Nu cred că Farul erau candidați serioși la retrogradare, au totuși trupă bună și sunt bine organizați. Pe lângă cele trei care sunt practic căzute (Balotești, ACS și Brăila) cele mai mari șanse să pice le au Energeticianul și Aerostar, urmați de Pandurii. Energeticienii nu au nicio victorie în retur, au probleme de lot și cu banii, iar programul lor e chiar mai complicat decât al nostru. Aviatorii au totuși cu șase puncte mai puțin decât noi, suntem egali la rezultate directe, iar la golaveraj ne sunt net inferiori (-8 vs. -1). Practic, trebuie să facă cu 7 puncte mai mult decât noi în ultimele 6 etape. Destul de greu... Pandurii sunt o altă echipă cu griji financiare și cu un lot subțire, în retur nu au învins decât muribundele Brăila și Balotești. Vom avea însă un meci care pe care la ei acasă, pe sintetic. Programul nostru de final de sezon e complicat, dar nici pe departe imposibil. UTA e o echipă inconstantă, se aude că mai joacă băieții și la pariuri sau la indirecte, dar cu noi vor fi motivați să ne bată. Au câțiva jucători buni, de experiență, dar și unii indisponibili. Nu au antrenor, pe măscăriciul din Pesac l-au ajuns blestemele și acum bolește... Clinceniul sunt cea mai bună echipă din serie, alături de Chindia. Dar, paradoxal, genul ăsta de echipă se potrivește cu ce jucăm noi, îi putem prinde pe contre. Nu zic că suntem favoriți cu ei, dar trebuie să ne jucăm șansa și să nu dezarmăm. Snagovul e o echipă dubioasă, au avut un retur lamentabil, nici ei nu mai cred în promovare. Au 2-3 jucători interesanți, dar un antrenor modest (Trică) și un patron parior (Rufă). Pe lângă deplasarea de la Tg. Jiu, mai avem încă două meciuri acasă: cu Baloteștii, care la ora meciului vor fi matematic retrogradați, și în ultima etapă cu Metalo, care pe vremea aia vor fi deja salvați. Nu văd de ce nu am bifa șase puncte din astea două meciuri.
|