Politehnica Timisoara - forumul suporterilor
https://forum.druckeria.ro/

Tenis de masa
https://forum.druckeria.ro/viewtopic.php?f=14&t=833
Page 1 of 1

Author:  Milanezu1921 [ Tue Sep 19, 2017 10:02 am ]
Post subject:  Tenis de masa

S-a uitat careva la finala campionatului european?

Lasand la o parte ca e absolut gretos faptul ca toti europenii s-au umplut de asiatici pentru o faima artificiala, am aflat cu ocazia meciului decisiv ca Ying Han e de ani de zile cea mai buna jucatoare a Europei. Sa-ti bagi ce in sportul asta, nu alta.
Ati vazut cu joaca? Eu ma miram cu cacat or bagat-o in echipa ca nu joaca nimic. Fata e pe slice 98% din timp. Nu trage, nu ataca, doar ti le da "taiate' inapoi, si se pricepe de minune sa ti le dea aproape pe toate. Trebuie sa castigi fiecare punct de 5-6 ori pana "spargi" defensiva. Ati jucat vreodata cu asemenea jucatori? Va spun eu ca-ti vine sa le dai cu paleta in cap, nu alta.
Trist ce-a ajuns si sportul asta, jur. In mai toate sporturile se incearca solutia de distrugere a jocului adversarului, nu de a crea ceva pentru a lua punctele/golurile. E mai simplu sa distrugi ceva decat sa creezi ceva. Genul asta de solutie dauneaza grav privitorului, il plictiseste si il face pana la urma sa-si bage poola. Solutiile astea le intalnim la tenis, tenis de masa, box, fotbal, samd.

Oricum, n-am mai urmarit demult tenis de masa la fete, e intr-adevar o diferenta enorma fata de masculin.

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/