mircea wrote:
Tibix wrote:
Respectele mele pentru aceasta decizie!
Era perfect daca scorul era 0-2. Impactul era maxim. Cred ca nimeni nu s-a retras, conducand! Dar e ok si asa.
E un semnal, e un protest! E o reactie la o nedreptate!
Fotbalul e pentru suporteri, fara ei nu merita jucat.
Da Smiley, actionati pe toate caile legale!
gând la gând.
Asa ma gandeam si eu. Ori la 0-2 (ceea ce evident nu era cazul), ori sa nu fi inceput meciul (a explicat Smiley de ce s-a inceput).
Din pacate nu cred ca prea multa lume a inteles mare lucru, presa e de cacat ca de obicei, e mai important ce crede mm despre ce a zis dan petrescu si invers, asa ca mare impact nu cred ca are.
Personal, nu-mi fac iluzii ca baga cineva prea mult in seama gestul asta, dar e important ca am luat atitudine si ca suporteri si ca echipa. Cam asta trebuie sa faca orice club ce se respecta.
In alta ordine de idei, aradenii au invatat ceva din meciul din sezonul trecut cand s-au facut de ras cu 80 de bilete si peluza aia goala. Bravo pentru atitudinea de ieri, asa trebuie sa arate o unitate intre suporteri. Intr-un mediu in care suporterii sunt stigmatizati si majoritatea oamenilor cred ca a merge la meci = mancat seminte, e bine ca macar cei care traiesc si simt ca tine iau atitudine atunci cand e cazul!