Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Sun Jun 25, 2017 10:10 pm
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Nicolae Robu
PostPosted: Tue Apr 04, 2017 10:33 am 
Offline

Joined: Tue Apr 04, 2017 10:21 am
Posts: 23
Nicolae Robu


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Nicolae Robu
PostPosted: Fri May 19, 2017 4:53 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 05, 2017 3:55 pm
Posts: 17
hai sa incep eu:

Muncitorii de pe șantierul Popa Șapcă s-au trezit, vineri, cu control. Polițiștii au trecut la verificări în urma unei plângeri, făcută de un angajat al Muzeului Banatului, care spune că muncitorii nu respectă legea privind descărcarea arheologică.

„Nu mai știu ce să fac. Cred că va trebui să fac sesizare la Procuratură, pentru că toate proiectele Timișoarei sunt supuse la boicot. Fie sunt niște psihopați, că avem câțiva în oraș, fie sunt oameni de o habotnicie ieșită din comun, fie sunt niște pioni politici care fac mereu reclamații, nu putem să facem nicio lucrare. Suntem blocați peste tot. Astăzi (n.r. vineri), s-a cerut să oprim toate lucrările pe Popa Șapcă. Păi când se descoperă o cărămidă sau ceva într-un loc, noi oprim tot să se facă descărcarea. Cum își permite cineva să ne zică să oprim tot șantierul acesta enorm de mare? Evident că firma care efectuează lucrarea răspunde dacă efectuează lucrări în zona în care sunt descoperiri pe care vrea să le treacă cu vederea. Asta este bătaie de joc la adresa orașului, la adresa timișorenilor care au de suportat toate consecințele faptului că străzi atât de importante sunt închise”, a explicat Robu.

Primarul Timișoarei susține că e dispus să facă și plângere penală pentru sabotaj.

„M-am consultat cu colegii, vom ajunge să facem plângeri penale pentru sabotaj, pentru boicot, nu mai știm ce să facem, am ajuns la disperare. A fost pe șantier nu știu ce control, nu știu de unde, cred că Poliția a venit, sesizată. Evident că la un moment dat și firmele care lucrează spun că nu vor să fie amendate”, a conchis Robu.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group