Politehnica Timisoara - forumul suporterilor

It is currently Thu Sep 21, 2017 11:37 am
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Centrul de Copii Politehnica Timișoara
PostPosted: Mon Apr 03, 2017 2:14 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 02, 2017 11:51 am
Posts: 95
http://www.druckeria.ro/galerie-foto-co ... i-amicale/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Centrul de Copii Politehnica Timișoara
PostPosted: Fri May 19, 2017 9:27 pm 
Offline

Joined: Tue May 09, 2017 8:27 pm
Posts: 3
De curiozitate,de ce nu s-a facut doua grupe de juniori A si B care sa reprezinte Politehnica sub culorile echipei si cu jucatori care iubesc echipa? Cred ca nu ar fi fost ceva rau si ar fi adus jucatori care sa tina la echipa,nu imprumutati de la alta echipa?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Centrul de Copii Politehnica Timișoara
PostPosted: Thu Jul 20, 2017 10:12 am 
Online
User avatar

Joined: Wed Apr 05, 2017 3:55 pm
Posts: 47
nu puteam cere sa prmim ceva pentru centrul de copii/juniori? sau am cerut si nu am primit?

http://www.tion.ro/cj-timis-aloca-25-mi ... re/1868535

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Centrul de Copii Politehnica Timișoara
PostPosted: Wed Sep 13, 2017 3:47 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 04, 2017 4:15 pm
Posts: 231
http://www.druckeria.ro/un-campion-al-p ... ativa-u15/
Un campion al Politehnicii, în tricolor: Alexandru Gașpar, convocat la reprezentativa U15

Premieră pentru Centrul de Copii și Juniori al Politehnicii Timișoara. Pe adresa clubului a sosit o primă scrisoare de convocare pentru un tânăr fotbalist din centrul juvenil. E vorba despre Alexandru Gașpar, decarul grupei 2003, campioană națională în 2016, care a fost chemat la stagiul de pregătire pe care naționala U15 a României îl va efectua săptămâna viitoare, la Buftea.

Selecționerul Adrian Văsâi a ales un grup de 24 de jucători pentru această acțiune, care se vor reuni duminică, la centrul FRF din Buftea.

„Inițial au fost aleși 13 copii, care au mers la Tărlungeni, pentru un stagiu de selecție la care au participat, în total, 160 de copii. O parte au fost selectați în lotul de 52, cu care se va continua, iar la acest stagiu va participa un grup de 24 de copii, dintre care Alex Gașpar e singurul din zona de vest”, ne-a declarat Iulian Prodana, coordonator al Centrului de Copii și Juniori al Politehnicii și antrenor al lui Gașpar la grupa 2003.

Despre Alex Gașpar, antrenorul său spune căare calități deosebite, iar în curând va începe antrenamentele și sub comanda lui Bogdan Andone, la prima echipă a Politehnicii.

„Are calități foarte bună, e muncitor, are atitudine și seriozitate. Eu îl văd un copil de viitor. Încetul cu încetul, va fi și în vederile echipei mari. Din ceea ce am discutat, va merge în curând să se pregătească la prima echipă, alături de portarul Borbely. Mai sunt unul-doi copii, care vor lua în curând contactul cu nivelul seniorilor. Rezultatele au confirmat valoarea acestei grupe de 2003. Alex Gașpar poate fi un model pentru ceilalți colegi ai săi, mai ales că mai sunt câțiva copii în grupa noastră, apropiați de valoarea lui, și sunt convins că fiecare își va primi șansa la momentul oportun”, ne-a mai spus Prodana.

Reprezentativa U15 a României va avea parte și de un meci de verificare joi, 21 septembrie, de la ora 14:00, în ultima zi a cantonamentului. Adversara va fi o selecționată din București/Ilfov, care va fi comunicată ulterior, notează site-ul Federației Române de Fotbal.

Iată lotul de 24 de jucători convocat de Adrian Văsâi:

Portari: Cosmin Trandafir (Viitorul Constanța), Aleksander Mitrovic (Dinamo)
Fundași: Sergiu Pârvulescu (Tâmpa Brașov), Marius Barabas (FCSB), Gabriel Dănuleasa (Viitorul Constanța), Andrei Crăciun (Aerostar Bacău), Fabrizio Constantin (FCSB), Raul Ardelean (CSM Oradea), Bogdan Lazăr (Viitorul Constanța), Vlad Bogdan (Viitorul Cluj), Luca Merengiu (Delta Tulcea)
Mijlocași: Dan Sârbu (Metalosport), Vasile Nechita (Juniorul Suceava), Nicolas Popescu (Voluntari), Luca Mitrică (Dinamo), Claudiu Negoescu (FCSB), Sasha Agiveli (Viitorul Constanța), Ștefan Bodișteanu (Viitorul Constanța), Bogdan Jeler (Kiss Baia Mare), Romeo Niță (LPS Slatina), Alex Gașpar (Politehnica Timișoara)
Atacanți: Ionuț Neacșu (FCSB), Răzvan Nicolae (Voluntari)


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group