtu.be/DJ_caPDat4M
2. Au fost foarte multe ciocniri in aceasta cursa. Facand exceptie de duelul Marquez - Rossi, in primele tururi Pedrosa a intrat intr-un high side imens dupa ce Zarco l-a acrosat. Ulterior Espargaro a fost lovit violent de Petrucci sau din nou Espargaro de Marquez. De notat ca doar Marquez s-a ales cu 30 de secunde penalizare in conditiile in care Zarco sau Petrucci au depasit cu mult limita regulamentului.
3. Cum e posibil ca Marquez sa primeasca doar 30 de secunde penalizare dupa atatea evenimente negative? Ok, nu a punctat dupa pedeapsa, terminand oficial pe 18, dar trebuia sa primeasca cel putin black flag sau in urmatoarea etapa sa plece cu o penalizare de locuri de pe grila de start. A incurcat startul, i-ati dat drive through. L-a depasit pe Espargaro intr-un mod violent, a trebuit sa cedeze pozitia. La a treia abatere l-a scos pe Rossi din cursa si nici acum, tu ca director al cursei, nu il elimini pe Marquez din etapa? Nu conteaza cate puncte lua Rossi, 7-8, dar erau ale lui.
Pana la urma are dreptate si italianul, nici un pilot nu se simte in siguranta cu Marquez pe circuit pentru ca fiecare se asteapta ca Marc sa intre kamikaze in depasire.

Profile  

PostPosted: Sat Jun 02, 2018 7:21 pm 

39 de ani.
O motocicleta care e de neinteles.
Cateva ajustari prin metode old school.
Pole position si record absolut la Mugello.
Deocamdata scenariul e identic cu cel din 2016 cand la fel a obtinut pole position, a demonstrat in cursa ca e cel mai rapid, iar la cu 10-12 tururi inainte de final abandoneaza din cauza unei defectiuni tehnice.

Image

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4