Politehnica Timisoara - forumul suporterilor
http://forum.druckeria.ro/

Meciuri amicale 2017 - 2018
http://forum.druckeria.ro/viewtopic.php?f=51&t=627
Page 1 of 3

Author:  Clau1921 [ Wed Jun 28, 2017 1:55 pm ]
Post subject:  Meciuri amicale 2017 - 2018

Cat de curand echipa va aborda meciurile amicale din pre-sezon.
Mutam discutiile pe acest topic.

Author:  Clau1921 [ Thu Jun 29, 2017 9:19 pm ]
Post subject:  Re: Meciuri amicale 2017 - 2018

http://www.druckeria.ro/politehnica-fat ... -jimbolia/

Politehnica, în fața primului test! Sâmbătă, alb-violeții întâlnesc Unirea Jimbolia

Divizionara secundă Politehnica Timișoara va încheia prima săptămână de antrenamente din această vară cu un meci de verificare cu un adversar de categorie inferioară. Sâmbătă, de la ora 10:00, alb-violeții vor întâlni, pe arena „Știința”, formația Unirea Jimbolia, participantă în Campionatul Județean Timiș (Liga 5).

Timișorenii ar fi trebuit să întâlnească, în primul amical al verii, campioana județului Caraș-Severin, Viitorul Caransebeș. Gugulanii au anunțat însă, în cursul zilei de astăzi, că nu mai pot efectua deplasarea la Timișoara, astfel că alb-violeții s-au reorientat rapid spre un alt adversar din ligile inferioare.

Unirea Jimbolia a încheiat sezonul 2016/2017 al Campionatului Județean pe locul 12 în Seria I, cu 35 de puncte. Formația e antrenată de Flavius Nastor, cel ce se ocupă și de pregătirea grupei de Juniori B care reprezintă Politehnica Timișoara în competițiile naționale.

Unirea Jimbolia s-a înființat în 2013, preluând denumirea unui club istoric care a activat în localitatea de lângă graniță în perioada interbelică. În primul sezon, formația susținută de autoritățile locale a reușit promovarea în Campionatul Județean, după un sezon în „Promoție” cu 21 de victorii din 22 posibile. În primele sezoane în care a participat în „Județ”, formația din Jimbolia a obținut clasări meritorii: locul 7 în sezonul 2014/2015 și locul 4 în ediția 2015/2016.

Amicalul dintre Politehnica Timișoara și Unirea Jimbolia se va disputa, cel mai probabil, pe parcursul a trei reprize de câte 45 de minute, pentru ca antrenorul alb-violeților, Bogdan Andone, să-și poată forma o imagine cât mai clară asupra jucătorilor pe care îi are în pregătire. Până la plecarea în cantonament, timișorenii vor mai disputa, săptămâna viitoare, două jocuri amicale, tot cu formații din eșaloanele inferioare.

Author:  Alex.1921 [ Wed Jul 12, 2017 5:16 pm ]
Post subject:  Re: Meciuri amicale 2017 - 2018

Noutati de la amicalul de azi?

Author:  Clau1921 [ Wed Jul 12, 2017 7:36 pm ]
Post subject:  Re: Meciuri amicale 2017 - 2018

Meciul e in desfasurare.
5-0: Ignea, Staicu, Mera, Ghinescu, Neamtu

Author:  Smiley [ Sat Jul 15, 2017 4:34 pm ]
Post subject:  Re: Meciuri amicale 2017 - 2018

Balconul oficial :DImage

Author:  Clau1921 [ Thu Jul 20, 2017 12:52 am ]
Post subject:  Re: Meciuri amicale 2017 - 2018

http://www.druckeria.ro/category/poli-timisoara/

Succes clar pentru alb-violeți, cu noutăți în lot: Politehnica Timișoara – FC Csikszereda 5-2

Politehnica Timișoara a obținut o nouă victorie în meciurile de verificare. Elevii lui Bogdan Andone au trecut astăzi, cu scorul de 5-2, de FK Csikszereda Miercurea Ciuc, una dintre protagonistele în lupta pentru promovare în eșalonul al doilea din sezonul trecut. La timișoreni au evoluat și două nume noi: e vorba despre Deian Sorescu, revenit ieri la echipă după experiența din Danemarca, și Cornel Predescu, un fotbalist cu un CV bogat, care în sezonul trecut a evoluat în prima ligă albaneză, la Skenderbeu.

Prima repriză a meciului de la Săcele a fost mai echilibrată. Alb-violeții au intrat la cabine cu avantaj minim, însă au mai avut, pe lângă cele două goluri marcate de Cătălin Bădăuță și Ionuț Plămadă, alte trei șanse importante de a marca. În repriza a doua, ambii antrenori au schimbat liniile, însă tot timișorenii au fost cei ce au controlat partida. Drept urmare, trupa lui Bogdan Andone a mai scuturat de trei ori plasa porții adverse, prin Marco Giuricici, Ioan Mera și Marius Staicu. Pe final, alb-violeții au avut șansa majorării avantajului, însă Țugui și Giuricici au ratat din poziții favorabile.

