m0rtar0 wrote:
De pe ziduri adunate:
"Copil arătând către un prieten: Băiatul are altă nemulțumire, că țineți cu ACS-ul!
Robu: Ce știi tu ce e aia ACS și ce e aia ASU sau ce echipă. Ia să te văd, știi cine a înființat echipa ASU de când există?
Copil: Da, Politehnica!
Robu: Și cine era la Politehnica șef? Eu eram șef la Politehnică! Cei de la Druckeria habar nu au avut că există ASU înființat de ani de zile, dacă vrei să știi istoria echipei cu care ții tu. Asta e istoria adevărată. Când o să aveți și voi suporteri măcar câți există la ACS, atunci putem discuta. Dar voi sunteți 300 acolo, 400, pe Dan Păltinișanu e gol stadionul, d-aia nu ați mai jucat acolo, nu?
Copil: Păi la ACS nu vine nimeni la meciuri.
Robu: Cum să nu vină nimeni? Lasă că o să vedem acum câți o să fie, când joacă la matineu ACS cu ASU. Nu confunda galeria, care la Druckeria e excelentă, Druckeria știe să facă galerie, cu ce se întâmplă cu suporterii. Suporterii sunt mult mai mulți la ACS, doar s-a văzut pe tot parcursul campionatelor, nu la unul singur. Dar voi sunteți îndroctrinați, voi știți ce vă spun unii, care nici ei nu știu prea multe, în loc să se documenteze mai întâi. E dreptul lor să fie pasionați, dar ar trebui să știe istoria echipei, când a fost înființată, cine au fost fondatorii. Au jucat în campionatul municipal câțiva ani, fără să știe măcar Druckeria că există această echipă, iar în 2012 eu am fost cel care în consiliul local a spus «preluați voi, Druckeria, echipa și vă ocupați de ea, de ASU, că eu, ca președinte al Senatului, o să fiu de acord cu asta, că trebuie aprobare în Senat». Asta e istoria, că uite, ajungi să știi despre echipa cu care ții. Și e dreptul tău să știi. Iar știi care e cea mai Poli dintre toate Poli?
Copil: Steaua?
Robu: ACS, domne!"
Jur ca l-a bagat in buzunar pustiul cu raspunsurile lui sarcastice. Pustiul e troll si mai marele se ambaleaza aiurea si vorbeste cacat, ca de obicei.
Adevarul e ca ne-o meritam, nu noi astia ce suferim mai mult sau mai putin in taina, dar la ce fauna de Alexandria, Slatina sau Videle e prin oras, nici nu ma mir ca e asta primar si ca mai e si apreciat. A fost ales de doua ori, nu mai putem spune ca e o greseala.
Nici dupa epoca Robu nu prea am sperante ca o sa apara unu care sa ne reprezinte orasul si pe noi asa cum trebuie, dar moare si asta ultima.