HELP!
salutări din apocalipsa perpetuă care e iarna în Edmonton.
am şi io o mică (citeşte mare) rugăminte. am încercat de mai multe ori de-a lungul a câtorva săptămâni să imi editez un post în topicul "muzici şi fraze la nord de 49" dar fără succes. chestiunea stă în felul următor. nu am probleme să mă loghez şi după cum se vede nu am probleme să postez în alte sub-forumuri/topice, dar de câte ori încerc să intru, după ce m-am autentificat, în topicul pomenit mai sus, primesc următorul anunț de rău augur:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Table 'dru1708502412709.phpbb_tapatalk_users' doesn't exist [1146]
An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.
inițial am crezut că e o problemă temporară sau limitată la opțiunea de editare, dar acum îmi dau seama că situația e mai serioasă: văd că problema nu s-a remediat de la sine aşa că acum nu pot da nici "post-reply" (nu pot incărca o nouă postare). e o inconveniența în mod clar (şi o ironie pe deasupra) intrucât topicul la care nu am acces e tocmai singurul topic în care sunt cât de cât activ. se poate face ceva in sensul ăsta?
rugămintea mea se adresează evident administratorilor.
HELP!
îmi închei mesajul cu un acronim la modă pe vremea pe când misivele erau exclusiv fizice: ARU (aştept răspuns urgent

)
LATER EDIT: imediat ce am apăsat butonul "submit" pentru a posta textul de mai sus, am primit un mesaj similar ("General Error"). dar postarea a fost încărcată, în ciuda avertizării.
very strange. can anyone please help me?
şi apropo, ieri n-am avut nicio problemă să vizualizez topicul "muzici şi fraze" neautentificat (ca simplu vizitator), dar astăzi e imposibil.
mulțmesc!
LATER LATER EDIT: am trimis şi un e-mail pe adresa
forum@druckeria.ro dar l-am primit înapoi pe motiv că adresa nu a fost găsită.