Politehnica Timisoara - forumul suporterilor
http://forum.druckeria.ro/

Centrul de Copii Politehnica Timișoara
http://forum.druckeria.ro/viewtopic.php?f=10&t=11
Page 1 of 3

Author:  Smiley [ Mon Apr 03, 2017 2:14 pm ]
Post subject:  Centrul de Copii Politehnica Timișoara

http://www.druckeria.ro/galerie-foto-co ... i-amicale/

Author:  Denis1921 [ Fri May 19, 2017 9:27 pm ]
Post subject:  Re: Centrul de Copii Politehnica Timișoara

De curiozitate,de ce nu s-a facut doua grupe de juniori A si B care sa reprezinte Politehnica sub culorile echipei si cu jucatori care iubesc echipa? Cred ca nu ar fi fost ceva rau si ar fi adus jucatori care sa tina la echipa,nu imprumutati de la alta echipa?

Author:  ioio viola [ Thu Jul 20, 2017 10:12 am ]
Post subject:  Re: Centrul de Copii Politehnica Timișoara

nu puteam cere sa prmim ceva pentru centrul de copii/juniori? sau am cerut si nu am primit?

http://www.tion.ro/cj-timis-aloca-25-mi ... re/1868535

Author:  Clau1921 [ Wed Sep 13, 2017 3:47 pm ]
Post subject:  Re: Centrul de Copii Politehnica Timișoara

http://www.druckeria.ro/un-campion-al-p ... ativa-u15/
Un campion al Politehnicii, în tricolor: Alexandru Gașpar, convocat la reprezentativa U15

Premieră pentru Centrul de Copii și Juniori al Politehnicii Timișoara. Pe adresa clubului a sosit o primă scrisoare de convocare pentru un tânăr fotbalist din centrul juvenil. E vorba despre Alexandru Gașpar, decarul grupei 2003, campioană națională în 2016, care a fost chemat la stagiul de pregătire pe care naționala U15 a României îl va efectua săptămâna viitoare, la Buftea.

Selecționerul Adrian Văsâi a ales un grup de 24 de jucători pentru această acțiune, care se vor reuni duminică, la centrul FRF din Buftea.

„Inițial au fost aleși 13 copii, care au mers la Tărlungeni, pentru un stagiu de selecție la care au participat, în total, 160 de copii. O parte au fost selectați în lotul de 52, cu care se va continua, iar la acest stagiu va participa un grup de 24 de copii, dintre care Alex Gașpar e singurul din zona de vest”, ne-a declarat Iulian Prodana, coordonator al Centrului de Copii și Juniori al Politehnicii și antrenor al lui Gașpar la grupa 2003.

Despre Alex Gașpar, antrenorul său spune căare calități deosebite, iar în curând va începe antrenamentele și sub comanda lui Bogdan Andone, la prima echipă a Politehnicii.

„Are calități foarte bună, e muncitor, are atitudine și seriozitate. Eu îl văd un copil de viitor. Încetul cu încetul, va fi și în vederile echipei mari. Din ceea ce am discutat, va merge în curând să se pregătească la prima echipă, alături de portarul Borbely. Mai sunt unul-doi copii, care vor lua în curând contactul cu nivelul seniorilor. Rezultatele au confirmat valoarea acestei grupe de 2003. Alex Gașpar poate fi un model pentru ceilalți colegi ai săi, mai ales că mai sunt câțiva copii în grupa noastră, apropiați de valoarea lui, și sunt convins că fiecare își va primi șansa la momentul oportun”, ne-a mai spus Prodana.

Reprezentativa U15 a României va avea parte și de un meci de verificare joi, 21 septembrie, de la ora 14:00, în ultima zi a cantonamentului. Adversara va fi o selecționată din București/Ilfov, care va fi comunicată ulterior, notează site-ul Federației Române de Fotbal.

