S-a uitat careva la finala campionatului european?
Lasand la o parte ca e absolut gretos faptul ca toti europenii s-au umplut de asiatici pentru o faima artificiala, am aflat cu ocazia meciului decisiv ca Ying Han e de ani de zile cea mai buna jucatoare a Europei. Sa-ti bagi ce in sportul asta, nu alta. Ati vazut cu joaca? Eu ma miram cu cacat or bagat-o in echipa ca nu joaca nimic. Fata e pe slice 98% din timp. Nu trage, nu ataca, doar ti le da "taiate' inapoi, si se pricepe de minune sa ti le dea aproape pe toate. Trebuie sa castigi fiecare punct de 5-6 ori pana "spargi" defensiva. Ati jucat vreodata cu asemenea jucatori? Va spun eu ca-ti vine sa le dai cu paleta in cap, nu alta. Trist ce-a ajuns si sportul asta, jur. In mai toate sporturile se incearca solutia de distrugere a jocului adversarului, nu de a crea ceva pentru a lua punctele/golurile. E mai simplu sa distrugi ceva decat sa creezi ceva. Genul asta de solutie dauneaza grav privitorului, il plictiseste si il face pana la urma sa-si bage poola. Solutiile astea le intalnim la tenis, tenis de masa, box, fotbal, samd.
Oricum, n-am mai urmarit demult tenis de masa la fete, e intr-adevar o diferenta enorma fata de masculin.
_________________ 20...G.O.A.T.
|