Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Tue Mar 21, 2023 2:03 pm

Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Echipa Naţională
PostPosted: Mon Apr 03, 2017 2:36 pm 

...

Profile  

Post subject: Re: Echipa Naţională
PostPosted: Wed Apr 18, 2018 8:36 am 

Nemaiavând topicul cu FRF și flegmele-i aferente o să postez aici. Că tot sunt azi alegerile, încă de la lansarea candidaturii lui Lupescu se anunța o campanie agresivă în favoarea sa. Însă nu mi-am imaginat că va atinge asemenea cote.
http://www.tolo.ro/2018/04/18/traim-seri-fabuloase-care-mihai-gadea-si-rares-bogdan-danseaza-pe-aceeasi-muzica-pusa-de-liviu-dragnea-pentru-alegerile-favoritului-lui-la-frf/

Sper ca reprezentantul nostru (Cociu?!) să nu voteze cu Lupescu sau Burleanu. Eventual să deseneze câte o pulă în dreptul fiecăruia pe buletinul de vot.

Profile  

PostPosted: Wed Apr 18, 2018 9:16 am 

mircea wrote:
Nemaiavând topicul cu FRF și flegmele-i aferente o să postez aici. Că tot sunt azi alegerile, încă de la lansarea candidaturii lui Lupescu se anunța o campanie agresivă în favoarea sa. Însă nu mi-am imaginat că va atinge asemenea cote.
http://www.tolo.ro/2018/04/18/traim-seri-fabuloase-care-mihai-gadea-si-rares-bogdan-danseaza-pe-aceeasi-muzica-pusa-de-liviu-dragnea-pentru-alegerile-favoritului-lui-la-frf/

Sper ca reprezentantul nostru (Cociu?!) să nu voteze cu Lupescu sau Burleanu. Eventual să deseneze câte o pulă în dreptul fiecăruia pe buletinul de vot.

Nu stiu daca ar fi ok sa nu voteze cu niciunul...eu unul vad lupta intre cei 2,burleanu si lupescu...nu are voie sa iasa lupescu...oricine altceva e mai bine daca iasa...daca arogantu ala castiga alegerile adio fotbal romanesc

Profile  

PostPosted: Wed Apr 18, 2018 10:57 am 

relax , sigur voteaza cu unul din cei doi ....

Profile  

PostPosted: Wed Apr 18, 2018 11:01 am 

Personal aș fi votat cu Pușcaș. E singurul care a venit cu o idee pentru următorii 4 ani. Burleanu a venit cu atacuri la persoană iar Lupescu a venit cu mircea sandu, kassai et comp. plus toată crema "generației de aur", plus sprijin politic din partea vechiului usl.

Profile  

PostPosted: Wed Apr 18, 2018 12:24 pm 

mircea wrote:
Personal aș fi votat cu Pușcaș. E singurul care a venit cu o idee pentru următorii 4 ani. Burleanu a venit cu atacuri la persoană iar Lupescu a venit cu mircea sandu, kassai et comp. plus toată crema "generației de aur", plus sprijin politic din partea vechiului usl.

+1..clar Puscas ar fi cel mai competent...dar traim in romania..competentele nu conteaza

Profile  

PostPosted: Wed Apr 18, 2018 4:48 pm 

A pierdut arogantu'

Profile  

PostPosted: Thu Apr 19, 2018 2:26 pm 

Bun asa! :twisted:

Profile  

PostPosted: Fri Sep 06, 2019 9:40 pm 

Nu știu care mega ultras din vârful dealului dă comunicate din partea UST, dar rahatul de aseară trebuie asumat. Nu fuți un moment de reculegere pentru un copil!!! de care știai cu o zi înainte și după aia încerci să te disculpi că ba nu știai, ba că ăsta e felul tău de a trăi, ba că militarul mort, pe care de fapt îl urăști că e mercenar în Afganistan, dar acuma e bun de scuză.
Asumă-ți, în pizda mă-tii, gafa și ciocu mic!

Profile  

PostPosted: Thu Oct 10, 2019 10:43 pm 

Ce ghinion pe Marin al nostru la U21

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ]