pif wrote:
Am sa incerc pe cat de mult pot sa evit meciurile echipei noastre pentru acest sfarsit de campionat. Nu mai pot privi prestatia groaznica a echipei, pe mine ma indispune forte mult. Sunt alaturi de voi, continui sa cumpar materiale promotionale dar la meciuri nu mai vin. Sper ca in viitorul sezon sa aratam mai bine. Vedem ce se va intampla.
Nu e doar vina echipei. In primele meciuri din retur, desi n-am avut rezultate, am jucat frumos atat noi cat si adversarii. Meciurile au fost tari, spectaculoase cu multe goluri si nu s-a prea jucat lunga si pe a doua. Meciurile cu Chindia, Clinceni, Afumati au fost placute ochiului in schimb la Calarasi n-am jucat mai nimic iar ultimele doua meciuri cu Pandurii si Snagov ne-am chinuit atat noi cat si echipa adversa. In ultimele 5 etape am marcat doar 1 gol/meci, si asta conteaza la senzatia ca suntem in vacanta.
In orice caz, vin doua meciuri cu candidate la retrogradare care vor fi nevoie te joace, asa ca sper eu ne vom da si noi drumul un pic la joc. Apoi avem o deplasare faina la Oradea si terminam cu "albinutele" acasa. Nu e chiar asa rau