Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Fri Sep 24, 2021 6:22 pm
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Diverse
PostPosted: Wed Nov 25, 2020 8:33 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 04, 2017 2:45 pm
Posts: 39
Maradona... :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Diverse
PostPosted: Mon Sep 06, 2021 10:50 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Apr 02, 2017 10:27 pm
Posts: 196
calificarea pentru campionatul mondial din 2022 se joacă din plin si în zona CONCACAF. grupa turului II (decisiv) e formată din 8 echipe (USA, Mexic, Canada, Panama, Honduras, El Salvador, Costa Rica, Jamaica). se califică echipele de pe primele trei locuri. competiția e destul de serioasă dacă ne gândim că USA respectiv Mexic sunt prezențe constante la turneele finale. Canada a făcut progrese semnificative în ultimii ani, dar nu stiu dacă are o trupă suficient de bine închegată pentru a ataca o calificare istorică. mai sunt de disputat 12 etape (din totalul de 14) în care evident se pot întâmpla multe, dar cel puțin există (încă) speranțe.

Canada - Honduras 1 - 1

USA - Canada 1 - 1 [meci foarte greu, atmosferă superbă, rezultat destul de bun]

rezultatele de până acum, programul meciurilor viitoare, respectiv clasamentul grupei pot fi accesate aici.

_________________
less is more . . . more or less.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Diverse
PostPosted: Thu Sep 09, 2021 7:57 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Apr 02, 2017 10:27 pm
Posts: 196
în asteptarea meciului extrem de dificil din etapa următoare (în deplasare cu Mexic), canadienii s-au distrat ronțăind niste grisine. scorul e bineînțeles excelent, dar poate că era momentul favorabil pentru a da puțin lustru (si) golaverajului. în fine, merge si asa.

Canada - El Salvador 3 - 0

oh, dulce madre de Jesús y de todos los santos! jur că nimic pe lumea asta nu egalează patosul comentatorilor central si sudamericani, al căror entuziasm, prin care gâlgâie metafore si mai ales hiperbole fără număr, urcă de la 0 la 100 în câteva fracțiuni de secundă (câteodată chiar mai repede decât viteza cu care se desfăsoară faza). :lol:

Panama - Mexic 1 - 1

si un rezultat relativ surprinzător, având în vedere că oaspeții ocupă cu onoare ultimul loc. "goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo . . . oooooooooooooooooooooooooooooooollllll de Hamaiiicaaa!!!!!!!" :lol:

Costa Rica - Jamaica 1 - 1

dacă la pauză cineva ar fi anunțat că oaspeții vor câstiga meciul cu 4 - 1, ar fi fost alungat cu pietre de pe stadion. sau poate, mai degrabă, i s-ar fi râs în nas. evoluția scorului a fost mult mai strânsă decât ce s-a putut vedea pe tabela de marcaj în minutul 90. de fapt, Honduras a deschis scorul în prima repriză pe care au si dominat-o (judecând după ocaziile ratate). americanii s-au desprins decisiv de-abia pe finalul meciului (când cel mai probabil gazdele s-au prabusit fizic si moral). din perspectivă canadiană, un egal ar fi fost minunat. dar poate că e mai bine asa. pentru că în ultimă instanță, canadienii se vor bate la calificare cu Honduras nu cu yankeii.

Honduras - USA 1 - 4

* [notă din 12 septembrie] clipul pe care l-am postat imediat după terminarea meciului a devenit între timp indisponibil. și ce dacă? rezumatul de mai sus e mult mai bun, iar comentatorul televiziunii din Honduras e nemaipomenit. la deschiderea scorului de către echipa gazdă (minutul 2:24 al clipului): "golazo, golazo, golazo, golazo, golazo, golazo, golazo!!!!!!!" la golul de 2 - 1 pentru americani (minutul 75), a exclamat cu năduf (la minutul 7:10), "Pepi, Pei, Pepi, Pepi, Pepiiiiiii, Pepiiiiii!" (a se citi, ce ne făcuși măh Pepi?) :lol: :lol: :lol:

destul de multe ocazii bune de partea Hondurasului. si ce mult au faultat americanii. faulturi tactice, dar totusi. :evil:

după disputarea a trei etape (din cele 14), patru echipe au luat un avans usor: Mexic (7 p), Canada, SUA, respectiv (surprinzător?) Panama (cu câte 5 p).

_________________
less is more . . . more or less.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group