Cred ca e primul meci din acest sezon in care ma declar multumit de prestatia trupei.

Cu toate ca ne-am intors doar cu un egal, chiar mi-a fost placere sa urmaresc jocul echipei si, cel mai important, am simtit pentru prima oara placerea de a-i vedesla pe baieti determinati in teren, asa cum ne dorim.
Bihorenii au scapat cu un punct, fara discutie. In prima repriza am stat destul de sus in teren si i-am tinut intr-o presiune permanenta. Cristi Ene putea sa o bage in ate din primele secunde. Noi, suporterii, nici macar nu ne-am adaptat cu vantul napraznic de la Sanmartin in acel moment. Manea prin minutul 20 a sutat aproape perfect de la +25 de m, dar mingea a lovit vinclul portii. Pana atunci, am avut parte de centrari bune, incursiuni in benzi, dorinta de atac. O placere!
Singurele minusuri pe parcurul meciului, in special in partea dreapta, au fost fundasii laterali. Jurj a fost depasit complet (dezamagitoare prestatia lui), iar Chereches era sa ne intoarca in ultimele minute (singura ocazie clara a Luceafarului) spre Timisoara cu 0 puncte.
A doua repriza, cat bulan pe ei, incredibil!
Bedea, intrat in locul lu Manea,s-a adaptat perfect jocului in banda dreapta. Atacuri in viteza din partea lui... Pe scurt, a fost rezerva dorita pentru ca Schieb a avut mai mult spatiu in cealalta parte a terenului, iar dovada sta atacul pe care l-am avut cand Dros si Ene, dupa o descatusare a lui Marvin, au tras pe rand in blocaj, respectiv in portar, din centrul careului de 16 m. Si-n ultimele minute i-am presat (de foarte multe ori ne-am trezit pe faza de atac cu 3x3 sau intr-o oarecare egalitate de masura) dar nu am putut sa o bagam in ate. Daca Dros ar fi bagat-o in poarta atunci cand a dat in bara in minutul 90+, s-ar fi golit berile la Lidl in Salonta!
Asta e. Mergem peste clujeni intr-o saptamana si sunt convins ca vom face o figura frumoasa. Doar nu au 3 perechi de oO.
Minusuri astazi, din punct de vedere al polistului optimism:
- Jurj pentru ca a fost total depasit de africanul de la Luceafarul
- Chereces pe alocuri deoarece nu a adus niciun beneficiu pe faza de atac, in plus era sa o gherlim in ultimele minute din partea lui
- Ene intrucat a fost in 2 faze evidente de a inscrie
- Greu de crezut, dar cam atat

Plusuri:
- Dros, Bodgan Vasile (perfect la mijloc), fundasii centrali, Ignea, Bedea si, ocazional, Schieb.
Parerea mea: etapa viitoare, toti in deplasare! Baietii chiar merita.