Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Mon Feb 17, 2020 4:15 am
Post new topic Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject: Re: HCM Politehnica Timisoara
PostPosted: Mon Feb 03, 2020 11:46 am 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 5:46 pm
Posts: 265
Etapa a 16-a:

POLITEHNICA TIMISOARA - Potaisa Turda = 24 - 25 ( 12 - 11 )


Meci de mare lupta!
SCM POLI - HC POTAISSA 24-25 final, dupa 12-11 la pauza
O partida extrem de echilibrata decisa de ultima faza, in care fostul jucator polist Milos Dragas a marcat golul victoriei...
Timisoara s-a aparat extraordinar, portarul Tcaciuc depasind bariera psihologica de 10 parade. Pe ofensiva combinatiile au mers mai greu la inceput, dar incet incet finalizarile nu s-au lasat asteptate. Dupa primele 20 de minute, Poli a trecut la conducere si putea sa-si conserve un minim avantaj, daca ar fi marcat macar un gol in ultimele minute, la 24-23. Din pacate, nu s-a intamplat asa.. Mai mult, Turda a beneficiat de un 7m discutabil in penultimul minut, in urma caruia Fenici a primit dubla eliminare. Lovitura de gratie a venit in ultimele 30 de secunde, la aruncarea lui Dragas.
Marcatori Poli: Somlea 9, Marjanovic 4, Cimpan 4, Fenici 3, Paius 1, Milosevic 1, Irimescu 1, Baican 1. La Turda, Ghita 6, Thalmaier 5, Dragas 5.


DECLARAȚII DUPĂ SCM POLI – POTAISSA
Horațiu Gal, antrenor Potaissa Turda: ”Sunt nemulțumit de jocul echipei noastre, am făcut cam 20 de greșeli neforțate și ratări, putem spune că am fost norocoși că am luar cele trei puncte. În ciuda accidentărilor echipei bănățene, știam că își va vinde scump pielea, dar se pare că noi am gestionat mai bine finalul de joc și am reușit să ne impunem!”
Vasile Rușeț, director SCM Timișoara: ”Felicit echipa timișoreană pentru modul cum a luptat și cum a abordat meciul, chiar și pe antrenorii noștri, care din cauza arbitrajului au avut niște ieșiri care în mod normal nu ar trebui să existe în timpul unui meci, dar încerc să le găsesc și lor scuze. Meciul a fost destul de bun, din punctul nostru de vedere, am întâlnit o echipă foarte bună a Turdei, dar care a venit aici cu tot arsenalul. Nu insinuez că au încercat direct, prin arbitraj, să influențeze rezultatul, dar ceea ce am văzut ca manieră de arbitraj, nu cred că am văzut de ani buni, de când vin la sala Constantin Jude și vin la 99% din meciuri. Astăzi am pierdut pe multe greșeli grave de arbitraj, pe un arbitraj extrem de prost! De la începutul până la sfârșitul meciului au avut o tendință de a arbitra, pe care nu aș vrea să o calific. Cert este că am văzut cu toții greșelile grave și când am fost conduși și când am fost în avantaj pe tabela de scor. Înainte de a veni aici, l-am sunat pe domnul președinte al FRH, Alexandru Dedu, comunicându-i că luni trimitem o adresă la Federație, în care vom protesta în legătură cu arbitrajul. Vreau să vă informez că noi nu vom intra în licitații de arbitraj, preferăm să investim în handbal, sportivi și în fenomenul sportiv. Nu vom licita arbitraje niciodată! Acesta va fi sensul comunicatului, protestului, asdresei, pe care o vom trimite la Federație! ”


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HCM Politehnica Timisoara
PostPosted: Thu Feb 13, 2020 10:52 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 5:46 pm
Posts: 265
Etapa a 17-a:

EGAL EROIC PE TERENUL CAMPIOANEI!
DINAMO BUCUREȘTI - SCM POLITEHNICA = 23-23 final, după 8-12 la pauză