În meciul de astăzi, antrenorul Bogdan Andone a început cu formula Fișteag – Motreanu, Mera, Coadă, Taub – Krausz, Stancu, Ignea – Plămadă, Bădăuță, Predescu. Pe parcurs, au intrat toți jucătorii din lot: Gakos, Filip – Turda, Bilia, Lazea, Țugui, Sorescu, Giuricici, Ghinescu, Staicu, Bîte și Neamțu.

În jocul de astăzi, Bogdan Andone l-a titularizat pe Cornel Predescu, un fotbalist de mare experiență, care e aproape de a semna o înțelegere cu Politehnica. Născut la 21 decembrie 1987 la București, Predescu a evoluat la mai multe formații de primă ligă, printre care Dinamo, Unirea Urziceni, CS Otopeni, Astra sau Pandurii. În prima parte a acestui an, a evoluat în Albania, la Skenderbeu, cu care s-a clasat pe locul 3 în prima ligă și a disputat finala Cupei. Prima parte a sezonului trecut a petrecut-o tot în eșalonul secund românesc, la Academica Clinceni.

Politehnica Timișoara va încheia stagiul de la Săcele sâmbătă, de la ora 10:00, cu un ultim test pe tărâm brașovean. Adversarul alb-violeților va fi o altă formație de Liga a III-a, Olimpic Cetate Râșnov.

Author:  sunzone [ Sat Jul 29, 2017 1:54 pm ]
Post subject:  Re: Meciuri amicale 2017 - 2018

http://www.druckeria.ro/victorie-si-ult ... soara-0-2/


Victorie și în ultimul amical: CSM Lugoj – Politehnica Timișoara 0-2

Plămadă & co au învins la Lugoj (Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto)
Politehnica Timișoara a încheiat perioada de pregătire astăzi, odată cu testul de pe terenul formației de Liga a III-a CSM Lugoj. Alb-violeții s-au impus cu 2-0, ambele reușite fiind consemnate la începutul celor două reprize. După jocul de astăzi, „Băieții în Ghete” vor intra în regimul normal de antrenamente, primul joc oficial al noului sezon fiind programat peste o săptămnă, în deplasare, la Dacia Unirea Brăila.

Politehnica a început mai bine jocul de pe stadionul „Tineretului” și a reușit deschiderea de scor după doar trei minute de la primul fluier. Sorescu a centrat de pe partea stângă, pentru apariția în careu a proaspătului transferat Cornel Predescu, iar fotbalistul în vârstă de 30 de ani a înscris, cu o lovitură de cap.

Au urmat momente bune de joc pentru formația lugojeană, care a periclitat poarta lui Gakos prin experimentații Szekely și Bozian, însă goalkeeperul polist a intervenit promt de fiecare dată. Pe finalul primului mitan, alb-violeții au avut la rândul lor două șanse importante de gol. Mai întâi, în minutul 35, după o fază cursivă de atac purtată de Ignea și Sorescu, atacantul Bădăuță a trimis puțin peste poartă, de la colțul scurt. Trei minute mai târziu, Ignea s-a găsit într-o poziție foarte favorabilă, însă șutul său de la marginea careului a fost blocat de căpitanul gazdelor, Miculescu.

Repriza a doua a început aproape identic cu prima. În minutul 50, la prima fază mai periculoasă, Deian Sorescu a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Bădăuță. Ritmul de joc a scăzut apoi de ambele părți, cei doi antrenori rulând întreg efectivul avut la dispoziție. Cu cinci minute înainte de final, Lugojul s-a mai remarcat prin fundașul sârb Radak, al cărui șut fără preluare, de la marginea careului, a fost respins de Gakos.

CSM Lugoj (antrenor Cosmin Petruescu): Filip – D. Filip, Radak , Miculescu (cpt.), Fridrich – Precupanu, Ciubotariu, Cuedan, Marta – Bozian, Szekely. Au mai intrat Păduraru – Peptănuș, Ciobanu, Stoian, Dobra, Vânătu, Olariu, Mărmăneanu, Grega.
Politehnica Timișoara (antrenor Bogdan Andone): Gakos – Bilia, Mera (cpt.), Coadă, Taub – Krausz, Ignea, Predescu – Plămadă, Bădăuță, Sorescu. Au mai intrat Motreanu, Lazea, Stancu, Staicu, Neamțu, Bîte, Ghinescu și Crișanov.

Politehnica Timișoara a încheiat neînvinsă seria meciurilor de verificare. Alb-violeții au realizat șase victorii (11-0 cu Unirea Jimbolia, 10-0 cu Avântul Periam, 5-2 cu Timișul Șag, 7-0 cu Precizia Săcele, 5-2 cu FK Csikszereda și 2-0 cu CSM Lugoj) și au încheiat alte două jocuri la egalitate (0-0 cu AFC Hărman și 1-1 cu Olimpic Cetate Râșnov).

Author:  Amadeus [ Sat Jul 29, 2017 6:42 pm ]
Post subject:  Re: Meciuri amicale 2017 - 2018

obiectivul echipei ar trebui sa fie locurile 4-6, nu primele 8.

Author:  m0rtar0 [ Sun Jul 30, 2017 8:05 pm ]
Post subject:  Re: Meciuri amicale 2017 - 2018

Obiectivul e locul 1.

Author:  Smiley [ Sun Jul 30, 2017 11:27 pm ]
Post subject:  Re: Meciuri amicale 2017 - 2018

Au Mortaro :)

Page 1 of 3 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/