Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Fri Mar 24, 2023 3:05 pm

Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Liga 3
PostPosted: Sun May 28, 2017 1:22 pm 

Daca citeste unul din exterior o sa bage mana in foc ca ripi e absolut virgina si fara de pacat.
Labarul asta a uitat insa sa mentioneze cum o vrut marea ripi sa castige prin tribunale meciul cu noi cu constentatii demne de pinalti stefan sau mitica dragomir.
Hai, muie sugeti poola ca nu suntem toti batuti in cap.

Profile  

PostPosted: Sun May 28, 2017 5:10 pm 

http://expressdebanat.ro/foto-campionat ... -se-joaca/

Profile  

PostPosted: Fri Jun 16, 2017 11:15 am 

vrajeala wrote:
Si la Pitesti am citit ca sunt planuri marete, se doreste cumpararea palmaresului.

Va fi o liga 2 interesanta avand in vedere aceste echipe din orase cu traditie, rămâne si UTA...

O echipa de traditie a fotbalului romanesc, FC Arges, va "invia" cu ajutorul banilor publici pompati de autoritatile locale.

Intrata in faliment sub patronajul lui Cornel Penescu, echipa din Pitesti va fi reinfiintata in aceasta vara. Autoritatile locale din Pitesti au aprobat alocarea a 660 de mii de lei pentru a cumpara brandul FC Arges de la ANAF.

"FC Arges traieste din nou si asta ne-am dorit cu totii. Toata lumea se bucura. Toti consilierii mi-au aratat astazi ca doresc ca sportul pitestean sa beneficieze de cele mai bune conditii pentru a putea face performanta. Este o zi istorica pentru FC Arges. Am dus oferta pana la limita ceruta de ANAF. Suntem foarte interesati ca SCM Pitesti sa continue in liga a doua sub denumirea de FC Arges. Noi am alocat suma solicitata de ANAF.

Am decis sa alocam suma de 550.000 lei + TVA. Am facut si pasul acesta si credem ca putem rezolva schimbarea denumirii in timp util si la FRF. Este un interes foarte mare in randul pitestenilor pentru fotbal. Pe unde ma duc toti ma intreaba de FC Arges. Vor ca echipa sa aiba cele mai bune conditii pentru a face performanta. In acest moment avem motive de satisfactie. Pitestenii au de acum incolo toate motivele sa vina la stadion si sa sustina fotbalul. Avem speranta ca vom putea moderniza stadionul cu fonduri de la Compania Nationala de Investitii care a mai finantat si alte obiective sportive din tara. Avem toate documentele depuse aciolo si avem promisiunea ca vom primi banii necesari. Ne dorim si un finantator puternic langa noi pentru ca noi suntem seriosi. Asteptam cu interes ca mediul de afaceri sa vina langa noi si sa ducem fotbalul argesean unde ii este locul", a declarat primarul Cornel Ionica, citat de liga2.ro.

550 de mii de lei plus TVA este suma minima pe care Fiscul este dispus s-o accepte pentru vanzarea marcii FC Arges, in trecut fiind refuzate oferte de 100.000 si, respectiv, 300.000 de lei.

Dupa ce va fi cumparata marca, Primaria va depune documentele la FRF pentru ca SCM Pitesti, proaspat promovata in Liga 2, sa isi schimbe numele in FC Arges.

Profile  

PostPosted: Fri Jun 16, 2017 2:02 pm 

Se pare ca am intrat in zodia revenirilor spectaculoase in fotbalul romanesc, o noua marca de traditie fiind vanduta.

ACS Petrolul 52, formatia inscrisa in Liga 4 Prahova dupa falimentul celor de la Petrolul, a preluat vineri marcile "lupilor".

Potrivit celor de la DigiSport, cele sase marci ale Petrolului au costat 84 de mii de lei.

In plus, asociatia s-a angajat sa achite anual doua procente din veniturile realizate prin exploatarea acestor marci.

ACS Petrolul 52 se lupta pentru promovarea in Liga 3, urmand a juca un meci de baraj. Daca vor reusi sa castige, ploiestenii vor solicita FRF schimbarea numelui echipei in Petrolul Ploiesti.

In ultima vreme a fost scoasa la licitatie marca Otelul, s-a ajuns la un acord pentru vanzarea marcii FC Arges si se pregateste vanzarea brandului Rapid.

Toate echipele ale caror marci au fost sau vor fi vandute au intrat in faliment.

ziare.com

Profile  

PostPosted: Sat Jun 17, 2017 7:56 pm 

Baraj promovare, tur

Inter Petrila - Ghiroda 1-2

Diosig - Soimii Lipova 1-6

U Cluj - Targu Lapus 8-0, 4 boabe Goga

Caransebes - Sebes 1-2, min 85

Profile  

PostPosted: Sat Jun 17, 2017 9:18 pm 

Ce marete aceste cuvinte...bani publici !

Profile  

PostPosted: Mon Jun 26, 2017 2:26 pm 

Fotbalul romanesc renaste "de la judet": Petrolul, U Cluj, Otelul si Farul au promovat

Fotbalul romanesc a intrat in zodia renasterii echipelor de traditie aduse la faliment de diversi "investitori".

In acest sezon, nu mai putin de patru cluburi care vor sa duca mai departe renumele unor formatii cunoscute au facut pasul de "la judet", din Liga 4, in divizia a treia.

Cei de la Petrolul au adus pe stadion 14 mii de oameni la returul barajului cu Dentas Tartasesti, "ultrasii" pregatind si o coregrafie superba.

A promovat in Liga 3 si SSC Farul, echipa infiintata de fanii din Constanta dupa ce clubul care l-a dat fotbalului pe Gica Hagi a disparut.

Noua mii de oameni au mers pe stadion si la Galati, pentru a vedea pe viu promovarea celor de la SC Otelul in al treilea esalon valoric al fotbalului romanesc.

In fine, U Cluj a facut si ea pasul de la judet spre fotbalul profesionist.

Pe aceasta lista ar putea intra si rebranduirea celor de la SCM Pitesti, proaspat divizionara secunda, in FC Arges, dupa cumpararea marcii de catre autoritatile locale.

In timp ce in liga a patra, iata, avem partide cu mii de spectatori in tribune, formatiile artificiale din Liga 1, care exista doar pentru banii din drepturile TV sau orgoliul vreunui primar, nu reusesc sa stranga intr-un intreg sezon asistenta echipelor istorice.

Profile  

PostPosted: Mon Jun 26, 2017 3:08 pm 

Vor fi mult mai interesante meciurile de B si C decat cele de prima divizie!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Profile  

PostPosted: Tue Jun 27, 2017 5:12 pm 

sa speram ca legea noua nu o sa ucida proiectele astea prin implicarea autoritatiilor ca si campanie electorala.

Profile  

PostPosted: Tue Jun 27, 2017 6:12 pm 

Politicienii bas o sa tina cont de o mina de huligani, drogati, analfabeti etc, cum s-a vazut, pentru ei contează votantii dornici de galeti, faina, ulei si performante prin orice mijloace. Pentru ei moralitate, cinste, onoare sunt cuvinte desarte, fără nici un folos electoral.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next