Eu unul nu-mi pot reveni dupa esecul asta, nu aveam voie sa pierdem acest meci acasa, avand in vedere situatia noastra din clasament. Nu ma interesa asa de mult ca e AC Recas, pentru ca is picati si nu vad cum sa mai reziste, ci situatia noastra tare aiurea, suntem la doar 3 puncte de retrogradare. Eu nu inteleg cum poti sa evoluezi in liga a 2-a si sa sutezi asa de penibil la poarta, cred ca am avut cel putin 7-8 faze din pozitie centrala de la 20-25 de metri, iar ei sutau dupa pasari, penibil. Petruescu l-a scos pe Mihai Ene, care intr-adevar venea dupa o pauza de vreo 2-3 saptamani, insa a fost singurul care reusea sa dibrezele vertical si nu in lateral, trebuia lasat avand in vedere scorul. N-am inteles faza din minutul 90, cand noi alergam disperati dupa egalare, iar Mera se vaita in mijlocul careului lor ca a fost lovit, apoi a iesit afara si n-a mai avut nimic

Chiar asa picam ca popicele si mai ales cand te conduc adversarii? Apoi intra in teren, iar la urmatoarea faza primeste mingea in coltul careului, nu stiu ce-a vrut sa faca cu ea si o lasa sa iasa in aut de poarta.
Cand am ajuns la stadion si am vazut banner-ul ala de la tribuna 2, mi-am zis in gand ''clar pierdem'', efectiv asta mi-a fost prima reactie si eram ferm convins ca asa se va intampla. Nu vreau sa comentez mai mult, dar parca prea multa atentie pentru o mana de oameni.
Ce ma ingrijoreaza cel mai mult este ca nu mai jucam, am inceput sa jucam haotic si parca fara nici o idee. Jocul ala bunicel de la inceputul returului a disparut. Inclusiv meciul cu Ripensia a fost aiurea, am jucat la 0-0, chiar daca am avut si o bara, s-a pasat mingea aiurea din stanga in dreapta si tot asa, efectiv la trecerea timpului. Practic jucam acasa, pe DP, iar noi jucam ca o echipa mica de deplasare si apoi a aparut penalty-ul ala din nimic.