Ochelari wrote:
De bun simț este să îți cumperi bilet de meci și totuși sunt care nu o fac. Hai să fim serioși, omul la nervi înjură, urlă, ăștia suntem, nu e nici o rușine, dar asta nu îl face inferior altora.
Sigur ca fiecare se enerveaza si mai injura insa nu devine o chestie personala si nu-i dai muie fara motiv, dar cu ce a deranjat Blanaru? a fost lipsit de bun simt ca nu s-a bucurat la gol? cred ca nici macar un fault nu a facut... sa nu mai spun ca am prieteni ce il cunosc personal si mereu a spus ca a jucat cu sufletul pentru Poli.
Sunt persoane care injura din minutul 0 fara motiv, pur si simplu vomita cu cuvinte catre adversarii care nici macar nu au apucat sa se aseze pe banca de rezerve inainte de startul partidei, nu mai vorbim de faze din timpul meciului. Acest tip de comportament descurajeaza, deranjeaza inclusiv pe noi suporteri vechi cat si pe orice suporter neutru ce vine cu familia la meci. Eu in fiecare meci arat obrazul cate unui suporter care refuleaza pur si simplu fara motiv.
In plus, toata tara ne cunoaste, cei mai frumosi suporteri, civilizati, etc. pai de exemplu pentru suporterii Sibiului de la meciul de duminica sigur a fost un soc cand s-au trezit cu pungi de seminte aruncate catre ei, nu mai vorbim de injuraturi si amenintari, asta in cazul in care, pe noi, suporterii sibiului ne-au aplaudat la sfarsitul meciului din tur. De exemplu,luam cazul Blanaru, s-a dus la Sibiu si povesteste cu colegii lui, "ce suporteri minunati la Timisoara, extraordinari", pai cand colegii lui vin si aud "fenomenele" din tribuna si se trezesc cu toate felurile de carnuri in frigider, mai rau ca in meciurile de liga a 4-a prin satele indepartate de oras dar si de civilizatie, sigur vor pleca cu o impresie "extraordinara" despre noi. Eu cred ca o atitudine civilizata din partea noastra, a suporterilor ne avantajeaza.