Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Fri Apr 28, 2017 5:04 pm
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Timişoara
PostPosted: Mon Apr 03, 2017 2:42 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 02, 2017 11:51 am
Posts: 35
...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Timişoara
PostPosted: Tue Apr 04, 2017 3:16 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 9:41 am
Posts: 7
http://www.businessmagazin.ro/actualita ... 52?ref=yfp

La nivel de cartier, Grigorescu (Cluj-Napoca), Titan (Bucureşti), Gavana 3 (Piteşti), Răcădău (Braşov) şi Soarelui (Timişoara) au fost în topul preferinţelor românilor care au participat la studiu. Ultimele poziţii, cu cel mai dezavantajos cost al vieţii perceput, sunt ocupate de Bereasca (Ploieşti), Periferie (Botoşani), Calea Caransebeşului (Reşiţa), Feneziu (Baia Mare) şi 1 Mai (Alexandria).

Pentru Timişoara, cartierele Soarelui ( 8-) ), Dacia şi Banat sunt în fruntea clasamentului. La polul opus se află zonele Aradului ( :lol: ), Freidorf şi Buziaşului.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Timişoara
PostPosted: Wed Apr 19, 2017 4:13 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 5:22 pm
Posts: 19
Timisoreanul chemat la Politia Locala pentru o postare pe Facebook a fost amendat. Merge in instanta
De Roxana Deaconescu
la 19. aprilie 2017 12:08 Reactualizat la: 19. aprilie 2017 13:01


Corneliu Vaida, timișoreanul care a fost invitat pentru clarificări la sediul Poliției Locale, pentru o postare de pe Facebook, a primit o amendă de 900 de lei „pentru folosirea de cuvinte jignitoare”. E decis să dea în judecată Poliția Locală.
În urma invitației primite, Vaida s-a prezentat miercuri dimineață la sediul instituției de pe str. Avram Imbroane.

Timișoreanul chemat să dea cu subsemnatul pentru că și-a exprimat opiniile pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie cu mașini ale Poliției Locale parcate pe trotuar, în descrierea cărora i-a făcut „nesimțiți” pe agenți, spune că oamenii legii au încercat să-l convingă să colaboreze cu ei.

„Au încercat să mă convingă să colaborez cu ei! Adică și amendat și colaborator! Vor să le reclam lor direct ce sesizez și să nu postez pe Facebook”, ne-a spus Corneliu Vaida.

Agenții locali i-au dat să semneze un proces verbal, în care scrie că „pentru folosirea de cuvinte jignitoare (…) «adunătură de nesimțiți și godaci» se aplică amendă de la 200 la 1.000 de lei, respectiv 900 de lei”. Timișoreanul a scris ca mențiune că nu este de acord cu cele consemnate în procesul verbal, pe care l-a semnat.


Oamenii legii spun că au la bază Legea 90/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, mai exact art. 2, care spune că „adunările publice trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, cu protecția participanților și a mediului ambiant”. Este invocat și art. 3 din aceeași lege, care spune că „nu trebuie declarate în prealabil adunările publice al căror scop îl constituie manifestările cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale, precum și cele care se desfășoară în exteriorul sau în incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat”.

Vaida spune că nu va plăti amenda de 900 de lei și că va merge în instanță cu Poliția Locală Timișoara.

Vă reamintim, revoluționarul timișorean este foarte activ pe grupul de Facebook numit „Cerem demisia directorului Poliției Locale Timișoara – Dorel Cojan”. În cursul săptămânii trecute, Vaida a distribuit o fotografie a unei pagini de Facebook care înfățișa două mașini ale Poliției Locale, parcate pe mijlocul trotuarului, chiar în fața sediului instituției. Lângă mașini a fost pus un cărucior, autorul fotografiei dorind să arate că nu se poate trece de autoturismele parcate.

În descrierea imaginii distribuite, Corneliu Vaida a scris „Milițiene Cojan, tu și adunătura ta de nesimțiți, ce-ar fi să vă auto-amendați?”.

http://www.tion.ro/timisoreanul-chemat- ... ta/1817724


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group