Iată lotul de 24 de jucători convocat de Adrian Văsâi:

Portari: Cosmin Trandafir (Viitorul Constanța), Aleksander Mitrovic (Dinamo)
Fundași: Sergiu Pârvulescu (Tâmpa Brașov), Marius Barabas (FCSB), Gabriel Dănuleasa (Viitorul Constanța), Andrei Crăciun (Aerostar Bacău), Fabrizio Constantin (FCSB), Raul Ardelean (CSM Oradea), Bogdan Lazăr (Viitorul Constanța), Vlad Bogdan (Viitorul Cluj), Luca Merengiu (Delta Tulcea)
Mijlocași: Dan Sârbu (Metalosport), Vasile Nechita (Juniorul Suceava), Nicolas Popescu (Voluntari), Luca Mitrică (Dinamo), Claudiu Negoescu (FCSB), Sasha Agiveli (Viitorul Constanța), Ștefan Bodișteanu (Viitorul Constanța), Bogdan Jeler (Kiss Baia Mare), Romeo Niță (LPS Slatina), Alex Gașpar (Politehnica Timișoara)
Atacanți: Ionuț Neacșu (FCSB), Răzvan Nicolae (Voluntari)

Author:  Clau1921 [ Thu Sep 28, 2017 12:08 pm ]
Post subject:  Re: Centrul de Copii Politehnica Timișoara

https://www.pressalert.ro/2017/09/cj-ti ... 00-de-lei/

CJ Timiș dă bani pentru sport: ASU Politehnica, alocare de 220.000 de lei

Consiliul Județean Timiș a aprobat astăzi finanțarea unor structuri sportive de la bugetul județean. Proiectul a ajuns pe masa aleșilor județeni pe ordinea suplimentară a plenului, după modelul plenurilor de la Consiliul Local Timișoara. Explicația președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, a fost similiară cu cele date de primarul Nicolae Robu pentru introducerea unor proiecte pe ordinea suplimentară: necesitatea de a aloca finanțare de urgență pentru structurile sportive. Conform datelor din proiectul votat în CJ Timiș, echipele vor primi finanțare în condiții de transparență totală.

Mai exact, acestea vor trebui să aducă documente justificative pentru sumele cheltuite, iar decontările se vor face doar pe baza actelor doveditoare. Structurile sportive finanțate au și obligația explicită de a promova numele CJ Timiș în timpul partidelor disputate. Suma totală alocată este de 877.000 de lei, iar lista cu asociații care au primit se află Clubul Sportiv Municipal Lugoj – 260.000 lei, Asociația Club Sportiv CB Rally Vest – 150.000 lei, Club Sportiv Universitatea de Vest – 160.000 lei, Asociația Club Sportiv Dance Spirit – 15.000, Programul sportiv național «Sportul pentru toți» Asociația Club Sportiv Academia de Baschet pentru Timișoara – 30.000 lei, Asociația Club Sportiv Red Motor – 42.000 lei, Asociația Club Sportiv ASU Politehnica Timișoara – 220.000 lei (dezvoltarea centrului de copii și juniori al ASU Poli și asigurarea unui climat propice performanței).

Author:  sunzone [ Sat Sep 30, 2017 11:56 pm ]
Post subject:  Re: Centrul de Copii Politehnica Timișoara

Intre timp, alt copil de la centrul ASU a semnat cu Prodanca! Hai ca suntem tot mai bine cu principiile noastre cu tot! Bravo!

Author:  deiutzu [ Mon Oct 02, 2017 7:55 am ]
Post subject:  Re: Centrul de Copii Politehnica Timișoara

atata timp cat opria e invitat la meciuri ...pt. mine e clar .

Author:  sunzone [ Mon Oct 02, 2017 11:06 am ]
Post subject:  Re: Centrul de Copii Politehnica Timișoara

deiutzu wrote:
atata timp cat opria e invitat la meciuri ...pt. mine e clar .
La meciul de sambata s-a prezentat cu bilet cumparat si a fost perchezitionat corporal la poarta de acces a tribunei oficiale. :roll:

Author:  ebola [ Mon Oct 02, 2017 11:32 am ]
Post subject:  Re: Centrul de Copii Politehnica Timișoara

deiutzu wrote:
atata timp cat opria e invitat la meciuri ...pt. mine e clar .


invitat?! a venit ca orice alt spectator.

Author:  deiutzu [ Mon Oct 02, 2017 1:15 pm ]
Post subject:  Re: Centrul de Copii Politehnica Timișoara

mai baieti ....nu aici s-a zis ca a fost invitatul lui Cociu ? si ca nu a platit bilet ? e adevarat ca nu la ultimul meci ...

poate am inteles eu gresit , in acest caz imi cer scuze ...

Page 1 of 3 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/