Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Wed Jan 24, 2018 12:39 pm
Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Scuipati aici - chestii care va enerveaza
PostPosted: Sun Nov 05, 2017 4:34 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 15, 2017 9:47 pm
Posts: 42
TIS wrote:
Cand plm astupa aia gaura din sosea ,din Directia Apelor Banat,din zona Lahovari (Balcescu) ???
Muie Robu!

Se pare ca au mai pus pietris,si au ,,ingradit-o "!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Scuipati aici - chestii care va enerveaza
PostPosted: Fri Jan 12, 2018 5:31 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 19, 2017 2:55 pm
Posts: 30
S-a aflat motivul furtunii din Banat. Desi e foarte posibil sa fie din cauza mormintelor varuite care pastoresc biserica si multor faradelegi si pacate pe care le comit. Ma rog, nu se zice ce au facut sarbii de l-au maniat pe Domnul, ca si pe acolo a trecut. :

SEMN din CER pentru ecumenismul mitr. Ioan Selejan: CRUCEA de pe catedrala din Timișoara dărâmată de furtună, troiţa Eroilor Revoluţiei ruptă

Știm că luna aceasta mitropolitul Banatului, Ioan Selejan a participat la un eveniment eretic organizat de Sant’Egidio., unde s-a rugat și a aprins flacăra new-age alături de eretici și păgâni. L-a însoțit și Serafim Joantă, mitr. Germaniei. În urma acestei blasfemii, asupra județului Timiș, peste care păstorește cu netrebnicie Ioan Selejan, s-a abătut mânia lui Dumnezeu. Pe lângă pierderi de vieți omenești și oameni internați în spitale, au fost afectate foarte multe din bisericiile din judeţul Timiş.

“Furtuna a afectat în deosebi bisericile şi casele parohiale, a afectat troiţele din curtea bisericilor şi de la răspândiile drumului, ba chiar şi cimitirele. În judeţul Timiş avem mai multe biserici rămase fără turle, pur şi simplu au foat aruncate pe pământ, biserici ale căror acoperiş a fost luat de vânt, fără ţigle. Avem şi case parohiale rămase fără acoperiş. Reşedinţa noastră eparhială, un corp, a rămas şi ea fără acoperiş. Parcule bisericilor noastre au fost pur şi simplu devastate. La parohia din Sinaia peste 50 la sută din parc este devastat”, a declarat părintele Ioan Popescu, vicarul Mitropoliei Banatului, conform adevărul.ro.

Catedrala Mitropolitană din Timişoara a fost şi ea afectată. O cruce de pe catedrală s-a dărâmat. Ornamentul de pe unul din turnurile bisericii a căzut. Părţile laterale au multe ţigle smulse de vânt, o troiţă ridicată în memoria Eroilor Revoluţiei a fost ruptă. Foarte mulţi copaci din jurul Catedralei sunt rupţi.

Cele mai grav afectate biserici sunt cele de la Ghilad, Giulvăz, Toager, Bichigi, Sinteşti, Vucova. Turla bisericii de la Remetea Mare este căzută.

Este o dezlănţuire fără precedent în Timișoara. Dacă nu vor înceta cu ecumenismul și trădarea Ortodoxiei și „mai mari decât acestea” vor vedea.

http://ortodoxinfo.ro/2017/09/22/semn-d ... e-furtuna/


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group