De data asta un joc slabut facut de noi, baietii parca nu au avut atitudine, n-am inteles de ce nu au fost mai motivati. Bine macar ca ne-a scapat Mera, era un meci de 6 puncte! Pacat ca astfel de meciuri care se joaca si acasa, nu reusim sa le castigam. Ma enerveaza la maxim Bedea, la Mioveni si in meciul asta parca a jucat pentru adversari, efectiv nu inteleg cum poti sa joci in halul asta, totusi vorbim de liga a doua.
De marele Marius Baciu ce sa mai spun, in loc sa-si certe jucatorii pentru tragerile de timp, el se ia de arbitrii. Imediat cum au marcat golul au si inceput cu mizerii din alea, cand mai era de jucat vreo 30 de minute. Iata ca de data asta fotbalul i-a pedepsit! Asta e mentalitatea mizerabila din fotbalul romanesc, iar din pacate la asta sunt partasi si antrenorii, si arbitrii. O lectie ar trebui sa fie si pentru domnul Bratu, care dupa meciul cu noi era incantat de jocul elevilor sai, cand din minutul 65 cadeau toti ca popicele, si iata ca fotbalul il pedepseste si pe dansul. De aia nu avem fotbal, pentru ca nimeni nu-i trage la raspundere si nu-i mustruluieste pe baietii astia pentru astfel de faze. Jucati bai fotbal, ca sunteti jucatori de fotbal (sa nu cumva sa va credeti fotbalisti), nu de teatru. Iar asta ar trebui sa fie valabil si pentru ai nostri, cat si pentru antrenorii de la juniori, care invata copiii de mingi sa ascunda mingile cand avem avantaj. Am mai spus-o asta, asta nu e o mentalitate sanatoasa de a creste copiii si sa nu ne miram ca ajung la o anumita varsta, cand nici n-a transpirat bine tricoul pe ei si deja se cred mari fotbalisti.
Revenind la meciul de sambata, sunt absolut convins ca daca fundasul lor juca faza din care a marcat Mera, noi nu mai reuseam sa inscriem. Iar de galbenul la Gavrilas, portarul lor, pai baiatul ala a facut cea mai mizerabila chestie pe care o pot face jucatorii astia ce se cred fotbalisti, a fost o centrare prin spatele portii si apoi si-a dezlegat intentionat sireturile

Domnul Baciu spunea ca i-a avertizat cel mai experimentat jucator din lot, cred ca avea dreptate, probabil experimentat la mizerii din astea. Ar trebui sa se intrebe de ce portarul lui are nu știu câte cartonase galbene, pentru ca nu cred ca le are datorita unor faulturi.
Sper sa incepem sa legam si ceva victorii, avem meciurile directe, cele mai multe dintre ele la noi acasa, iar noi nu reusim sa castigam! Trebuie sa avem o atitudine ca-n meciul cu Petrolul, urmatorul meci de acasa e cel cu Braila si va spun sincer ca mi-e teama, pentru ca nu au pierdut foarte usor meciurile.