mircea wrote:
Când am zis că ar fi mai bine să ne vedem de echipa noastră, nu am zis că nu aș avea senzația asta de nod în gât pe care o avem toți de fapt, ci pur și simplu nu vreau să pierd timp, energie și nervi gândindu-mă, pentru a mia oară, că noi am avut dreptate și boul grandoman numărul unu al orașului trebuia să ... E irelevant și complet neproductiv să ne mai băgăm cu bună știință, complet gratuit, frustrări pe suflet. Ce rezolvi?! Hai să lăsăm analizele astea cu "dacă" și "parcă" și "stadioane" pe când ne-o permite timpul și dispoziția. Avem chestiuni mult mai serioase și mai urgente sub nas.
Mai bine să vedem cu facem să adunăm banii de amendă ( suntem pe la ~35% ), să deschidem încă un pic buzunarele ( care mai poate/are de unde) pentru a încheia financiar sezonul și să analizăm cum abordăm sezonul următor: ce obiectiv->ce buget->ce staff->ce jucători + cantonamentele aferente. Sincer, sunt mult mai curios de ce am putea aduce la noi odată cu desființarea CNPT-ului în materie de jucători decât de soarta jucăriei multiubitului.
Foarte corect, doar ca uneori mai zic oamenii si ce au pe suflet, chiar daca se zice a o mia oara