O primă repriză foarte bună a violeților, pe terenul campioanei! Apărarea a avut un rol esențial, atât pe semicercul propriu cât și prin intervențiile portarului Babasafari, care a și marcat din poartă în poartă. SCM Poli a avut un avans maxim de 5 goluri, scor 8-3 în min 22. Dinamo nu a înscris vreme de 12 minute în mijlocul primei părți.
În repriza a doua, Dinamo s-a apropiat la un gol diferență, dat Timișoara a rezistat cu acel avantaj minim până cu două minute înainte de final. Egalarea a venit la 23-23, iar în ultimele 120 de secunde niciuna dintre echipe nu a mai marcat. Fenici a tras echipa după el, iar în poartă Tcaciuc a scos câteva mingi în momente foarte importante. Pentru Dinamo, portarul Saeid a apărat cinci aruncări de la 7 metri în repriza a doua.
Marcatorii Politehnicii în acest meci au fost Fenici 5, Milosevic 5, Șomlea 5, Marjanovic 3, Baican 2, Cîmpan 2, Babasafari 1. La Dinamo, Asoltanei a marcat de 7 ori (6 goluri din aruncări de la 7 metri), iar Nantes Campos de 5 ori.
Antrenorul Pero Milosevic a stat în spatele băncii tehnice, la remiza de azi cu Dinamo, din cauza faptului că a avut viza medicală depășită și nu a dorit să riște pierderea meciului. Tehnicianul muntenegrean a avut cuvinte de apreciere la adresa jucătorilor alb-violeți și a adăugat că și-ar fi dorit ca echipa să se întoarcă acasă cu toate punctele: ”Pot spune că am fi meritat chiar victorie, pentru că tot timpul am fost în avantaj și am jucat bine. Defensiva noastră contra celor de la Dinamo a funcționat perfect și pentru al treilea an la rând plecăm neînvinși de pe terenul lor. Nu e ușor să joci cu doar trei oameni în prima linie a apărării, cum a fost cazul lui Fenici, Milosevic și Baican; am fi avut nevoie de mai mulți băieți, așa cum am făcut anul trecut. Când însumăm toate aspectele, inclusiv ultima fază din care puteam să înscriem, cred că puteam să și câștigăm, așa cum am fi meritat să câștigăm și la Minaur ori cu Turda acasă.
Îmi felicit jucătorii pentru lupta pe care au arătat-o! Am primit doar opt goluri în prima repriză contra unei echipe puternice de Liga Campionilor, iar asta spune multe. Avem un sistem fenomenal de apărare, dar din păcate nu-l putem folosi permanent pentru că nu avem jucători la schimb. Trebuie remarcat și atacul în meciul de azi, chiar dacă au fost unele minusuri în anumite momente.”


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HCM Politehnica Timisoara
PostPosted: Thu Feb 13, 2020 10:53 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 03, 2017 5:46 pm
Posts: 265
Etapa a 18-a:


SCM POLI - CSM FAGARAS 32-27 final, dupa 15-15 la pauza


Victoria s-a conturat în ultimul sfert de oră, odată cu intervențiile lui Tcaciuc și acțiunile ofensive finalizate mai ales de Sadoveac, Marjanovic și Milosevic. Poli a dejucat și marcajul om la om asupra lui Fenici și Sadoveac; pe parcursul ultimelor minute, au intrat Trif, Enculescu și Fodorean.
Gruparea bănățeană i-a oferit cadou această victorie căpitanului ei, Cristi Fenici, care azi și-a serbat ziua de naștere!
Marcatorii în întâlnirea de azi:
SCM Politehnica: Sadoveac 9, Milosevic 7, Marjanovic 7, Șomlea 3, Cîmpan 3, Fenici 2, Baican 1.
CSM Făgăraș: Constantinescu 7, Ungureanu 5, Ștefan 4, Ragot 4, Capotă 2, Mateoniu 2, Turcu 1, Dedu 1, Vancea 1.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group