daniD1 wrote:
deiutzu wrote:
Trebuie rabdare , in al 2-lea an s-a propus consolidarea si abia in al 3-lea promovarea...Din pacate , rezultatele creeaza emulatie in jurul echipei si aduc spectatori mai multi . Si rezultatele din astea 3 etape nu au fost prea bune . Eu unul am incredere in echipa si in Tonelu .
Cu tot respectul,consider ca asta nu e o atitudine buna...de acord,nu promovam anul asta...nici nu cere nimeni asta...dar totusi....macar sa mimam fotbalul...daca sunt plictisiti de fotbal sa se lase taica...de picat nu picam nici cu juniorii....ok,ne consolidam anul asta...ne consolidam cu jucatori care nu au chef de fotbal....unde avem asigurarea ca la anul o sa fie mai putin plictisiti? In opinia mea daca se poate,ar trebui adus de acum antrenorul pe care vrem sa il aducem la vara...daca se poate,repet
Nu stiu cati dintre cei din lotul actual vor mai face parte din lot, in viitoarea editie de campionat...SI asta e unul din motivele pentru care joaca asa cum joaca, iar unii dintre ei, oricum, niciodata n-au excelat in atitudine si dorinta pentru clubul si echipa asta!