Politehnica Timisoara - forumul suporterilor
http://forum.druckeria.ro/

MotoGP
http://forum.druckeria.ro/viewtopic.php?f=14&t=88
Page 1 of 4

Author:  Clau1921 [ Tue Apr 04, 2017 6:17 pm ]
Post subject:  MotoGP

Image

Author:  Milanezu1921 [ Wed Apr 05, 2017 11:52 am ]
Post subject:  Re: MotoGP

Cand incepe? Vor fi aceiasi favoriti pentru titlu?

Author:  Clau1921 [ Wed Apr 05, 2017 6:54 pm ]
Post subject:  Re: MotoGP

Deja a trecut prima etapa, a fost in urma cu 2 saptamani in Qatar.
1. Vinales, 2. Dovizioso, 3. Rossi, 4. Marquez
Favoriti la titlu? 3 piloti se vor lupta la titlu, in aceasta ordine: Vinales, Marquez si Rossi.
De ce ordinea asta?
1. Vinales pentru ca-n testele pre-sezon a fost extrem de rapid pe Yamaha M1 (pe locul lasat liber de Lorenzo dupa ce spaniolul a decis sa isi incerce norocul la Ducati). Cand ma refer extrem de rapid nu exagerez deloc. Ritm de cursa de neegalat, tur rapid sau incredere maxima pe pneuri foarte uzate. Pe fiecare circuit s-a simtit de minune. Important e sa vedem cum face fata presiunii.
2. Marquez deoarece dracul asta de om poate sa extraga toata puterea dintr-un motor. Iar de un sezon si jumatate este foarte calculat/consecvent. E constient ca nu piloteaza cea mai buna motocicleta si prefera ca pe circuitele unde se stie ca motocicleta Honda e inferioara sa puncteze in primii 5. Pe urma in etape precum Texas, Argentina, Aragon, Australia sau Sepang Marquez in combinatie cu Honda exceleaza. Acesta va fi atuul lui Marquez, acelasi punct forte care i-a adus titlul si in 2016 cand a fost inferior lui Rossi pe majoritatea circuitelor.
3. Rossi hmm... ce subiect sensibil pentru mine :). In teste a fost groaznic, execrabil. Nu se intelegea deloc cu noul pneu fata adus de Michellin, nu reusea sa profite de abilitatea motocicletei (in comparatie cu Vinales, colegul de echipa, pierdea pe un tur intre 0.8 si 1 secunda). Dar, dupa ce toate datele au fost trimise in Japonia, inginerii niponii au propus modificarea distributiei de greutate pe mptocicleta italianului. Ei bine, asta a fost o mare realizare. Dovada ca dupa prima cursa, Rossi a terminat pe 3 la 1 secunda de Vinales. Vorba lui Valentino dupa cursa: daca in teste nici nu il vedeam pe Maverik Vinales, acum as fi putut sa ii fur victoria.
Ca o remarca, va propun sa-l urmaroti pe noul pilot de la calasa regina, Zarco. Francezul asta ii total! Imi place de el maxim pentru ca nu e ca restul de 99% dintre piloti care au doar fite, ochelari de soare si casti imense pe urechi. Zarco sta linistit, zambitor, se fereste de lumina reflectoarelor, raspunde frumos, si in plus e foarte, foarte rapid.

Author:  Clau1921 [ Wed Apr 05, 2017 6:58 pm ]
Post subject:  Re: MotoGP

Sper ca m-am facut inteles. :)
Iti stau la dispozitie. :D

Author:  Clau1921 [ Wed May 03, 2017 4:05 pm ]
Post subject:  Re: MotoGP

Ok, dupa 3 etape Rossi este lider, fara nicio victorie. Doar anumite circumstante au facut ca italianul sa fie lider in clasamentul general pentru ca este destul de lent fata de Vinales sau Marquez.
Urmatoarele 5 etape (Jerez, Le Mans, Barcelona, Mugello, Assen) ne vor demonstra daca Rossi va avea puterea sa se lupte pentru titlul din acest an. Trebuie sa obtina victorii in cel putin 3 etape deoarece urmeaza circuite unde motocicleta lui Valentino se comporta perfect.
Urmatoarele etape de MotoGP sunt de neratat. :X

Ca sa va faceti o idee, asa se traieste o etapa la Jerez (considerata, alaturi de Mugello, etapa unde se aduna cel mai mare numar de fani, totodata, si extrem de patimasi)

Image

Author:  Milanezu1921 [ Wed May 03, 2017 4:13 pm ]
Post subject:  Re: MotoGP

Bah Clau, pai tu faci aici o gramada de analize, dar nu spui omului unde sa se uite la cursa :mrgreen: . Tot asteptam pe Digi si vad ca de anul asta ii pe eurosport.

Ultima cursa am vazut-o. 8-)

Author:  Clau1921 [ Wed May 03, 2017 4:27 pm ]
Post subject:  Re: MotoGP

:D Duminica de la ora 12.00 incep cursele. Mai exact:
- ora 12.00 Moto3
- de la 13.20 Moto2
- iar cursa de la clasa regina va fi de la ora 15.00
Ps: pentru mine e o satisfactie imensa, un obicei, sa urmaresc cursele din Europa la masa de duminica. Ii vizionez pe pustii de la Moto3 cu zupa in fata, termin de mancat pana incepe si Moto2, pusc 2 beri si numai bine ma uit chicit la cursa mare, cea de la 15.00. Greu ma scoate cineva din acest tabiet. :mrgreen:

Author:  malu valu [ Thu May 04, 2017 12:53 am ]
Post subject:  Re: MotoGP

Milanezu1921 wrote:
Bah Clau, pai tu faci aici o gramada de analize, dar nu spui omului unde sa se uite la cursa :mrgreen: . Tot asteptam pe Digi si vad ca de anul asta ii pe eurosport.

Ultima cursa am vazut-o. 8-)


Milanezu si moto gp-ul! Haha :mrgreen:

Author:  Clau1921 [ Wed May 17, 2017 8:27 pm ]
Post subject:  Re: MotoGP

Pilotii de MotoGP se pregatesc fizic in asa fel incat sa nu puna masa musculara.
Astazi, in apropiere de Rimini, in timp ce facea ciclism, a fost acrosat fostul campion mondial, Nicky Hayden, actualmente in Superbike.
Se afla intr-o stare destul de grava.

Image

Author:  CaiuSS [ Mon May 22, 2017 7:15 pm ]
Post subject:  Re: MotoGP

RIP Nicky Hayden :cry:

Page 1 of 4 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/